Σε εσάς ερχόμασταν να φορτίζουμε τις μπαταρίες των Racal. Και φυσικά πήγαινα και για κανά Internet.
Όταν ήσουν εσύ νομίζω είχαν ξεκινήσει τα έργα για την νέα Κεντρική Πύλη που μπήκε πιο μέσα.
Σόρι, αλλά τώρα είδα την απάντηση. Μπήκε πιο μέσα η Πύλη; Τους φουκαράδες τους φαντάρους σκέφτομαι τί χώσιμο θα έφαγαν.Τί ίντερνετ λες; Όταν ήμουνα εγώ δεν είχε. Έβαλαν ίντερνετ;
Τι χώσιμο; Κατασκευαστική εταιρεία την έφτιαξε. Η μόνη πίκρα ήταν το πρόχειρο αντίσκηνο για την και καλά "πύλη".
Έκαναν κάμποσους μήνες να τη φτιάξουν γιατί η εταιρεία είχε κάνει λάθη. Τελείωσε Σεπτέμβρη του 2007.
Σε εσάς ερχόμασταν να φορτίζουμε τις μπαταρίες των Racal. Και φυσικά πήγαινα και για κανά Internet.
Όταν ήσουν εσύ νομίζω είχαν ξεκινήσει τα έργα για την νέα Κεντρική Πύλη που μπήκε πιο μέσα.
Σόρι, αλλά τώρα είδα την απάντηση. Μπήκε πιο μέσα η Πύλη; Τους φουκαράδες τους φαντάρους σκέφτομαι τί χώσιμο θα έφαγαν. Τί ίντερνετ λες; Όταν ήμουνα εγώ δεν είχε. Έβαλαν ίντερνετ;
Τι χώσιμο; Κατασκευαστική εταιρεία την έφτιαξε. Η μόνη πίκρα ήταν το πρόχειρο αντίσκηνο για την και καλά "πύλη".
Έκαναν κάμποσους μήνες να τη φτιάξουν γιατί η εταιρεία είχε κάνει λάθη. Τελείωσε Σεπτέμβρη του 2007.
Αμε, και Ιντερνετ με χρέωση 50 Ευρωλεπτά την ώρα.
Μωρέ μπράβο εξελίξεις...
Σε ποιό μέρος μπηκαν οι υπολογιστές; Στο απέραντο ΚΨΜ του στρατοπεδου;
Παιδες εκει ειμοθν 2 χρονια μεχρι τον νοεμβριο του 2004... ηταν πολυ καλη σαν μοναδα, σαν φαγητο και σαν υπηρεσιες στους φανταρουσ... λογο τον λιγων ατομων ειχαμε γινει μια οικογενεια ολοι (φανταροι και στελεχη) και τον παπασαραντο ξερω και τον τικφεσλη και ολουσ... ηταν ολα πολυ καλα... ο λογος που αποχωρησα δεν ειχε να κανει με την μοναδα... περασα ομορφα εκει...398 εαρμεθ-καμμενο δασοσ-χαλι πλατι...
398 και τα μυαλά στα κάγκελα! Πήγα φέτος το καλοκαίρι μετά από 3 χρονια να χαζέψω την μονάδα. Ίδια παραμένει όσα χρόνια και να περάσουν.Ξαναπήγαινα 1 μήνα εκεί γαι θητεία... Άνετα!
Η συγκεκριμένη μονάδα είναι από τις καλύτερες μεταθέσεις στην Ελλάδα.Μικρό στρατόπεδο (καλό γιατί όλα είναι κοντά), τέλειο φαγητό (εφάμιλλο με σπιτικό), Τέλειο εστιατόριο και Κψμ (σαν καφετέρια/ταβέρνα), ανθρώπινη αντιμετώπιση από τους ανώτερους (το σημαντικότερο), πολλά προνόμια προς τους απλούς στρατιώτες σε σχέση με άλλες μονάδες, μοιρασμένες υπηρεσίες μεταξύ στρατιωτών και ΕΠ. ΟΠ. Μοναδικά Μειονεκτήματα είναι πως Οι περισσότερες εγκαταστάσεις είναι σχετικά παλιές Και ότι υπάρχουν κοινόχρηστες τουαλέτες και μπάνια εκτός θαλάμων Για όλο το στρατόπεδο.
Παιδες καλησπερα, εγω υπηρετησα εκει 88 μαρτη με 89 αυγουστο, με δοιηκητη τον καλαματιανο. Που στρυφογυριζε τους φανταρους στις στρατηγικες! Κωσταν/λος! Κι οταν εφυγα εγω τοτε πηρε κι αυτος μεταθεση την καντεμια μου μεσα και ηρθε καποιος Κολυβας. Βασικα στο κσπα την εβγαλα και στον Ασπροποταμο στην Ιλη που ειχαμε κοντα στο χωριο. Καλα ηταν. Χασαμε ομως σπουδαια πραγματα λογω του στρατου. Τελος παντων ναστε καλα ολοι καλες γιορτες και καλη χρονια!
Παιδιά να σας ρωτήσω γιατί είπατε ότι το taxi είναι πανάκριβο... Από το λιμάνι πως θα πάω στο στρατόπεδο gt πάω σε 3 μέρες k είπατε ότι είναι 40 χιλιόμετρα απόσταση.