Στρατόπεδο Υπολοχαγού Βογιατζή (Καβησος Έβρου)

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Neos

Δημοσίευση από Neos »

Όχι, ευτυχώς. Είμαι σε άλλο στρατόπεδο εκεί κοντά, απλά στην Καβησο είχα πάει για δύο εβδομάδες για εκπαίδευση ειδικότητας. Το στρατόπεδο είναι ένα χιλιόμετρο έξω από της Φέρες. Παίρνεις εκείνο τον δρόμο που έχει την ταμπέλα προς Καβησό και μόλις βγεις βλέπεις το στρατόπεδο.
Erik

Δημοσίευση από Erik »

Με ΚΤΕΛ από Θεσσαλονίκη 12 το βράδυ 19/9 για Φέρες

Τολης

Δημοσίευση από Τολης »

Εγ μπαίνω 14-10 είναι μακριά το στρατόπεδο από την Αλεξανδρούπολη;
Charalampos

Δημοσίευση από Charalampos »

Καλησπέρα παιδιά το στρατόπεδο στην Καβησό είναι το 572; Γιατί στο σάιτ μου έβγαλε ότι πρέπει να παρουσιαστώ στο 572ο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού (Αλεξανδρούπολη) αλλά δεν το βρίσκω στο χάρτη με τίποτα. Παρουσιάζομαι 13/11/2018. Είμαι από Αθήνα. Έχει κανείς ιδέα πως θα γίνει η όλη δουλειά;
Βαγγελς

Δημοσίευση από Βαγγελς »

Και εγω παρουσιάζομαι στο ιδιο στρατοπαιδο στις 13/11 εχεις fb η viber να μιλησουμε;
Παναγιώτης

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Παρουσιάζομαι 14/11/18 είναι κανείς αλλος από θεσααλονικη που θα φυφρι για καβησο ;
Παναγιωτης

Δημοσίευση από Παναγιωτης »

Καλησπερα παρουσιαζομαι στις 13/11/2018 Στρατοπεδο Βογιατζη Καβησος Εβρου.Ειμαι απο Αθηνα, ειναι καποιος αλλος που παει εκει;

Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Γεια σας παιδιά παρουσιάζομαι και εγώ Καβησο 14/11 Από Θεσσαλονίκη έχεις κανεις ιδέα πως πάμε η αν πάρω αμάξι θα μπορώ να το αφήσω κάπου εκεί ;
βαγγελης

Δημοσίευση από βαγγελης »

εγω φιλε μου βαγγελης xXx facebook
Χάρης

Δημοσίευση από Χάρης »

Καλησπέρα παρουσιάζομαι και γω Καβησό 12 Νοέμβρη και είμαι από Αθήνα, θα ήθελα να εκφράσω τον προβληματισμό μου σχετικά με τη μεταφορά μου στο στρατόπεδο. Για λόγους οικονομικούς θα ήθελα να μεταφερθώ στο στρατόπεδο με έξοδα του στρατού, οπότε επικοινώνησα με το φρουραρχείο αθηνών και μου είπαν να περάσω την Δευτέρα να μου δώσουν ένα χαρτί με το οποίο θα πάρω δωρεάν εισητήριο τρένου προς Αλεξανδρούπολη, καλά ως εδώ. Όμως το τρένο φράνει Αλεξανδρούπολη 2 το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11) ενώ το επόμενο ΚτΕΛ προς Φέρες φεύγει 7 το απόγευμα. Επομένως το νωρίτερο που μπορώ να φτάσω στο στρατόπεδο είναι 8 το βράδυ (ενώ λέει το χαρτί ως 1 το μεσημέρι) είτε να πάρω το προηγούμενο τρένο και να διανυκτερεύσω Αλεξ/πολη (που δε ψήνω). Ακούω λύσεις ιδέες σχόλια. Ευχαριστώ.
Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Εγώ φίλε ιδια μερα ιδια ωρα και ειμαι και γω απο αθηνα !
Μιχαλης

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Παναγιωτης έγραψε:Καλησπερα παρουσιαζομαι στις 13/11/2018 Στρατοπεδο Βογιατζη Καβησος Εβρου.Ειμαι απο Αθηνα, ειναι καποιος αλλος που παει εκει;

Εγω φιλε για σενα πηγαινε το πιο κατω σχολιο. θες να τα πουμε μηπως βρουμε καμια ακρη μαζι?

βαγγεληs

Δημοσίευση από βαγγεληs »

και εγω φίλε βαγγελη xXx Στο facebook βρες με
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Γεια σας παιδιά . Εγώ παρουσιαζομαι στις 13 Νοεμβρίου 2018 στο στρατόπεδο Βογιατζή Νικολάου Καβησος Έβρου. Μένω Αθήνα μήπως ξέρετε πως θα πάω εκεί ;

Μιχάλης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Χρήστος έγραψε:Γεια σας παιδιά. Εγώ παρουσιαζομαι στις 13 Νοεμβρίου 2018 στο στρατόπεδο Βογιατζή Νικολάου Καβησος Έβρου. Μένω Αθήνα μήπως ξέρετε πως θα πάω εκεί ;

Εγω με τρενο θα παω για Φερες αλλα πρεπει να παμε μια μερα πριν γιατι το χαρτι λεει να μαστε εκει 13 Νοεμβριου 8:00-13:00 και δεν προλαβαινεις να φτασεις απο Αθηνα αν ξεκινησεις 12 Νοεμβριου

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες