Βρεφονηπιοκόμος / Νηπιαγωγός
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Στο 424 ημασταν μαζεμενες ολες μαζι, ειναι δυνατον να μην μαθαιναμε απο στομα σε στομα τι εχουν δηλωσει κ τι οχι; Κ ποιες περασαν στην επιτροπη; Μην ξεχνας πως πολλες που ηταν στην ομαδα σου/μου επειδη ειχαν επαναξετασεις εδωσαν καθυστερημενα! Σου λεω πως ηδη οι δυο εδωσαν αργοτερα απο την ημερομηνια τους... Κ η μια κιολας εγινε προσφατα μαμα κ ελεγε οτι δεν προπονηθηκε στην σφαιρα διοτι δεν επρεπε να σηκωνει βαρη! Η ειδικοτητα που εδωσα εγω Ηταν στα σωματα που ειναι κ η δικη σου σωμα! Οπως πολυ μεγαλη ζητηση ειχε "επιμελητης χρηματικου" Που ηταν η φιλη μου κ στα αθληματα ηδη ειχε αλλες 4... Και ακομα ακομη: Δεν προσπαθω να σε πεισω, σου λεω αυτα που ειδα κ εζησα... Κ επειδη εσυ δεν ακουσες δε σημαινει οτι δεν υπηρχαν κ αλλες... Και μην ξεχνας επισης οτι ειδικοτητες τοσο αβανταδορικες εχουν ζητηση διοτι ξερουν οτι θα ασχοληθουν με την ειδικοτητα που εχουν σπουδασει κ δεν θα εχουν αρμοδιοτητες τοσο τυπικες οσο οι αλλοι εποπ
Dum spiro spero
Φανή έγραψε:Στην 10 δεν ήσουν στάνταρ γιατί ήμουν εγώ, στην 9 ήταν η φίλη μου (θα μου το λέγε αν υπήρχαν) αφου δήλωσες σεμ, πως Ξέρεις για την κατηγορία υγειονομικού, ποιές ήταν νοσοκόμες και ποιές νηπιαγωγοί; Πειράζει που δεν με πείθεις; Τεσπά, καλά να είσαι...
Χωρίς παρεξήγηση αλλά εσύ τι θέλεις δηλαδή να γυρίσει και να σου πεί ο άλλος;
'Όχι κούκλα μου είσασταν πάρα μα πάρα πολύ λίγες και μην ανησυχείς για τίποτα, θα περάσεις σίγουρα' ή να σου πεί την αλήθεια έτσι όπως την έζησε;
Και κάτι ακόμα η illy σου λέει ότι δεν δηλωσε την ίδια ειδικότητα, τι λόγο είχε για να 'σε πείσει' δηλαδή;
Στην δικιά μου την ομάδα ήτανε 2 κοπέλες και είχαν δηλώσει και οι 2 την συγκεκριμένη ειδικότητα.
Άν θες το πιστεύεις, άν πάλι όχι προβλημά σου!
Φιλικά και καλή επιτυχία!
Κανενας δεν ξερει ποσα ατομα ειμασταν πανω κατω και εγω εχω δηλωση οικονομικο κ στην δικη μου ομαδα ημουν η μοναδικη που το ειχα δηλωσει, νηπιαγωγος επισης δεν υπηρχε. Τα σωματα ξεχωριζαν κ ειμασταν λιγες επειδη διναμε χωρια τα αθληματα κ ετσι ξερω τι ειχε δηλωση η καθεμια. Στην ομαδα μου υπηρχαν μονο ΕΠ, ΥΓ (νοσηλευτρια) κ η μοναδικη του οικονομικου ημουν εγω! Τωρα σε καποιες αλλες ομαδες μπορει να υπηρχαν περισσοτερες ή κ καθολου μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 19
Αλεκακι γιατι γραφεις ως επισκεπτρια; Σου ειπα πει κ στη δικη σου ειδικοτητα οτι στην ομαδα της φιλης μου ηταν εκεινη κ αλλες 4... Σιγουρα εικασιες μπορουμε να κανουμε αλλα τετοιες ειδικοτητες ειναι αβανταζ! Κ εγω αν ημουν νηπιαγωγος εννοειται οτι θα τα εκανα τα χαρτια μου ασχετα με την μικρη πιθανοτητα να περασω λογω λιγων θεσεων
Dum spiro spero
illy έγραψε:Αλεκακι γιατι γραφεις ως επισκεπτρια; Σου ειπα πει κ στη δικη σου ειδικοτητα οτι στην ομαδα της φιλης μου ηταν εκεινη κ αλλες 4... Σιγουρα εικασιες μπορουμε να κανουμε αλλα τετοιες ειδικοτητες ειναι αβανταζ! Κ εγω αν ημουν νηπιαγωγος εννοειται οτι θα τα εκανα τα χαρτια μου ασχετα με την μικρη πιθανοτητα να περασω λογω λιγων θεσεων
Ειχα ενα προβλημα με τον κωδικο, αλλα τωρα μπαινω σπανια λογω το οτι ειχα εκνευριστει επειδη μου σβηνανε οτι εγραφα με αποτελεσμα να ξενερωσω κ ετσι δεν βλεπω καμμια διαφορα αφου κ παλι με τις διαγραφες των μηνυματων που μου κανουν κ με τον καινουργιο κανονα που θεσπισαν (δεν ξερω αν ισχυει ακομη) θα με διαγραψουν απο μονη τους, ετσι πηρα την πρωτοβουλια να φυγω πρωτη. Γνωρισα 2 αγορια που τελειωσαν λογιστικη αλλα δηλωσαν ΠΖ κ οταν τους ρωτησα γιατι μου ειπαν οτι δεν εχουν καποιο γνωστο να τους βοηθησει κ ετσι επελεξαν κατι πιο ευκολο. Τωρα οτι κ να λεμε δεν εχουν καμια σημασια απλα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να δουμε τι θα γινει! Και αυτο το μηνυμα θα ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ!

Ε ναιaleka έγραψε:illy έγραψε:Αλεκακι γιατι γραφεις ως επισκεπτρια; Σου ειπα πει κ στη δικη σου ειδικοτητα οτι στην ομαδα της φιλης μου ηταν εκεινη κ αλλες 4... Σιγουρα εικασιες μπορουμε να κανουμε αλλα τετοιες ειδικοτητες ειναι αβανταζ! Κ εγω αν ημουν νηπιαγωγος εννοειται οτι θα τα εκανα τα χαρτια μου ασχετα με την μικρη πιθανοτητα να περασω λογω λιγων θεσεων
Ειχα ενα προβλημα με τον κωδικο, αλλα τωρα μπαινω σπανια λογω το οτι ειχα εκνευριστει επειδη μου σβηνανε οτι εγραφα με αποτελεσμα να ξενερωσω κ ετσι δεν βλεπω καμμια διαφορα αφου κ παλι με τις διαγραφες των μηνυματων που μου κανουν κ με τον καινουργιο κανονα που θεσπισαν (δεν ξερω αν ισχυει ακομη) θα με διαγραψουν απο μονη τους, ετσι πηρα την πρωτοβουλια να φυγω πρωτη. Γνωρισα 2 αγορια που τελειωσαν λογιστικη αλλα δηλωσαν ΠΖ κ οταν τους ρωτησα γιατι μου ειπαν οτι δεν εχουν καποιο γνωστο να τους βοηθησει κ ετσι επελεξαν κατι πιο ευκολο. Τωρα οτι κ να λεμε δεν εχουν καμια σημασια απλα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να δουμε τι θα γινει! Και αυτο το μηνυμα θα ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ!

cristi έγραψε:Ε ναιaleka έγραψε:illy έγραψε:Αλεκακι γιατι γραφεις ως επισκεπτρια; Σου ειπα πει κ στη δικη σου ειδικοτητα οτι στην ομαδα της φιλης μου ηταν εκεινη κ αλλες 4... Σιγουρα εικασιες μπορουμε να κανουμε αλλα τετοιες ειδικοτητες ειναι αβανταζ! Κ εγω αν ημουν νηπιαγωγος εννοειται οτι θα τα εκανα τα χαρτια μου ασχετα με την μικρη πιθανοτητα να περασω λογω λιγων θεσεων
Ειχα ενα προβλημα με τον κωδικο, αλλα τωρα μπαινω σπανια λογω το οτι ειχα εκνευριστει επειδη μου σβηνανε οτι εγραφα με αποτελεσμα να ξενερωσω κ ετσι δεν βλεπω καμμια διαφορα αφου κ παλι με τις διαγραφες των μηνυματων που μου κανουν κ με τον καινουργιο κανονα που θεσπισαν (δεν ξερω αν ισχυει ακομη) θα με διαγραψουν απο μονη τους, ετσι πηρα την πρωτοβουλια να φυγω πρωτη. Γνωρισα 2 αγορια που τελειωσαν λογιστικη αλλα δηλωσαν ΠΖ κ οταν τους ρωτησα γιατι μου ειπαν οτι δεν εχουν καποιο γνωστο να τους βοηθησει κ ετσι επελεξαν κατι πιο ευκολο. Τωρα οτι κ να λεμε δεν εχουν καμια σημασια απλα ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να δουμε τι θα γινει! Και αυτο το μηνυμα θα ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ!αφου δεν εισαι στη θεματολογια
Ναι γιατι πριν που ημουν δεν τα σβηνανε...

Illy, ξέρεις τι μου έκανε τρελή εντύπωση σε αυτά που έγραψες και σου απάντησα με αυτό το στυλακι, το γεγονός ότι έκατσες και έψαχνες ανάμεσα σε 1000 άτομα στην λίστα των επιτυχόντων και βρήκες ότι οι νηπιαγωγοί είναι 10 αντι για 17 και αναρωτήθηκες κιόλας δεν βρέθηκαν άλλοι 7 ικανοί με τόσες αιτήσεις που έγιναν. Στον οποιοδήποτε θα φαινόταν κουλό και ψέμα να λέει κάποιος ότι την έψαξε τόσο πολύ για μια ειδικότητα άσχετη από την δική του. Και κάτι άλλο. αν νομίζεις ότι η θέση στον στρατό είναι αβανταδορικη όπως λες για μια νηπιαγωγό, τι να σου πω κοπέλα μου είσαι βαθιά νυχτωμένη.Το ωράριο μίας νηπιαγωγού στο δημόσιο είναι 4 ωρίτσες, ενώ στο στρατό 8:30 και αν τύχει και υπηρεσία 16. Απλά στον κλάδο μας υπάρχει πολύ ανεργία, εγώ είμαι από επαρχία και δεν βρίσκω ούτε ημιαπασχοληση, γι αυτό έκανα τα χαρτιά μου. Φυσικά αν με πάρουν εννοείται ότι θα δίνω παράλληλα ΑΣΕΠ και θα φύγω από τον στρατό μέχρι να διοριστώ σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Δεν είμαι τόσο παρανοϊκή και μαζόχα να έχω τελειώσει Πανεπιστήμιο και να πάω να χαντακωθώ στο στρατό. Εγώ απλά μια ερώτηση έκανα γενικότερα τι έχει πέσει στην αντίληψη των άλλων σχετικά με την ειδικότητα μου, δεν θα πέσω κ σε μαύρη κατάθλιψη επειδή υπάρχουν πολλοί νηπιαγωγοί γιατί πολύ απλά δεν είναι ούτε το όνειρο μου είναι αυτό, ούτε ο στόχος της ζωής μου, όπως συμβαίνει με εσένα και πολλούς άλλους.
ΥΓ. Πραγματικά δεν θέλω να συνεχίσω την κόντρα μαζί σου (αν και είμαι σίγουρη ότι θα απαντήσεις) και σέβομαι τις γνώμες όλων αλλά θα με ενδιέφεραν περισσότερο οι απόψεις νηπιαγωγών ή ακόμη και βρεφονηπιοκόμων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.
ΥΓ. Πραγματικά δεν θέλω να συνεχίσω την κόντρα μαζί σου (αν και είμαι σίγουρη ότι θα απαντήσεις) και σέβομαι τις γνώμες όλων αλλά θα με ενδιέφεραν περισσότερο οι απόψεις νηπιαγωγών ή ακόμη και βρεφονηπιοκόμων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό.
Φανή από την στιγμη που μπηκες στην διαδικασια να ρωτησεις, η ιλλυ με καλή διαθεση σου ειπε ο, τι ηξερε. Δεν θα την κατηγορησουμε Για αυτο. Παρακαλώ να ηρεμησουν λιγο τα νευρα.
Κάτι τέτοιες 'άσχετες' κάνουν τα χαρτιά τους στις Ένοπλες Δυνάμεις, απλά για να δούν πως 'είναι' και μετά τα παρατάνε... Δείτε τι γράφει. Ότι θα δίνει με τον ΑΣΕΠ και άν περάσει θα σηκωθεί και φύγει... Φιλική Συμβουλή, παράτα τα απο τώρα, δεν κάνεις εσύ για Στρατό Ξηράς... Άσε να περάσουν αλλα παιδάκια που το αξίζουν και το έχουν και μεράκι... Και το ΔΗΘΕΝ στυλάκι της σπουδαγμένης αλλού, όχι εδώ... Και εμείς σπουδάσαμε αλλά δεν ψάχνουμε NASA και ιστορίες γι'αγρίους... Ξεκαβάλα το μπέμπα γιατί θα σε φάει η 'μαρμάγκα'
Φιλικά
Φιλικά
Ηρεμήστε παρακαλω
Συγνωμη που επεμβαινω αλλα ειναι σεβαστες ολες οι αποψεις
μην χαρακτηριζουμε

Πόσο καλη διάθεση άραγε μπορει να κρύβει ένα ολοφάνερο ψέμα; Εσύ τι πιστεύεις Μαρίνα Ότι έκατσε και έψαξε 1000 ονόματα για να βρεί αν είναι 17 οι νηπιαγωγοι; Την έγραψε όλη την ιστορία μονό και μόνο για να πεί " είστε αρκετές κοπέλα μου" Ας είμαστε κ 2000... Πραγματικά δεν θα φάω για μεσημέρι.. Δεν με ενοχλουν οι αποψεις των αλλων, το ψέμα με τσατίζει.
Φανη σε παρακαλωΦανή έγραψε:Πόσο καλη διάθεση άραγε μπορει να κρύβει ένα ολοφάνερο ψέμα; Εσύ τι πιστεύεις Μαρίνα Ότι έκατσε και έψαξε 1000 ονόματα για να βρεί αν είναι 17 οι νηπιαγωγοι; Την έγραψε όλη την ιστορία μονό και μόνο για να πεί " είστε αρκετές κοπέλα μου" Ας είμαστε κ 2000... Πραγματικά δεν θα φάω για μεσημέρι. Δεν με ενοχλουν οι αποψεις των αλλων, το ψέμα με τσατίζει.

Ναι Φανή μου το πιστευω γιατι δεν ειναι μονο για αυτην την ειδικοτητα οτι πηραν πολυ λιγοτερα ατομα απο αυτα που αρχικα ζητούσαν, υπηρχε κ σε αλλες ειδικότητες κ ετσι πολλα ατομα για να δουν τι παιζει καθησαν κ μετρησαν κ εγω το εκανα για την δική μονο ειδικοτητα, γιατι μετα απο αυτα που ειδαν τα μάτια μου καταλαβα πολλα. Ηρεμηστε ομως κ σταματηστε το εδω.Φανή έγραψε:Πόσο καλη διάθεση άραγε μπορει να κρύβει ένα ολοφάνερο ψέμα; Εσύ τι πιστεύεις Μαρίνα Ότι έκατσε και έψαξε 1000 ονόματα για να βρεί αν είναι 17 οι νηπιαγωγοι; Την έγραψε όλη την ιστορία μονό και μόνο για να πεί " είστε αρκετές κοπέλα μου" Ας είμαστε κ 2000... Πραγματικά δεν θα φάω για μεσημέρι. Δεν με ενοχλουν οι αποψεις των αλλων, το ψέμα με τσατίζει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες