Ιατρικές Εξετάσεις Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Sot

Δημοσίευση από Sot »

Ρε παιδια μας σκισανε, αντε παλι να ρθουμε απο την άλλη άκρη απο νησιά και αντε να κανονίσουμε να βγάλουμε τις εξετασεις τοσο γρήγορα και βιαστικά. Τα νοσοκομεια σου βγάζουν το λαδι να εξιπερετισουν.Μας πεθάνανε, δεν ειμαστε ολοι απο αθηνα Πειραιά και δεν ειμαστε ολοι άνεργοι.

Ξερετε τι προβλημα παιζει να παρεις αδεια να φύγεις απο την δουλεια; εγω θελω 4 μερες ελεύθερες. Κατι οι εξετασεις και κατι να ρθω Πειραιά. Οπως ολοι δηλαδη

Άβαταρ μέλους
nkou
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nkou »

35ΜΚ έγραψε:Παιδες δεν εχω καταλαβει κατι! Την τριτη και την τεταρτη θα ειναι οι υγειονομικες εξατασεις και τα ψυχοτεχνικα! Γιατι μας θελουν 2 μερες την μια στην σχολη και την αλλη στο ναυτικο νοσοκομειο;

Εγω εχω καταλαβει οτι τα ψυχοτεχνικα θα γινουν με νεα ανακοινωση οπως διαβαζω τη προκυρηξη παντως!

Άβαταρ μέλους
Lalikos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Lalikos »

Sot έγραψε:Ρε παιδια μας σκισανε, αντε παλι να ρθουμε απο την άλλη άκρη απο νησιά και αντε να κανονίσουμε να βγάλουμε τις εξετασεις τοσο γρήγορα και βιαστικά. Τα νοσοκομεια σου βγάζουν το λαδι να εξιπερετισουν.Μας πεθάνανε, δεν ειμαστε ολοι απο αθηνα Πειραιά και δεν ειμαστε ολοι άνεργοι.

Ξερετε τι προβλημα παιζει να παρεις αδεια να φύγεις απο την δουλεια; Εγω θελω 4 μερες ελεύθερες. Κατι οι εξετασεις και κατι να ρθω Πειραιά. Οπως ολοι δηλαδη

Φίλε το ξέρω ότι είναι άδικο και εγώ από μακριά έρχομαι. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική και βεβαίως δεν φταίει το Λιμενικό που διαμένουμε στην επαρχία. Ίσως η διαδικασία να διεξάγεται με αυτό το τρόπο για να αποθαρύνουν πολλούς από το διαγωνισμό, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να τα βάλουν όλα σε 3 μέρες, όπως και π. Χ. Με την Αστυνομία. Τι να πω, μακάρι στο μέλλον να βελτιωθεί το πρόγραμμα.

2α ΜΑΛ 323
Sot

Δημοσίευση από Sot »

Lalikos έγραψε:Φίλε το ξέρω ότι είναι άδικο και εγώ από μακριά έρχομαι. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική και βεβαίως δεν φταίει το Λιμενικό που διαμένουμε στην επαρχία. Ίσως η διαδικασία να διεξάγεται με αυτό το τρόπο για να αποθαρύνουν πολλούς από το διαγωνισμό, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να τα βάλουν όλα σε 3 μέρες, όπως και π. Χ. Με την Αστυνομία. Τι να πω, μακάρι στο μέλλον να βελτιωθεί το πρόγραμμα.
Ναό ρε λαλικο δεν ενοω να μας έρθουν και σπιτι, αλλα να μας δώσουν μια προθεσμία.

Και οπως προανέφερα δεν ειμαστε ολοι άνεργοι επιδη κάναμε χαρτια σε μια προκυρηξη.

Εχουμε προβλημα με τις άδειες. Θες αμεσως αμεσως τέσσερις μερες ελεύθερες αντε βρες άκρη τωρα

vadask
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από vadask »

παιδιά καλησπέρα γνωρίζει κάνεις ποτέ θα μας ζυγίσουν; Στην σχολή η στο ναυτικό νοσοκομείο;

Stav

Δημοσίευση από Stav »

Καλησπερα παιδια.. Ξερει κανει ποσο ειναι το οριο για τον δείκτη μάζας σώματος... Ειναι 25 ή 27...
35ΜΚ

Δημοσίευση από 35ΜΚ »

Παιδες γνωριζει καποιος με σχετικη σιγουρια αν η εκκινηση της κολυμβησης που θα δωσουμε ειναι με αλμα απο βατηρα;
Άβαταρ μέλους
swat_521tpn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από swat_521tpn »

Μέσα στην προκήρυξη δεν αναφέρει πουθενα δείκτη μαζας σωματος. Μόνο το ύψος τόνιζε.

Δεν ξέρω τι ισχύει τελικα.

Αλλά αν μας μετρήσουν αυτό θα γίνει στην ΑΝΥΕ λογικά.

sokin

Δημοσίευση από sokin »

Υπάρχει κάποιος εδώ που να πέρασε σήμερα ιατρικά να μας πεί τι περιλάμβαναν; Είχε ζύγισμα?
ΑποΛελε

Δημοσίευση από ΑποΛελε »

Μαγκες εσεις που περασατε σημερα γιατρους στη λιμενοφυλακων τι επαιζε εκει; ξεμπερδεψατε νωρις, ρωταω γιατι καποιοι δουλευουμε μετα να ξερουμε
NIKOS1989
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Καλα ρε παιδια κανενας δεν πηγε ιατρικα σημερα; Το σιτε ειναι για να ενημερωνομαστε μεταξυ μας!
Άβαταρ μέλους
cop29
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από cop29 »

Λοιπον παιδες δωσαμε τις εξετασεις και αρχικα μας ζυγισαν και μετα μας καναν διαφορα ορθοπεδικα τεστ, μετα μας ξεβρακωσαν και τελος μας περασαν απο διαφορους γιατρους (οφθαλμιατρο, ωρλ, οδοντιατρο κ. Α) γενικα η ολη διαδικασια κρατησε κοντα στις 4 ωρες
NIKOS1989
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από NIKOS1989 »

Σε ευχαριστουμε αδερφε για τις πληροφοριες καλη επιτυχια να εχεις και εσυ!
Srt3

Δημοσίευση από Srt3 »

Καλησπέρα παίδες και καλή επιτυχία. Γνωρίζετε για ποίο λόγο περνάμε από οδοντίατρο; Παίζει ρόλο αν χρειάζεται κάποιο δόντι για σφράγισμα;
Nos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Nos »

Απο οσο ξερω οχι. Γινεται κυριως για να δουν εαν υπαρχει προβλημα στη μασηση. Δηλαδη κατα τη γνωμη τελειως τυπικο εκτος κι αν εισαι φαφουτης.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης