865 ΤΕΝΕΦ
865 ΤΕΝΕΦ
Μακριά από το ΤΕΝΕΦ μάγκες. Η μονάδα όχι μονο ειναι βυσματική αλλά αν εχετε την ατυχία να πέσετε σε κάποιο βυσμα τοτε θα σας παει αιμα. Θα ειστε διπλα στο σπίτι σας και θα το βλεπετε μια φορα τη βδομαδα. Μην πιστέψετε τιποτα από Οσα ερθουν να σας πουν στην Σπαρτη. Το κανουν για να μαζεψουν κοσμο προκειμενου να κανουν ολη τη βρωμοδουλεια. Η μοναδα εχει 70 ΕΠΟΠ οποτε καταλαβαινετε τί χώσιμο πέφτει. Οι φανταροι στο ΤΕΝΕΦ ειναι οι απαλλαγες των ΕΠΟΠ. Αυτοι θα βγαινουν κι εσεις θα βαρατε σκοπετα.
Δεν θα πω κατι περισσοτερο. Ο νοων νοειτω
Δεν θα πω κατι περισσοτερο. Ο νοων νοειτω
865 ΤΕΝΕΦ
Ναι σε περνουν απο Σπαρτη Κεεμ. Ναι απλως το δηλωνεις. Αγωνισματα δεν νομιζω μιας και δεν ειναι ειδικες δυναμεις.giorgos έγραψε: Γεια σας. Ηθελα να μαθω αν σε παιρνουν για τενεφ απο σπαρτη. Απλως πρεπει να το ζητησεις; Α και αν ξερετε αν πρεπει να περασεις καποια αγωνισματα για να σε δεχτουν
865 ΤΕΝΕΦ
Καλημερα σε ολους! Θα θελα μια απαντηση εμπεριστατωμενη απο καποιον που ειναι μεσα στα πραγματα. Λοιπον, εγω ειμαι υποψηφιος δοκιμος στη σπαρτη. Και εχω δηλωσει να παω τενεφ. Και θελω να παω για πολλους λογους. Ξερει καποιος ποσα αλματα (πτωσεις) κανουν οι δοκιμοι; Απο λεφτα τι παιζει; Θα παρουμε και πρασινο μπερε; Και κατι αλλο... Ειναι ευκολο να μπεις?
865 ΤΕΝΕΦ
Παρουσιάζομαι μεθαύριο κεεμ, θέλω να μπω ειδικές δυνάμεις, αλεξίπτωτα για τα λεφτά κυρίως, είναι 1270 Χ 2 μιας και το 9μηνο κάνει 2 συντηρήσεις. Δεν είναι σίγουρο ότι θα με πάρουν αλεξίπτωτα λόγω των βυσμάτων και σκέφτομαι να δηλώσω τενεφ.2 ερωτήσεις για όσους γνωρίζουν πόσα χρήματα έχει από τα άλματα το τενεφ και αν δεν με πάρουν τενεφ μετά την ορκωμοσία στο κεεμ μπορώ να δηλώσω να πάω τότε ειδικές δυνάμεις, δεν ξέρω αν έχω δώσει και νωρίτερα τα αθλήματα, γενικά αν μπορώ. Παρακαλώ να μου απαντήσουν όσοι γνωρίζουν και μέχρι αύριο, ευχαριστώ.
865 ΤΕΝΕΦ
παιδια μορια στο τενεφ δεν παίρνεις αν θες για αστυνομια η αλλο μονο για την εμπειρια πας τιποτα αλλο αλλα τσαμπα τρεξιμο και παιρνεις και εναν πρασινο μπερε για να σε ξεγελασουν και καλα μαχιμος. τραβηξαμε τοσα και στο τελος μας λενε και μ#$%^!!!
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 13, 2010 2:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
865 ΤΕΝΕΦ
2000 β εσσο 265... Αν αντεχεις τη γυμναστικη ολα τα αλλα κυλανε νερο. Ουτε βυσματα ουτε τρελο πηξιμο. Μαθαινεις γυρω απτα αλεξιπτωτα κανεις και τα αλματα σου και γενικοτερα εισαι Οκ. Εγω μετανιωσα που δε ειχα τοτε το μυαλο να το κανω επαγγελμα τοτε. Αλλα λενε καλιο αργα παρα ποτε... Αν ξαναπηγαινα φανταρος εκει θαθελα να ξαναβρισκομουν... Εγγυημενα
865 ΤΕΝΕΦ
Δε ξερω τι λενε καποι για το τενεφ εγω ηθελα ειδικες δυναμεις πευκο και τα σχετικα! Πηγα εκει απο σπαρτη και ξενερωσα απ τη μια με το (τρεξιμο) αλα μετα απο λιγο δε ξεκολαγα! Οταν πηγαμε στη ΣΧΑΛ οι εκπαιδευτες μαςεδειχναν ως παραδειγμα προς μιμηση στου αλλους απο το πευκο! Τρεξιμο; Τρελο! Κυριολεκτικα και μεταφορικα! Γυμναστικη; Φετες! Ολη την 112 περιμετρικα την τρεχαμε κι αν επεφτες; Ε1ετρωγες και καμια! Εκει εμαθα να φωναζω! ΛΕΕΑΣΣ!
865 ΤΕΝΕΦ
Οι Λ. Ε. Α. Σ. -865,866,
υπήρξαν ότι το καλλίτερο προείρχετο απο την Σχολή Εφ. Αξκων. Εφ. Μεταφορών, τους Λ. Υ. Β. Εφ. Μεταφορών και Τις διάφορες (πάντοτε απο επιλέκτους) ειδικότητες που ζητούσε η Δ/σις Ε. Μ.
Μόνον εθελοντές -κάποτε- εγένοντο δεκτοί ώς υπτάμενοι και Το "dap" ήτο αφάνταστα σκληρό αλλά, εντώς μονάδvn (Λ. Ε. Α. Σ. 865,866) και Ώς εκ τούτου άγνωστο στους εκ των έξω!
Σήμερα, η κατάστασις έχει "κάπως" αλλάξει, αλλά, όποιος έχει επιλεχθεί για το τιμημένο Σ. Ε. Μ. (μεγάλη και Πολύνεκρη η ιστορία του) θα πρέπει να παλαίψη για μία περιζήτητη θέση στον ΤΕΝΕΦ. Οι απαιτήσεις είναι του επιπέδου των Q.D.Cs και το φρόνιμα πρέπει να είναι ότι,... Εγώ μεν μπορεί και Να πεθάνω διότι αυτοί αναμένουν τα εφόδια απ'εμέ για να συνεχίσουν τον αγώνα!
Όποιος λοιπόν εκ των νέων μας θέλει να επιλεγεί για ΤΕΝΕΦ.θα πρέπει να γνωρίζει ότι μπορεί και Να πεθάνη για να μπορούν οι υπόλοιποι να συνεχίσουν τον υπέρ Πατρίδος αγώνα!
Μια "παλοισειρά" Σεμιτζή Αξκού!
υπήρξαν ότι το καλλίτερο προείρχετο απο την Σχολή Εφ. Αξκων. Εφ. Μεταφορών, τους Λ. Υ. Β. Εφ. Μεταφορών και Τις διάφορες (πάντοτε απο επιλέκτους) ειδικότητες που ζητούσε η Δ/σις Ε. Μ.
Μόνον εθελοντές -κάποτε- εγένοντο δεκτοί ώς υπτάμενοι και Το "dap" ήτο αφάνταστα σκληρό αλλά, εντώς μονάδvn (Λ. Ε. Α. Σ. 865,866) και Ώς εκ τούτου άγνωστο στους εκ των έξω!
Σήμερα, η κατάστασις έχει "κάπως" αλλάξει, αλλά, όποιος έχει επιλεχθεί για το τιμημένο Σ. Ε. Μ. (μεγάλη και Πολύνεκρη η ιστορία του) θα πρέπει να παλαίψη για μία περιζήτητη θέση στον ΤΕΝΕΦ. Οι απαιτήσεις είναι του επιπέδου των Q.D.Cs και το φρόνιμα πρέπει να είναι ότι,... Εγώ μεν μπορεί και Να πεθάνω διότι αυτοί αναμένουν τα εφόδια απ'εμέ για να συνεχίσουν τον αγώνα!
Όποιος λοιπόν εκ των νέων μας θέλει να επιλεγεί για ΤΕΝΕΦ.θα πρέπει να γνωρίζει ότι μπορεί και Να πεθάνη για να μπορούν οι υπόλοιποι να συνεχίσουν τον υπέρ Πατρίδος αγώνα!
Μια "παλοισειρά" Σεμιτζή Αξκού!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης