1η ΜΑΛ - Μάλεμε
1η ΜΑΛ - Μάλεμε
Σε παρακαλώ να γράφεις ελληνικά και όχι greeklish.
Νομίζω είναι προτιμότερο οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις να είναι σε forum, αφού θα μπορούν να τις δουν και να συμμετάσχουν πολλοί χρήστες.
Επίσης θα σε συμβούλευα να μην βάζεις το email σου έτσι εύκολα στο διαδίκτυο γιατί σύντομα θα φρικάρεις από τα spam
Νομίζω είναι προτιμότερο οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις να είναι σε forum, αφού θα μπορούν να τις δουν και να συμμετάσχουν πολλοί χρήστες.
Επίσης θα σε συμβούλευα να μην βάζεις το email σου έτσι εύκολα στο διαδίκτυο γιατί σύντομα θα φρικάρεις από τα spam
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
1η ΜΑΛ - Μάλεμε
Καλα αυτο που λες δεν υπαρχει, η τουλαχιστον εγω δε το ειδα και σιγουρα δε το εζησα...katsam έγραψε:thanos9 έγραψε:
). Οι κρητικοί όντως δεν πάνε τους Αθηναίους αυτό ισχύει παντού και πάντα σε όλα τα στατόπεδα, πόσο μάλλον στο Μάλεμε όπου είναι... σπίτι τους.
Ο καθενας λεει οτι μακακια θελει...

1η ΜΑΛ - Μάλεμε
Γεια σας, μου ιρτηε το χαρτι και στις 1ς αυγουστου παρουσιαζομε 1η μαλ/εοδ μαλεμε! ξερει κανει ΤΠτ για εκει; παρουσιαζομε με κανεναν απο εσας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 07, 2010 11:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1η ΜΑΛ - Μάλεμε
Φιλε μου εγω παρουσιαζομαι 1ΜΑΛ/ΕΟΔ στις 11 Αυγουστου..ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ , ΜΟΥ ΙΡΤΗΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 1ς ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕ 1η ΜΑΛ/ΕΟΔ ΜΑΛΕΜΕ!!! ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΕΚΕΙ; ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;

1η ΜΑΛ - Μάλεμε
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΆΠΟΚΤΙΣΗ ΣΤΙΝ 1η Μ. ΑΛ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.(ΕΠΑΕ ΚΑΜΠΟΤΖΙ ΜΟΡΕ)Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ COMMADO ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΙΝ 1η Μ. ΑΛ. Η ΜΟΙΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΣΕ ΩΣ ΜΟΙΡΑ ΧΑΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΟΥΒΑ,ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ.ΝΙΚΟΣ 90Ε'ΕΣΣΟ.
1η ΜΑΛ - Μάλεμε
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ, ΜΟΙΡΑ ΑΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η 1η ΜΟΙΡΑ, ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ. ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ. Η 1η Μ. ΑΛ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
1η ΜΑΛ - Μάλεμε
Παρουσιάζομαι 1η ΜΑΛ αρχές Νοέμβρη.. για να δούμε τι λέει.. όλοι εδώ λένε πως είναι πολύ ζώρικα.. είμαι και Χανιώτης..lets see..
1η ΜΑΛ - Μάλεμε
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΧΑΝΙΑ νς ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕ 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
1η ΜΑΛ - Μάλεμε
1η μαλ καμποτζη βιετναμ Οταν υπηρετησα εγω τοτε ηταν πραγματικη αλεξιπτοτιστες στην 1η μαλ Και πριν
Τωρα τα διαλυσανε ολα
Εσο 94β σειρα 229
Αλματα 26
Τρεις επιστρατευσεισ
15 μηνες στην καμποτζη οχι 12
Τωρα τα εχεται ολα τι να λεγαμαι και εμεις τοτε;
Τωρα τα διαλυσανε ολα
Εσο 94β σειρα 229
Αλματα 26
Τρεις επιστρατευσεισ
15 μηνες στην καμποτζη οχι 12
Τωρα τα εχεται ολα τι να λεγαμαι και εμεις τοτε;
1η ΜΑΛ - Μάλεμε
1μαλ καμποτζη βιετναμ αυτη ηταν μοναδα 96% σε βολη σε στοχους τυπου α η καλητερη επιδοση στον κοσμο[1996] χειμερινη στον ομαλο 10μερες εξω με -15 βαθμους η πιο μαχημη της ευρωπης συμφωνα με περιοδικα με λοχαγους οπως ο ψυχ. με αλμα στο μαλεμε καιστο τυμπακη με στικ 5αρια με τον παπαν. Που ηταν πρωταθλητης στο σπαρταθλο και ετρεχε και με αρβηλα ναι ρε δεν μαςαγαμε και δεν μασαμε τιποτα η 1 μαλ ειναι θρησκεια και οικογενεια. Με τους νεκρους της στην κυπρο το 74 ποτε δεν τους ξεχναμε
1η ΜΑΛ - Μάλεμε
Παρουσιαζομαι μαλεμε 10 του φλεβαρη. Ξερει κανεις ποσο θα κατσω εκει και που θα με πανε μετα;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
1η ΜΑΛ - Μάλεμε
Αντρεας έγραψε:Παρουσιαζομαι μαλεμε 10 του φλεβαρη. Ξερει κανεις ποσο θα κατσω εκει και που θα με πανε μετα;
Λογικά θα καθήσεις 1 μήνα και κατι μέρες (νομίζω 40 μέρες)...
Μετα κανεις δεν ξέρει που θα σε στείλουν!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
1η ΜΑΛ - Μάλεμε
Και εγώ παρουσιάζομαι ΜΑΛΕΜΕ στις 9 Φεβρουαρίου... μπορώ απο εκεί να υπηρετήσω ως αλεξιπτωτιστης και καποια στιγμή να πάω Κυπρο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες