1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από yandr »

Σε παρακαλώ να γράφεις ελληνικά και όχι greeklish.

Νομίζω είναι προτιμότερο οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις να είναι σε forum, αφού θα μπορούν να τις δουν και να συμμετάσχουν πολλοί χρήστες.

Επίσης θα σε συμβούλευα να μην βάζεις το email σου έτσι εύκολα στο διαδίκτυο γιατί σύντομα θα φρικάρεις από τα spam
sniper1977
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από sniper1977 »

katsam έγραψε:
thanos9 έγραψε:

). Οι κρητικοί όντως δεν πάνε τους Αθηναίους αυτό ισχύει παντού και πάντα σε όλα τα στατόπεδα, πόσο μάλλον στο Μάλεμε όπου είναι... σπίτι τους.
Καλα αυτο που λες δεν υπαρχει, η τουλαχιστον εγω δε το ειδα και σιγουρα δε το εζησα...

Ο καθενας λεει οτι μακακια θελει...Εικόνα

Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από Anonymous »

Γεια σας, μου ιρτηε το χαρτι και στις 1ς αυγουστου παρουσιαζομε 1η μαλ/εοδ μαλεμε! ξερει κανει ΤΠτ για εκει; παρουσιαζομε με κανεναν απο εσας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 07, 2010 11:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
wOoZy

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από wOoZy »

ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΜΟΥ ΙΡΤΗΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 1ς ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕ 1η ΜΑΛ/ΕΟΔ ΜΑΛΕΜΕ!!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΕΚΕΙ; ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;
Φιλε μου εγω παρουσιαζομαι 1ΜΑΛ/ΕΟΔ στις 11 Αυγουστου..Εικόνα
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΆΠΟΚΤΙΣΗ ΣΤΙΝ 1η Μ. ΑΛ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.(ΕΠΑΕ ΚΑΜΠΟΤΖΙ ΜΟΡΕ)Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ COMMADO ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΙΝ 1η Μ. ΑΛ. Η ΜΟΙΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕ ΩΣ ΜΟΙΡΑ ΧΑΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΟΥΒΑ,ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ.ΝΙΚΟΣ 90Ε'ΕΣΣΟ.
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ, ΜΟΙΡΑ ΑΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η 1η ΜΟΙΡΑ, ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ. Η 1η Μ. ΑΛ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Παρουσιάζομαι 1η ΜΑΛ αρχές Νοέμβρη.. για να δούμε τι λέει.. όλοι εδώ λένε πως είναι πολύ ζώρικα.. είμαι και Χανιώτης..lets see..
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Εναι πολυ καθικια εκει κατω...
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΝΙΑ νς ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

1η μαλ καμποτζη βιετναμ Οταν υπηρετησα εγω τοτε ηταν πραγματικη αλεξιπτοτιστες στην 1η μαλ Και πριν

Τωρα τα διαλυσανε ολα

Εσο 94β σειρα 229

Αλματα 26

Τρεις επιστρατευσεισ

15 μηνες στην καμποτζη οχι 12

Τωρα τα εχεται ολα τι να λεγαμαι και εμεις τοτε;

αβτζ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από αβτζ »

1μαλ καμποτζη βιετναμ αυτη ηταν μοναδα 96% σε βολη σε στοχους τυπου α η καλητερη επιδοση στον κοσμο[1996] χειμερινη στον ομαλο 10μερες εξω με -15 βαθμους η πιο μαχημη της ευρωπης συμφωνα με περιοδικα με λοχαγους οπως ο ψυχ. με αλμα στο μαλεμε καιστο τυμπακη με στικ 5αρια με τον παπαν. Που ηταν πρωταθλητης στο σπαρταθλο και ετρεχε και με αρβηλα ναι ρε δεν μαςαγαμε και δεν μασαμε τιποτα η 1 μαλ ειναι θρησκεια και οικογενεια. Με τους νεκρους της στην κυπρο το 74 ποτε δεν τους ξεχναμε
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Παρουσιαζομαι μαλεμε 10 του φλεβαρη. Ξερει κανεις ποσο θα κατσω εκει και που θα με πανε μετα;
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Αντρεας έγραψε:Παρουσιαζομαι μαλεμε 10 του φλεβαρη. Ξερει κανεις ποσο θα κατσω εκει και που θα με πανε μετα;

Λογικά θα καθήσεις 1 μήνα και κατι μέρες (νομίζω 40 μέρες)...
Μετα κανεις δεν ξέρει που θα σε στείλουν!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Ευχαριστω!
Anonymous

1η ΜΑΛ - Μάλεμε

Και εγώ παρουσιάζομαι ΜΑΛΕΜΕ στις 9 Φεβρουαρίου... μπορώ απο εκεί να υπηρετήσω ως αλεξιπτωτιστης και καποια στιγμή να πάω Κυπρο;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης