4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Υπαρχει μοναδα αμφιβιων. Θ ΜΑΚ Ή αλλιως 4ο ΕΤΕΘ.OΥΚαδες εχει καθε μοιρα αμφιβιων, δεν υπαρχει ξεχωριστο σωμα. Αν γουσταρεις εκπαιδευση 10 φορες καλυτερα απ τους πεζοναυτες.
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Ειναι μοναδα Α ετοιμοτητας το 4ο Ετεθ και αμα σαρεσει το σταξιμο κ το να εισαι τεντα πας στο πιο καταλληλο μερος, φτανει να μην κοβεσαι στις ανηφορες γιατι τρεχουνε.
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Φιλαρακι εγω υπηρετισα στο 4ο ετεθ ειναι ωραια αλλα εχει γινει επαγγελματικη μοναδα.
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Παιδια εγω που εκατσα 14 μηνες εκει κατω ηταν δραμα απο εξοδους. Δυσκολα μεν αλλα μαθαινες πολλα πραγματα και ειχε πολλες ασκησεις. Έγω ημουν 2002-2003.
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Καλημέρα πάιδες,
Δευτέρα μάλλον θα έιμαι Σάμο 4ο ΕΤΕΘ.
Τι λέει εκεί; Πώς είναι;
Ένας εκπαιδευτής μου είπε πώς ο διοικητής έιναι πολύ καλό και γενικά έιναι ήρεμα τα πράγματα.
Ισχύει;
Δευτέρα μάλλον θα έιμαι Σάμο 4ο ΕΤΕΘ.
Τι λέει εκεί; Πώς είναι;
Ένας εκπαιδευτής μου είπε πώς ο διοικητής έιναι πολύ καλό και γενικά έιναι ήρεμα τα πράγματα.
Ισχύει;
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
''Παιδια εγω που εκατσα 14 μηνες εκει κατω ηταν δραμα απο εξοδους. Δυσκολα μεν αλλα μαθαινες πολλα πραγματα και ειχε πολλες ασκησεις. Έγω ημουν 2002-2003.''
κλασσικός Αγρινιώτης! Σιγά ρε αδερφέ μην έκατσες εκεί κανά αιώνα! Δώσε χαιρετίσματα στη σειρά μου τον Κασ____ το Νώντα, ήταν δ/β εκεί και θα σου πει! Από το χωριό σου είναι, ευχαριστώ!
κλασσικός Αγρινιώτης! Σιγά ρε αδερφέ μην έκατσες εκεί κανά αιώνα! Δώσε χαιρετίσματα στη σειρά μου τον Κασ____ το Νώντα, ήταν δ/β εκεί και θα σου πει! Από το χωριό σου είναι, ευχαριστώ!
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Αμα ειναι να υπηρετησεις εκει το καλοκαιρι κοιτα να πας στο φυλακιο στους φουρνους οπως κ δηποτε 'η στην κανονιοφορο για να κανεις τουρνε ολο το αιγαιο τσαμπα (αμα στελνουν κανονιοφορο ακομα βεβαια) ...
περασα 2 αξεχαστα χρονια στο ετεθ (σαν ΔΕΑ) ... !
περασα 2 αξεχαστα χρονια στο ετεθ (σαν ΔΕΑ) ... !
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Ειχες βαθμο λοχια το 99 στους πλωτους γιατι θυμαμαι εναν διονυση λοχια που πηγε μαζι με την δικη μας σειρα στα πεν στην χιο τον φεβρουαριο του 2000 τοτε που ειχε ριξει το χιονι της αρκουδας! Ημουν λοχο διοικησεως στο μοναστηρι στο κεπυκ!
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
290' χρονια 05-06. Η ζουγκλα οπως την λεγαμε βγαζει καλα κομαντοσ... Συνεχη εκπαιδευση πλοτων μεσων + ασκησεων ξηρασ... Διαβασα πριν αρνητικα σχολια απο καποιον... Φιλε μου δεν σου φταει η μοναδα... Ειναι με ποιον θα πεσεις σε αυτην... Εγω με διοικητη πουλ******* περασα μια ωραια στρατιωτικη δυνατη εμπειρια... Σε οποιον λοιπον τις ''κοβει'' ισως δεν επρεπε καν να δηλωσει να παει ειδικες δυναμεισ... Αυτη ειναι και η ουσια... Ολοι θελουν να πουλανε μουρη και κανεις να κουραστει... Τα κομαντος δεν παραπονιουντε ποτε... Καλη θητεια λοιπον σε οποιους πανε απο εδω και περα... Οσο για τους παλιους κομαντος που περασαν απο εκει... Ευχομαι καλες αναμνησεις για μια ζωη...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
Παιδια σαν εφεδρος λοχιας μπορω να παω μετα Ε. Τ. ΕΘ θα δηλωσω ΜΑΚ... (για θητεια)
4ο ΕΤΕΘ (Θ' ΜΑΚ) - Σάμος
kallinikos έγραψε:Παιδια σαν εφεδρος λοχιας μπορω να παω μετα Ε. Τ. ΕΘ θα δηλωσω ΜΑΚ... (για θητεια)
Τα έχεις πολύ μπερδεμένα / συγκεχυμένα τα πράγματα στο μυαλό σου. Μπορείς να δηλώσεις ότι επιθυμείς να κάνεις την θητεία σου στο ΕΤΕΘ της Σάμου ναι. Το τι βαθμό θα φέρεις δεν θα το αποφασίσεις εσύ, αλλά η υπηρεσία (το πολύ να φέρεις μέχρι και το βαθμό του Δεκανέα πλέον) και φυσικά δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο το που θα τοποθετηθείς με τον βαθμό.(ειδικά ώς έφεδρος)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες