96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
aprobleptos

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από aprobleptos »

Παιδια ειμαι στην 96 εαρμεθ μαγειρας ειναι καλα απο θεμα υπιρεσηον... Και για τους μαγειρες τα πραγματα γινοντε πολυ καλητερα ποσοι μαγειρες ειστε να ερθετε; Ξερετε να μαγειρευτε εισται μαγειρες απο εξο;
Καλη Φαση

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από Καλη Φαση »

3 μαγειρες εχω απο το στρατοπεδο γυθειου... Τωρα αν υπαρχουν και αλλοι σπαρτη δν ξερω.
stelios88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από stelios88 »

Παιδια πως ειναι τα πραγματα τωρα στην 96 εαρμεθ; Καταφερα να φυγω απο μια δυσκολη μοναδα για εκει και περιμενω μεταθεση σε λιγο καιρο. Εχω ακουσει πως εχει ενα θεμα με τις υπηρεσιες (4-1,5-1 κλπ) αλλα γενικα πως ειναι τα πραγματα; Εχει τρεξιμο η ειναι χαλαρα;
aprobleptos

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από aprobleptos »

Ειναι παρα Πολυ χαλαρα Σαν στρατοπαιδο αρκη να εισαι και εσυ σωστος Τωρα οσο απο υπιρεσιες ηταν θεμα πιο παλια αλλα τωρα ειναι πολυ καλα
stelios88
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από stelios88 »

Σωστος ειμαι και αν ειναι normal τα πραγματα δεν νομιζω να εχω θεμα απλα ηθελα να ξερω τι παιζει γιατι θα ερθω εκει απο εβρο οπου εδω ειναι αρκετα απαλευτη η κατασταση και ειμαστε ολη μερα στο τρεξιμο με συχνες ασκησεις και τετοια επειδη θεωρειται μαχιμη μοναδα. Εκει φανταζομαι δεν εχετε πολλες ασκησεις σωστα;
Γενικα απο υπηρεσιες πως πανε περιπου; Εδω που ειμαι προς το παρον ειμαι με 1-1 η και 1-2 εξω, εκει τι να περιμενω περιπου;
LAMPRAKIIIS

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από LAMPRAKIIIS »

Παρα πολλες μεςα... αντε 1 εξω... καταταλα χαλαρα :)
vachras

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από vachras »

Γεια χαρα παιδια ! Καλοί πολίτες όσο εχετε τελειωσει και υπομονή όσοι εχετε ακόμη μερες... Απολύθηκα πριν μια εβδομαδα από Χίο. Περασα 6 μήνες ΕΑΡΜΕΘ (για την ακρίβεια ήμουν στην ΙΛ. ΑΝ) και σε γενικες γραμμες ήταν αξιοπρεπέστατα. Μονο ο κυρ Χρήστος (ο διοικητης) είναι λίγο παράξενος... Ο ιλαρχος είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ και αν του φερθεις σωστα θα εχεις προνόμια... Υπομονή ... Μήνες ειναι θα περάσουν...
11 Ά ΕΣΣΟ

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από 11 Ά ΕΣΣΟ »

Παιδες παω και εγω τωρα 96 εαρμεθ μετα το γυθειο απο μαγειρας και θελω να μαθω τη παιζει εκει με το ολο σχετικο θεμα... Τη μπωρειτε να μου πειτε για αυτο;
Δημητρης

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από Δημητρης »

Παιδια ημουν και εγω στην εαρμεθ παλιοσειρα το 91-92 με τη 214! Τοτε ηταν μια χαλαρη μοναδα σε σχεση με την αυλωνα που μας ηπιαν το αιμα. Πολλες ασκησεις βεβαια υγρασια και λασπη στις σκοπιες και πολυ αθλιες εξωτερικες τουαλετες (ξυρισμα στη βροχη) σχετικα μικρες αδειες συχνες εξοδους με καλη ζωη στη χιο ακομα και με λιγα λεφτα ειδικα το καλοκαιρι, καλο φαγητο και αρκετη λουφα στα βουνα πισω απο τους θαλαμους. Εχει ενα πετρινο εκλησακι στο βουνο πισω απο την 1η ιλη ιδανικο για καφεδακι και αραγμα κατω απο τα δεντρα. Δε πιστευω να σας χαλασει η χιος αντε καλη θητεια
nikos

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από nikos »

Εμεις καναμε 3 μινες να κανοθμ ε μπανιο και 90 μεσα 2
Stavros

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από Stavros »

292 Σειρα απο Σεπτεμβριο του 2005 μεχρι Φεβρουαριο του 2006 Σ. Μπηνες μεγαλος.

Σταυρος Βαφειαδης ο ταχυδρομος... Ποιος εισαι;

Νικος

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από Νικος »

90 Γ'' ΕΣΣΟ.206 σειρα. ΑΣΜ 141. ΠΑΜΑ Μ-47 -Μ48. Χαλκιος
σκοπια αγγαρεια και γρασσο... Η εκκλησια που λεει ο φιλος πιο πανω ειναι η Παναγια η Κρινα πισω απ το Διοικητηριο
δημητρης κοτρε

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από δημητρης κοτρε »

Μαγκες ημουν στην 96 απο νοεμβρη 2001 μεχρι ιουλη του 2! Εκανα και 75 μερες να δω εξοδοχαρτο! Αυτο που θυμαμαι ειναι λασπη, σκοπεια, αγγαρει. Τις αγιογραφιες στο εκκλησακι τις εκαναν δυο φιλαρακια μου, ο Αριστος και ο Αριστος (να ναι καλα) οπως και τον θαλαμο των μονιμων φανταρων (δεν θυμαμαι πως λεγονται πια) γενιλα ανακαινισαν το στρατοπεδο αυτοι οι δυο και νομιζω αλλαξαν και τις στεγες! Τα λουτρα δεν ειχαν ζεστο νερο τον χειμωνα και βρωμαγαμε θυμαμαι! Τα πατωματα στους θαλαμους γεματα τρυπες με χωμα! Τα παραθυρα εμπαζαν! Ειχαμε σομπα πετρελαιου και μας αφηναν να την αναβουμε 2 ωρες την ημερα! Εχω ομορφες αναμνησεις ομως παρολα αυτα!
Διοκλής

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από Διοκλής »

Υπηρέτησα 4/1995 - 2/1996. Στα Ίμια ήμουν εκεί. Κάποια στιγμή θα γράψω αυτά που είδα και δεν ήταν όλα και πολύ τιμητικά. Ξεχωρίζω από τους τότε αξιωματικούς τον Υπχο Κω, και τον Ιλχο Παπ.233 σειρές δώστε στίγμα.
ΝΠ294

96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος

Δημοσίευση από ΝΠ294 »

Ποιος εισαι ρε φιλε 294 σειρα ημουν 96 εαρμεθ
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες