296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Παιδες θα εκτιμουσα λιγες πληροφοριες για το 296 απο μερια δοκιμου ομως και οχι φανταρου! Εχω ακουσει τα απειρα πλεον! Αλλα ολα ειναι απο φανταρους! Θελω να μαθω ενας δοκιμος πως μπορει να περασει εκει! Ευχαριστω! Περιμενω!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
296 παιδια το πιο μαχιμο ταγμα 2 Μ/Κ λοχος πολυ τρεξιμο... Λεσβος 08 γ εσο 304
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Οποιος αλλος ηταν εκει ας μου στειλει
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Πώς και άντεξες εκει πέρα; Συνέχεια αναβολές βαράνε...
Α, ρε Γκασμαδία...
Α, ρε Γκασμαδία...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
nassos έγραψε:πώς και άντεξες εκει πέρα; συνέχεια αναβολές βαράνε...
α, ρε γκασμαδία...
πως αντεξα; αστα φιλε μην ψαχνεις εκει ειναι ολοι τρελοι!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 3
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
12 μηνες εκανα εκει οτι χειροτερο υπαρχει Το 2002 που ημουν 40 μεσα 1 εξω μας ειχαν πολυ τρεξιμο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
12 μηνες; Εγω ημουν περιση 42 μεσα 1 εξω... Τοσο καλα... Εκει ειναι η κολαση ολα σου γαμα. Την ψηχολογια εκει μεσα
-
- Επιλοχίας
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Οτι χειροτερο ειναι
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
296 ΜΚ-ΤΕ μα άδεια ΠΟΤΕ!
Αυτό και μόνο λέει πολλά
Αυτό και μόνο λέει πολλά
-
- Επιλοχίας
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
29Τρεξι δεν ειναι τυχαιο
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
11 Αυγούστου 2009 άλλαξε ο διοικητής και πλέον τα πράγματα έγιναν από normal μέχρι πολύ καλά, ανάλογα τον λόχο στον οποίο είσαι. Οπότε ξεχάστε τα όσα μέχρι τώρα ίσχυαν, λεγόντουσαν και γραφόντουσαν για το 296. Υπηρεσίες από 2-1 μέχρι 1-3, πολύς κόσμος σε όλους τους λόχους (είμαστε σχεδόν μόνο άτομα από 308 και καλύπτουμε άνετα τις υπηρεσίες).
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Ευτυχώς γιατί πριν 2 χρόνια ήταν άσ'τα να πάνε.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: pc
- Επάγγελμα: tenxikos
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Γεια σας μωλις μου ηρθε χαρτι για μεταταθεση στο 256 μκτ μορια μυτιλινης. Μεχρι τωρα ειχα ακουσει τα χειρωτερα, ο χριστοφορος 86 ειναι ο πρωτος που λεει κατι θετικο. Ελπιζο να εχει δικιο!
επισεις, ειμαι τριτεκνος και δικαιουμαι 8 μηνο, υσχηει οτι στους 4 μηνες θητειας εμεις γυρναμε καπου κοντα στον χωρο Κατοικίας;
επισεις, ειμαι τριτεκνος και δικαιουμαι 8 μηνο, υσχηει οτι στους 4 μηνες θητειας εμεις γυρναμε καπου κοντα στον χωρο Κατοικίας;
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Γεια σας παιδια. Κι εγω χθες μετατεθηκα στο 296 Μ/Κ ΤΕ απο το 221 ΤΕ.
Δυο μερες που ειμαι εκει αν και βδομαδα προσαρμογης, τα πραγματα ειναι πολυ καλα.
Ο νεος διοικητης που μας φωναξε ολους τους νεους για συνεντευξη ειναι πολυ καλος και εξηγημενος.
Αν ειναι σωστος και προβλεπομενος περνας καλα.
Επισης μας ειπε οτι δεν υπαρχει παλιος και νεος εκει, ολοι ειναι το ιδιο.
Το μονο κακο που προσεξα ειναι οτι ο μονος λοχος που εχει τουαλετες ειναι ο 3ος αλλα και αυτες μονο για "ψιλο".
Οι υπολοιπες τουλετες και ντουζ ειναι υπαιθρια.
Γενικα το στρατοπεδο ειναι του 64' οποτε μην περιμενε να βρεθειτε σε κανα ξενοδοχειο οσοι θα ερθετε.
Θα τα πουμε κι απο κοντα.
Χαιρετισμους!
Δυο μερες που ειμαι εκει αν και βδομαδα προσαρμογης, τα πραγματα ειναι πολυ καλα.
Ο νεος διοικητης που μας φωναξε ολους τους νεους για συνεντευξη ειναι πολυ καλος και εξηγημενος.
Αν ειναι σωστος και προβλεπομενος περνας καλα.
Επισης μας ειπε οτι δεν υπαρχει παλιος και νεος εκει, ολοι ειναι το ιδιο.
Το μονο κακο που προσεξα ειναι οτι ο μονος λοχος που εχει τουαλετες ειναι ο 3ος αλλα και αυτες μονο για "ψιλο".
Γενικα το στρατοπεδο ειναι του 64' οποτε μην περιμενε να βρεθειτε σε κανα ξενοδοχειο οσοι θα ερθετε.
Χαιρετισμους!
296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια
Kavak έγραψε:Το μονο κακο που προσεξα ειναι οτι ο μονος λοχος που εχει τουαλετες ειναι ο 3ος αλλα και αυτες μονο για "ψιλο".
Χαιρετισμους!
Τουαλέτες έχει και ο λόχος υποστηρίξεως, είναι πιο πάνω. Με το "ψιλό" δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς, γιατί απο ότι ξέρω δεν παίζουν και άλλου είδους τουαλέτες στα στρατόπεδα, παρά μόνο turkish style, ίσως μόνο στο 221 που είναι αρκετά καινούριο να είχατε κανονικές. Τα λουτρά δεν είναι υπαίθρια, το κτίριο είναι κλειστό εντελώς τριγύρω και έχει απειρο ζεστο νερο. Βέβαια όντως δεν παύει να είναι παλιό στρατόπεδο, αλλα ο νέος διοικητής το κυνηγάει πολύ το θέμα, αν πρόσεξες ώρα φτιάχνουν τουαλέτες και λουτρά μέσα στου λόχους και γενικά προσπαθεί να φτιάξει τα πράγματα...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες