30 ΛΔΒ (Λόχος Διαβιβάσεων) - Λαγός (Έβρος)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Στρατός και θητεία
nikos_veria
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5
Επάγγελμα: Δημοσιογράφος

Δημοσίευση από nikos_veria »

αγαπητή μάνα,

είμαι και εγώ φαντάρος, όπως και ο γιός σας... Αυτό που προσπαθούμε εδώ, είναι να μεταφέρουμε τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας, για να αλληλοβοηθηθούμε...

σε αυτό που λέτε για τους στρατιωτικούς, μάλλον θα έπρεπε να κατευθύνετε την οργή σας σε όλους αυτούς που εξ αιτίας του βίσματός τους, δεν έμεινε θέση για τον γιο σας να έρθει κοντά στο σπιτι του

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλημέρα,

σε λίγες ημέρες φεύγει ο μικρός αδερφός μου για Λαγό. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι:

1. πως είναι ο καινούριος διοικητής (σαν άνθρωπος; );

2. τι δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσει κανείς για μετάθεση λόγω αναπηρίας γονέα; (αν γνωρίζει κανείς; )

Ευχαριστώ.

Angelique
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Angelique »

Καλημέρα,

σε λίγες ημέρες φεύγει ο μικρός αδερφός μου για Λαγό. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι:

1. πως είναι ο καινούριος διοικητής (σαν άνθρωπος; ) ;

2. τι δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσει κανείς για μετάθεση λόγω αναπηρίας γονέα; (αν γνωρίζει κανείς; )

Ευχαριστώ.

Anonymous

Γεια σας παιδια... μου ηρθε μεταθεση για 30 τυπ διδυμοτειχο-λαγος... απο υγειονομικο ειμαι νοσοκομος-τραυματιοφορεας... γνωριζει κανεις τι παιζει με το στρατοπεδο; δεν βρηκα καθολου πληροφοριες; ;
Anonymous

Εγω προχτες παρουσιαστηκα εκει! Καλα ειναι ! Απο υπηρεσιες μια χαρα! Και ααπο ατομα καλα ειναι! Βεβαια δεν ξερω ποσοι απολυονται και ποσοι περνουν , μεταθεση αλλα πηγαμε αρκετα ατομα επανω και περιμενουμε και οδηγους , μαγειερες και ηλεκροτενιοτες ακομη!
Το μονο που δεν παλευεται ειναι το κρυο!
Ο διοικητης ειναι ετσι και ετσι! Οι υπολοιποι λαλοι φαινονται! Με επιφυλαξη ολα αυτα που σου λες γιατι 3 μερες εκατσα! Απο 29-12 θα ανεβω παλι!
Ποτε ερχεσαι εσυ;
Anonymous

9 ιανουαριου φευγω απο αρτα που κανω εκπαιδευση... δυο εβδομαδες μετα σε νοσοκομειο εκπαιδευση και επειτα ερχομαι... ειμαι υγειονομικο... οι υπηρεσιες πως πανε ανα ποσες μερες εχετε υπηρεσια; απο αρτα ερχομαστε γυρω στα 9 ατομα 1 γιατρος 3 νοσοκομοι και εγω ς αυτους 1 οδηγος 1 μαγειρας και κατι αλλοι... οποιος αλλος εχει πληροφοριες για το 30 τυπ στο λαγο ας γραψει δυο λογια...
Anonymous

nikos_veria έγραψε: πάντα στη διάθεσή σας... Εικόνα

καλισπερα φιλε μου πες κανενα νεο για το λοχο μηχ πως εινε εκει πανο. ευχαριστω
Anonymous

Το 30ΛΜΧ ειναι στον λαγο, μαζι με το 30ΤΥΠ
Θα εισαι τελεια! Εχετε γαματο διοικα, εχετε μονο 2νουμερα ΑΜ και 4 θαλαμοφυλακα, σας παει 1/3-1/5. Μια χαρα εισαι!
Anonymous

Καλησπερα παιδια... Ειμαι απο λαμια κ μου ηρθε το χαρτι για λαγο εβρου... Παω στην 30τυπ κ ειμαι αποθηκαριος πυρομαχικον... Μπορει να μ πει καποιος πως ειναι τα πραγματα επανω. Ευχαριστω
Anonymous

Εικόνα Πως είναι στη μονάδα πυροβολικού 163; Άν γνωρίζει κάποιος, ας απαντήσει.
Anonymous

Φίλε asd αν πας στην 163 θα πρέπει να οπλιστείς με μεγάλη υπομονή και αντοχή. Είναι πολύ
προβλεπόμενη μονάδα, πολλές πορείες, βολές και ασκήσεις. Επίσης σε συμβουλεύω να μην είσαι πολύ πρόθυμος γιατί θα σε χώνουν συνέχεια σε δουλείες. Είναι πολύ χώστες εκει πάνω. Πάντως με τα παιδιά θα κάνεις δυνατές φιλίες λόγω των δυσκολιών της μονάδας. Καλό κουράγιο!
ςος

Δημοσίευση από ςος »

Πειτε μου παρακαλω για τους σηδιρουργους πως ειναι τα πραγματα εκει πανω
ΜΛΧ

Δημοσίευση από ΜΛΧ »

Μου ήρθε μετάθεση παίδες για 30ΛΜΧ οδηγός αυτοκινήτου. Παρουσιάστηκα αυλώνα τέθωρας. Πως είναι εκεί πάνω τα πράμματα από άποψη διοικητή και υπηρεσιών; Ευχαριστώ!
2012 Γ' ΕΣΣΟ

Δημοσίευση από 2012 Γ' ΕΣΣΟ »

Αυτή την στιγμή είναι ανάμεσα στις 3 καλύτερες μονάδες του στρατοπέδου. Υπηρεσίες μας πάει συνήθως 1-1 αλλά αρκετά συχνά υπάρχει εμπλοκή. Οι εγκαταστάσεις είναι άθλιες (οι τουαλέτες κ τα ντους τρισάθλια), και ειδικά τον χειμώνα δύσκολα παλεύεται λόγω της υποτιθέμενης ''οικονομικής κρίσης'' που εντελώς τυχαία υπάρχει μόνο στα στρατόπεδα του βορείου Έβρου. Το φαγητό δεν είναι κ πολύ καλό αλλά τρώγεται. Αυτοκίνητο μετράει να πάρεις αλλά κ για όσους δεν έχετε λεφτά για βενζίνες βγάζουν κίνηση οι μονάδες (συνήθως με καναδέζα). Τα στελέχη σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά. Ο διοικητής και ο υποδιοικητής είναι πολύ καλοί κ ενδιαφέρονται έτσι ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος ζωής των στρατιωτών. Ποινές κ τιμιτικές σπανίζουν. Για να φας Φυλακή πρέπει να είσαι πολύ μεγάλο κοπρόσκυλο... Αυτά. Για οτιδήποτε άλλο θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της σελίδας μας στο φέισμπουκ. Όσοι έχετε υπηρετήσει μπορείτε να μας κάνετε λάικ κ είναι ένας καλός τρόπος να μπορέσετε να δικτυωθείτε κ να βρεθείτε με συναδέλφους σας που υπηρετήσατε μαζί!

Υπηρέτησα κι εγώ στον 30 ΛΔΒ

lefchr
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lefchr »

Καλα ειναι εκει μεχρι 319 που μπορω να ξερω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες