ΟΥΚ: Εκπαίδευση Υποβρυχίων Καταστροφέων

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από DM90 »

H4nnibal έγραψε:
Καλά τα είπες, αλλα έκανες ένα λαθος mate. Το Ηannibal δεν προερχεται απο το Κανιβαλος, αλλα απο το αννίβας, ένας Ούνος κατακτητης. Δεν πειράζει, όλοι μαθαίνουμε ακόμαΕικόναΕικόνα
Συγγνώμη.. ο Αννίβας Καρχηδόνιος στρατηγός ήτανε, που κολάν οι ούνοι... Αττίλας λεγόταν αυτός

Προσωπικά ξέρω ότι κάποιος που όντος είχε πάει στην ΜΥΚ δεν πρόκειται να σου πεί και πολλά... μπορεί και τίποτα

H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: Γραφίστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από H4nnibal »

ΔΜ90 έγραψε:
H4nnibal έγραψε:
Καλά τα είπες, αλλα έκανες ένα λαθος mate. Το Ηannibal δεν προερχεται απο το Κανιβαλος, αλλα απο το αννίβας, ένας Ούνος κατακτητης. Δεν πειράζει, όλοι μαθαίνουμε ακόμαΕικόναΕικόνα
Συγγνώμη.. ο Αννίβας Καρχηδόνιος στρατηγός ήτανε, που κολάν οι ούνοι... Αττίλας λεγόταν αυτός

Προσωπικά ξέρω ότι κάποιος που όντος είχε πάει στην ΜΥΚ δεν πρόκειται να σου πεί και πολλά... μπορεί και τίποτα

ΕικόναΩχ! Δίκιο έχεις φίλε! Σορρυ, δικό μου λαθος εχεις δίκιο τον μπέρδεψα με τον Αττίλα.
Σταύρος

Δημοσίευση από Σταύρος »

Άμα αναφέρεσαι σε μένα είμαι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα πηδιέμαι στην προπόνηση κολυμπάω 6 χλμ τη μέρα τρέχω 25χλμ κάνω 14 έλξεις και 50 πουσαψ με 10κιλά σάκο και κάνω πολεμικές τέχνες. Επίσης δεν έχω φίλους λόγω της προπόνησης και μου λες ότι ξύπνησα ένα πρωί και θυμήθικα τα ΟΥΚ που εσύ αυτά που κάνω εγώ δεν τα κάνεις ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. έξυπνε.
gioalex
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από gioalex »

Σταύρος έγραψε:Άμα αναφέρεσαι σε μένα είμαι ένας άνθρωπος που κάθε μέρα πηδιέμαι στην προπόνηση κολυμπάω 6 χλμ τη μέρα τρέχω 25χλμ κάνω 14 έλξεις και 50 πουσαψ με 10κιλά σάκο και κάνω πολεμικές τέχνες. Επίσης δεν έχω φίλους λόγω της προπόνησης και μου λες ότι ξύπνησα ένα πρωί και θυμήθικα τα ΟΥΚ που εσύ αυτά που κάνω εγώ δεν τα κάνεις ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. έξυπνε.
Φιλαράκι μην το παίρνεις προσωπικά. Τόσο εγώ, όσο και οι υπόλοιποι που έχουν κάνει θητεία και δεν πήγαν απλά για να περάσει ο καιρός τους κωλοβαρώντας και τρώγοντας σουβλάκια, έχουμε να σου πούμε ιστορίες για "παλικάρια" με γυμναστήρια, πολ. τέχνες, καταδύσεις και ό, τι μπορείς να φανταστείς που τα παρατούσαν στην πρώτη δυσκολία. Δεν έχω σκοπό, ούτε κανένας άλλος να σε κράξει για το ενδιαφέρον σου για την ΜΥΚ, αλλά εγώ προσωπικά έχω δει και έχω ακούσει τόσα, που είμαι πολύ δύσπιστος. Έχω επίσης να σου πω ότι αν το έχεις αποφασίσει, κάντο και μην ακούς κανένα. Είναι καλύτερα να πας και να απογοητευτείς, παρά να μην πας επειδή σε έπεισαν οι άλλοι και να σε τρώει...

Green Berets
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από Green Berets »

Σταυρο, εδω περα δεν τις βγαζουμε εξω για να δουμε ποιος την εχει
πιο μεγαλη αν δεν το εχεις καταλαβει και ουτε εισαι ο μονος που αθλειται...
Εαν λες αληθεια τοτε εισαι στον σωστο δρομο αφου ειναι πολυ σημαντικη η αριστη φυσικη κατασταση.

Και μην το παιρνεις προσωπικα, κοιτα ποσα θεματα ανοιγουν με ατομα που
λενε οτι θελουν να πανε στα ΟΥΚ και βγαλε τα συμπερασματα σου.
Προσωπικα επειδη εκανα και εγω σχολιο δεν εννοουσα κανεναν συγκεκριμενα
και να ξερεις οτι και μονο που ειμαστε εδω για να μοιραζομαστε τις εμπειριες και τις γνωσεις μας ειναι κατι το σημαντικο και πως καλοπροαιρετα μιλαμε(τα γνωστα μουτρα τουλαχιστονΕικόνα)δεν υπαρχει λογος να θιγεσαι.

Πηγες να ριξεις μια ματια και στις σελιδες που σου ειπα; Αφου ενδιαφερεσαι
οποτε προλαβεις με τις οποιες υποχρεωσεις σου πηγαινε να διαβασεις γιατι θα βρεις πολυ χρησιμες πληροφοριες εκει περα αν και απο οτι λες τηρεις ηδη τα δυο πιο σημαντικα: Την θεληση και την καλη φυσικη κατασταση(ποτε δεν ειναι αρκετη παντωςΕικόνα).
Φιλικα και οτι θες ρωτας...
sniper1977
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από sniper1977 »

ΔΜ90 έγραψε:
H4nnibal έγραψε:

Σωστος... Ακου Ουννος ο Αννιβας. Φοινικας απο την Καρχηδονα ηταν...Εικόνα

sniper1977
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

25 χιλιομετρα τη μερα ε; Ποση ωρα τα κανεις; Χαχαχαχαχαχα!!! Εικόνα
gioalex
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από gioalex »

εμείς πάντως στην 40αρα φεύγαμε γύρω στις 9 το βράδυ και φτάναμε κατά τις 6μιση το πρωί, με 2 στάσεις στο ενδιάμεσο
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Επικοινωνία:

gioalex έγραψε:εμείς πάντως στην 40αρα φεύγαμε γύρω στις 9 το βράδυ και φτάναμε κατά τις 6μιση το πρωί, με 2 στάσεις στο ενδιάμεσο

Ε, ναι. Ξερεις βασικά λίγο πολύ όλοι τα κάναμε αυτά...
Green Berets

Δεν ειμαι δικηγορος κανενος κατ'αρχην αλλα για καλυτερη
συνεννοηση μεταξυ μας θα πω οτι πω:

sniper: Απο οτι καταλαβα ο Σταυρος δεν εννοουσε οτι τα τρεχει καθε
μερα τα 25 χλμ. αλλα οτι τοσο ειναι η μεγιστη αποσταση που μπορει να
καλυψει. Γενικα η γαλακτικη αντοχη φτιαχνεται σχετικα γρηγορα οποτε
ενας ανθρωπος με 1 χρονο το πολυ προπονηση σωστη ανετα διανυει τετοιου ειδους αποστασεις(δεν μιλαω για επιδοσεις αλλα για απλο τερματισμο αν και με στοχευμενη προπονηση παιζει να πιανεις και ικανοποιητικους χρονους).

Ηannibal: Ο gioalex μαλλον αναφερθηκε στο σχολιο του sniper για την
ωρα που χρειαζεται να διανυσεις τετοιες αποστασεις και οχι στην προβολη του...

Παντως στο σχολιο σου οτι ολοι τα καναμε αυτα δυστυχως οφειλω να πω οτι υπηρχαν και ατομα που ουτε ανορθοδοξο εκαναν ουτε 50αρα...Εικόνα

Δεν λεω οτι εμεις που τα καναμε οτι ειμασταν υπερανθρωποι αλλα με την λογικη του "θα μπορουσα και εγω να το κανω" ενταξει και εγω θα μπορουσα να ειμαι υπερμαραθωνοδρομος εαν ετρεχα ολη μερα αλλα δεν ειμαι. Επισης θα μπορουσα να ειμαι βατραχανθρωπος αλλα επειδη δεν πηγα δεν ειμαι. Ειναι λογικη αυτη; Υποτιθεται οτι πας για να κανεις καποια πραγματα και οχι για να γλυτωνεις και να παιρνεις απολυτηριο καταδρομεα, τι να πω...
gioalex
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από gioalex »

Green Berets έγραψε:

Ηannibal: Ο gioalex μαλλον αναφερθηκε στο σχολιο του sniper για την
ωρα που χρειαζεται να διανυσεις τετοιες αποστασεις και οχι στην προβολη του...

Παντως στο σχολιο σου οτι ολοι τα καναμε αυτα δυστυχως οφειλω να πω οτι υπηρχαν και ατομα που ουτε ανορθοδοξο εκαναν ουτε 50αρα...Εικόνα

Δεν λεω οτι εμεις που τα καναμε οτι ειμασταν υπερανθρωποι αλλα με την λογικη του "θα μπορουσα και εγω να το κανω" ενταξει και εγω θα μπορουσα να ειμαι υπερμαραθωνοδρομος εαν ετρεχα ολη μερα αλλα δεν ειμαι. Επισης θα μπορουσα να ειμαι βατραχανθρωπος αλλα επειδη δεν πηγα δεν ειμαι. Ειναι λογικη αυτη; Υποτιθεται οτι πας για να κανεις καποια πραγματα και οχι για να γλυτωνεις και να παιρνεις απολυτηριο καταδρομεα, τι να πω...
Ένα μόνο έχω να πω. Συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα, σε όλα!!!

sniper1977
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Green Berets έγραψε:

Δεν ειμαι δικηγορος κανενος κατ'αρχην αλλα για καλυτερη
συνεννοηση μεταξυ μας θα πω οτι πω:

sniper: Απο οτι καταλαβα ο Σταυρος δεν εννοουσε οτι τα τρεχει καθε
μερα τα 25 χλμ. αλλα οτι τοσο ειναι η μεγιστη αποσταση που μπορει να
καλυψει. Γενικα η γαλακτικη αντοχη φτιαχνεται σχετικα γρηγορα οποτε
ενας ανθρωπος με 1 χρονο το πολυ προπονηση σωστη ανετα διανυει τετοιου ειδους αποστασεις(δεν μιλαω για επιδοσεις αλλα για απλο τερματισμο αν και με στοχευμενη προπονηση παιζει να πιανεις και ικανοποιητικους χρονους).

Φιλε ξαναδιαβασε το και θα δεις οτι μιλαει για καθε μεραΕικόνα. Εκει ακριβως ενισταμαι.6 χιλιομετρα κολυμπι και 25 χιλιομετρα τρεξιμο δεν τα προλαβαινεις σε μια μερα εκτος και αν δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο στη ζωη σου.Εικόνα

Επισης επειδη οπως εχω ξανααναφερει εχω ασχοληθει πολλα χρονια με το στιβο και ιδιαιτερα με την αντοχη και την ημιαντοχη θα ελεγα οτι εχει σημασια σε τι εδαφος γινοντα τα 25 χιλιομετρα. Αν ο φιλος τα κανει σε ασφαλτο τοτε το πιο πιθανο ειναι οσο γυμνασμενος και αν ειναι να καταστρεψει τα γονατα και τη μεση του.

Αν υπολογισεις παντως με ενα φυσιολογικο τεμπο τα 25 χιλιομετρ και τα 6 χιλιομετρα στη θαλλασα ξερεις ποσες ωρες θελουν αυτα; Και φυσικα υπολογισε και ποσες ωρες ξεκουραση ενδιαμεσα.Εικόνα

H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Επικοινωνία:

Παιδιά, συγνώμη για το σχόλιο αλλα έγινε παρεξήγηση και απο μέρους μου αλλα και απο σας. Συγνώμη, δεν ήθελα κανέναν να θείξω, απλά δεν κατάλαβα. Απο'κεί και πέρα, δε χρειάζεται να προβαίνετε σε τέτοιες δηλώσεις. χαλαρώστε λιγο...Εικόνα
Green Berets

sniper1977 έγραψε:
Φιλε ξαναδιαβασε το και θα δεις οτι μιλαει για καθε μεραΕικόνα. Εκει ακριβως ενισταμαι.6 χιλιομετρα κολυμπι και 25 χιλιομετρα τρεξιμο δεν τα προλαβαινεις σε μια μερα εκτος και αν δεν εχεις να κανεις τιποτα αλλο στη ζωη σου.Εικόνα

Επισης επειδη οπως εχω ξανααναφερει εχω ασχοληθει πολλα χρονια με το στιβο και ιδιαιτερα με την αντοχη και την ημιαντοχη θα ελεγα οτι εχει σημασια σε τι εδαφος γινοντα τα 25 χιλιομετρα. Αν ο φιλος τα κανει σε ασφαλτο τοτε το πιο πιθανο ειναι οσο γυμνασμενος και αν ειναι να καταστρεψει τα γονατα και τη μεση του.

Αν υπολογισεις παντως με ενα φυσιολογικο τεμπο τα 25 χιλιομετρ και τα 6 χιλιομετρα στη θαλλασα ξερεις ποσες ωρες θελουν αυτα; Και φυσικα υπολογισε και ποσες ωρες ξεκουραση ενδιαμεσα.Εικόνα

Και ομως sniper, συντακτικα και νοηματικα βγαινει αυτο που λεω.
Διαβασε γιατι: Λεει "κολυμπαω 6 χλμ καθε μερα" και μετα λεει "τρεχω 25 χλμ, κανω 50 πουσαπς και 14 ελξεις με σακο 10 κιλα και κανω πολεμικες τεχνες".

Ετσι οπως τα γραφει φαινεται ξεκαθαρα οτι μετα απο το κολυμπι δεν γραφει το καθημερινο του προγραμμα αλλα τις επιδοσεις του γιατι οπως το εννοεις εσυ καταλαβαινεις να κανει 50 πουσαπς και 14 ελξεις την ημερα; Δεν νομιζω, αρα γιατι να ισχυει το ιδιο για το τρεξιμο;

Περα απο αυτο δεν νομιζω να μας περναει για τοσο μ.. ς ωστε να πιστεψουμε οτι κολυμπαει τοσο πολυ ΚΑΙ τρεχει τοσο πολυ καθε μερα
εκτος εαν ειναι βαρβατος τριαθλητης, τι να πω πιαΕικόνα

Αφηνω ενα περιθωριο να κανω λαθος αλλα αποκομιζω την εντυπωση
πως ετσι ειναιΕικόνα

Για τα υπολοιπα μαλλον θα τσιμπησεις εν καιρω κανα pm να πουμε
δυο κουβεντες. Σωστες ολες οι υπολοιπες παρατηρησεις σου με το εδαφος,
τον χρονο αποκαταστασης κτλ.Εικόνα

Hannibal: Δεν ειδα καμια παρεξηγηση απο εμενα και τον gioalex παρα
μονο μια επεξηγησηΕικόνα. Επειδη δεν καταλαβαινουμε μερικες φορες τι εννοει
ο αλλος καλο ειναι να βοηθαμε τη κατασταση και οι υπολοιποι για καλυτερη συνεννοηση μεταξυ μας και επικεντρωση στα θεματα με τα οποια καταπιανομαστε.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

4 φορές την εβδομάδα τοτρέξιμο και 5φορές κολύμπι όσο για τα υπόλοιπα κάθε μέρα και συγνώμη εαν είπα μια κουβέντα παραπάνω αλλα επειδη ειναι καποιοι φαφλαταδες δεν σημαινει πως ειναι ολοι και βεβαια ειναι και αλλα ατομα που μπορει να κανουν πιο δυσκολη προπονηση.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης