96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
Στη 96 εαρμεθ χιου ολες οι στεΓΕΣ ειναι κατασκευασμενες απο φυλλα αμιαντου. Αν και οι φανταροι εχουν διαμαρτυρηθει ουκ ολιΓΕΣ φορες δεν εχουν προχωρησει σε ενεργειες για την απομακρυνση τους. Ο αμιαντος αποτελει βεβαιωμενα καρκινογονο υλικο για το οποιο δεν υπαρχουν επαρκη ορια ασφαλειας. Στη χωρα μας η απαγορευση χρησης αμιαντου και η αντικατασταση σε δημοσιες εγκαταστασεις προβλεπεται νομοθετικα απο το 1991! Ελευθεροτυπια.
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
Εχουν αφαιρεσει τις στεγες αμιαντου. Λογικα σε κανα μηνα απο τωρα θα ειναι ολα ετοιμα... Αλλα παραμενει πολυ μαυρη η μοναδα, οσο παει μαυριζει περισοτερο.15 κ. Σ.
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
Δεν είναι τόσο μαύρη η 96 ΕΑΡΜΕΘ. Μετατέθηκα πρόσφατα από εκεί, μπορώ να πω ότι πέρασα καλά. Οι εγκαταστάσεις έχουν βελτιωθεί, υπάρχουν καινούριες τουαλέτες, οι θάλαμοι μια χαρά, αν και σχετικά στενοί, το φαγητό αρκετά καλό. Γενικώς είναι σχετικά χαλαρή μονάδα. Εντάξει, μην περιμένετε κανένα νηπιαγωγείο αλλά δεν είναι και κάτεργο.
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
Όσο ήμουν εγώ στην ΕΑΡΜΕΘ (πέρυσι) οι υπηρεσίες μας πήγαιναν περίπου 3-1, εκτός από ένα διάστημα 20 ημερών μέχρι να έρθει καινούρια σειρά και να αναλάβει υπηρεσία. Εκεί με πήγε 10 μέσα. Πάντως οι αξκοι έδιναν βάση στην ορθή κατανομή των υπηρεσιών και τα παράπονα των οπλιτών (όταν οι αδικίες ήταν εξώφθαλμες) εισακούγονταν.
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
Δεν ειναι και η καλυτερη μοναδα απο αποψη υπηρεσιας, ενταξει ι λασπη δεν πειραζει αλλα το οτι δεν ερχονται ατομα σημαινει πολλες μερες μεσα συνεχομενα ας πουμε 5-1,6-1 η και παραπανο. Εγω εφτασα να κανο μεχρι και 15 μεσα δυο φορες...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
Ξερει κανεις που ειναι το 96ο στρατοπεδο τεθωρακισμενων στην ΧΙΟ; Τι παιζει εκει περα με συγκοινωνιες Απο και προς την χωρα?
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
Στο Χαλκειός είναι, περίπου 10-15 από τη χώρα με αυτοκίνητο. Δεν υπάρχει συγκοινωνία από και προς τη μονάδα.
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
Τωρα μας παει 12-1. Δεν εχουμε κοσμο ενω ηρθε και η 310. Ολοι περνουν αποσπασεις.
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
Παιδια ακομα μαυρα ειναι τα πραματα στην μοναδα αν και ηρθε και η 311 δεν μπορω να πω πως ειναι καλα
τουλαχιστον για εμας τους φανταρους και αναμενουμε να γινουν πιο μαυρα απο στιγμη σε στιγμη.
εχω κανει μεχρει και 28-1 στιν μοναδα αυτη.
και τωρα περιμενουμε το ρεκορ.
τουλαχιστον για εμας τους φανταρους και αναμενουμε να γινουν πιο μαυρα απο στιγμη σε στιγμη.
εχω κανει μεχρει και 28-1 στιν μοναδα αυτη.
και τωρα περιμενουμε το ρεκορ.
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
Χειμώνας 2005,293 σειρά, παίδες ήταν πολύ δύσκολα! Όχι τόσο απο θέμα υπηρεσιών! Αυτές ήταν, είναι και θα είναι ζόρικες εκεί όσο από θέμα διοικητή! Στάμου Ευάγγελος... Απλά ο πιο απάλευτος διοικητής στα ελληνικά στρατά για εμάς τους φαντάρους, για τα στελέχη, για όλους...
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
παιδια ξερει κανεις σας πως ειναι τα πραγματα τωρα εκει απο υπηρεσιες; εγω θα παω 96εαρμεθ μες τον ιανουαριο
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
Κανείς?
96 ΕΑΡΜΕΘ - Χίος
Μαγκες δν ξερω τι παιζει στο στρατοπεδο... Ειμαι για ειδικοτητα μαγειρα και λιγο πολυ θα μα8ω αρκετους απο εσας που εχετε γραψει στο φορουμ ή που το διαβαζετε κιολας. Εγω παω τελη ιανουαριου με αρχες φλεβαρη! Καλη ανταμωση λοιπον!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες