Αποχωρήσεις ΕΠ.ΟΠ 7ης σειράς
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Δεν εχει σημασια... Μπορει την κοπελα να την κοψανε για 2 ποντακια! Ξερεις ποιο ειναι το θεμα; πως δεν ηταν αξιοι να τηρησουν τα τυπικα, εφοσον ελεγε 1,65 να περνουσαν ολες εκεινες που το ειχαν το υψος ειτε ειχαν βυσμα ειτε οχι... Κ να εκοβαν ολες αυτες που δεν το ειχαν... οχι να περνουσαν αυτες που δεν το ειχαν αναλογα με το ποσο δυνατο ηταν το βυσμα τους! Αυτο ειναι το πιο εκνευριστικο! Κοβεις αυτη που δεν το εχει αλλα περνας μια αλλ που δεν το εχει αλλα εχει τη βυσματαρα; τς κριτηρια επιλογης τους ειναι τελειως λαθος...
1.63 και οι αλλες 1.60 δεν τρελαινεσαι μετα. Και γυρισε και μας ειπε εμενα και μια αλλη κοπελα πως αν περασω εσας θα Με κυνηγησουν αλλοι με μυνησεις. Ακου τον γελοιο τον Υποκριτη. Τα λεει αυτα την ωρα που περναει Αλλες ποιο κοντες απο εμας. Εγω του το εταξα ενδεχεται να ειναι ο ιδιος και στην επομενη. Αν τον πετυχω και με ξανακοψει. Τον εχω μια εκπληξη αφου ειναι διεφθαρμενος θα το πληρωσει. Αυτα δεν λεω τιποτα αλλο. Η Διαφθορα Εχει και το τιμημα της.
Κ εμενα για 3 ποντους με κοψανε κ μια που ηταν στην ομαδα μου 1.57 την αφησανε χαχαχα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ έγραψε: Εγω του το εταξα ενδεχεται να ειναι ο ιδιος και στην επομενη. Αν τον πετυχω και με ξανακοψει. Τον εχω μια εκπληξη αφου ειναι διεφθαρμενος θα το πληρωσει. Αυτα δεν λεω τιποτα αλλο. Η Διαφθορα Εχει και το τιμημα της.
Δεσποινα μου, δεν μπορεις να κανεις τπτ... Θ α εισαι χρονια στα δικαστηρια... κ θα το μετανοιωσεις που το αρχησες... Γτ μετα σε ποιο δημοσιο θα σε παρουν; Γτ στα χαρτια σου μετα εκεινη βλεπουν τα δικαστηρια κ ολα αυτα... Νομιζω! Δεν ειμαι κ τοσο σιγουρη, ετσι ειχα ακουσει... Αλλα ποτε δεν βρισκεις το δικιο σου...

Ξερετε αν γπαρχουν αποχωρεισεις στο πεζικο΄; Ειδικοτερα καστορια η γρεβενα; ;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 15
ναι και εγω ενδιαφερομαι για καστορια για πειτεε...
ονιως για πειτε τιποτα για καστορια...
Παιδια καλησπερα τωρα μηλησα με μια φιλη που ειναι μεσσολογι υγαιονομικο και μου πε πως καμια γυναικα δεν εχει υγει συνοδος σκυλων...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 14
Έλλη μου για ποιο λόγο να φύγουν; αφού είναι μία από τις καλύτερες ειδικότητες του στρατού... Χαζές είναι να φύγουν; το θέμα είναι όμως ότι σε προβληματίζει διότι είσαι επιλαχούσα σε αυτή την ειδικότητα και ελπίζεις... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να συμβείελλη έγραψε:Παιδια καλησπερα τωρα μηλησα με μια φιλη που ειναι μεσσολογι υγαιονομικο και μου πε πως καμια γυναικα δεν εχει υγει συνοδος σκυλων...

Απο οτι εμαθα εγω απο ενα φιλο μου εφυγαν 3 με 4 ατομα απο το μεσολογγι στο τεχνικο και οι μισοι δεν την παλευουν διοτι εμαθαν οτι θα ορκιστουν σε 45 μερες ξερετε τη ειναι αυτο 45 μερες μεσα στο στρατοπεδο χωρις εξοδο πολυ καλο αυτο για τους επιλαχων
Λοιπον απο καστορια 12 αντρες κ 2 γυναικες!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 15
Παιδια μηπως γνωριζει κανεις για αποχωρησεις στην ειδικοτητα 'επιμελητης χρηματικου';
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 3
ναι βρε συ αλλα αν το ξερα ετσι πως θα κουβαλουσα τα κανιστρα θα δηλωνα αλλη ειδικοτητα τουλαχιστον να χα μπει σιγουρα αφου επιανα τα μορια σε ολες τις αλλεσilly έγραψε:Έλλη μου για ποιο λόγο να φύγουν; αφού είναι μία από τις καλύτερες ειδικότητες του στρατού... Χαζές είναι να φύγουν; το θέμα είναι όμως ότι σε προβληματίζει διότι είσαι επιλαχούσα σε αυτή την ειδικότητα και ελπίζεις... Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τί μπορεί να συμβείελλη έγραψε:Παιδια καλησπερα τωρα μηλησα με μια φιλη που ειναι μεσσολογι υγαιονομικο και μου πε πως καμια γυναικα δεν εχει υγει συνοδος σκυλων...

Παιδια να σας ρωτησω κατι... Αφου φευγουν πολλοι αντρες, μετα που θα παρουν επιλαχων θα παρουν αντρες στις θεσεις των αντρων η μπορει να παρουν και γυναικες΄΄;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης