Ιατρικές Εξετάσεις Λιμενοφυλάκων (2016)
Ρε παιδια μας σκισανε, αντε παλι να ρθουμε απο την άλλη άκρη απο νησιά και αντε να κανονίσουμε να βγάλουμε τις εξετασεις τοσο γρήγορα και βιαστικά. Τα νοσοκομεια σου βγάζουν το λαδι να εξιπερετισουν.Μας πεθάνανε, δεν ειμαστε ολοι απο αθηνα Πειραιά και δεν ειμαστε ολοι άνεργοι.
Ξερετε τι προβλημα παιζει να παρεις αδεια να φύγεις απο την δουλεια; εγω θελω 4 μερες ελεύθερες. Κατι οι εξετασεις και κατι να ρθω Πειραιά. Οπως ολοι δηλαδη
Ξερετε τι προβλημα παιζει να παρεις αδεια να φύγεις απο την δουλεια; εγω θελω 4 μερες ελεύθερες. Κατι οι εξετασεις και κατι να ρθω Πειραιά. Οπως ολοι δηλαδη
35ΜΚ έγραψε:Παιδες δεν εχω καταλαβει κατι! Την τριτη και την τεταρτη θα ειναι οι υγειονομικες εξατασεις και τα ψυχοτεχνικα! Γιατι μας θελουν 2 μερες την μια στην σχολη και την αλλη στο ναυτικο νοσοκομειο;
Εγω εχω καταλαβει οτι τα ψυχοτεχνικα θα γινουν με νεα ανακοινωση οπως διαβαζω τη προκυρηξη παντως!
- Lalikos
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Sot έγραψε:Ρε παιδια μας σκισανε, αντε παλι να ρθουμε απο την άλλη άκρη απο νησιά και αντε να κανονίσουμε να βγάλουμε τις εξετασεις τοσο γρήγορα και βιαστικά. Τα νοσοκομεια σου βγάζουν το λαδι να εξιπερετισουν.Μας πεθάνανε, δεν ειμαστε ολοι απο αθηνα Πειραιά και δεν ειμαστε ολοι άνεργοι.
Ξερετε τι προβλημα παιζει να παρεις αδεια να φύγεις απο την δουλεια; Εγω θελω 4 μερες ελεύθερες. Κατι οι εξετασεις και κατι να ρθω Πειραιά. Οπως ολοι δηλαδη
Φίλε το ξέρω ότι είναι άδικο και εγώ από μακριά έρχομαι. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική και βεβαίως δεν φταίει το Λιμενικό που διαμένουμε στην επαρχία. Ίσως η διαδικασία να διεξάγεται με αυτό το τρόπο για να αποθαρύνουν πολλούς από το διαγωνισμό, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να τα βάλουν όλα σε 3 μέρες, όπως και π. Χ. Με την Αστυνομία. Τι να πω, μακάρι στο μέλλον να βελτιωθεί το πρόγραμμα.
2α ΜΑΛ 323
Ναό ρε λαλικο δεν ενοω να μας έρθουν και σπιτι, αλλα να μας δώσουν μια προθεσμία.Lalikos έγραψε:Φίλε το ξέρω ότι είναι άδικο και εγώ από μακριά έρχομαι. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει εναλλακτική και βεβαίως δεν φταίει το Λιμενικό που διαμένουμε στην επαρχία. Ίσως η διαδικασία να διεξάγεται με αυτό το τρόπο για να αποθαρύνουν πολλούς από το διαγωνισμό, ενώ κάλλιστα θα μπορούσαν να τα βάλουν όλα σε 3 μέρες, όπως και π. Χ. Με την Αστυνομία. Τι να πω, μακάρι στο μέλλον να βελτιωθεί το πρόγραμμα.
Και οπως προανέφερα δεν ειμαστε ολοι άνεργοι επιδη κάναμε χαρτια σε μια προκυρηξη.
Εχουμε προβλημα με τις άδειες. Θες αμεσως αμεσως τέσσερις μερες ελεύθερες αντε βρες άκρη τωρα
παιδιά καλησπέρα γνωρίζει κάνεις ποτέ θα μας ζυγίσουν; Στην σχολή η στο ναυτικό νοσοκομείο;
Καλησπερα παιδια.. Ξερει κανει ποσο ειναι το οριο για τον δείκτη μάζας σώματος... Ειναι 25 ή 27...
Παιδες γνωριζει καποιος με σχετικη σιγουρια αν η εκκινηση της κολυμβησης που θα δωσουμε ειναι με αλμα απο βατηρα;
- swat_521tpn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 4
Μέσα στην προκήρυξη δεν αναφέρει πουθενα δείκτη μαζας σωματος. Μόνο το ύψος τόνιζε.
Δεν ξέρω τι ισχύει τελικα.
Αλλά αν μας μετρήσουν αυτό θα γίνει στην ΑΝΥΕ λογικά.
Δεν ξέρω τι ισχύει τελικα.
Αλλά αν μας μετρήσουν αυτό θα γίνει στην ΑΝΥΕ λογικά.
Υπάρχει κάποιος εδώ που να πέρασε σήμερα ιατρικά να μας πεί τι περιλάμβαναν; Είχε ζύγισμα?
Μαγκες εσεις που περασατε σημερα γιατρους στη λιμενοφυλακων τι επαιζε εκει; ξεμπερδεψατε νωρις, ρωταω γιατι καποιοι δουλευουμε μετα να ξερουμε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Καλα ρε παιδια κανενας δεν πηγε ιατρικα σημερα; Το σιτε ειναι για να ενημερωνομαστε μεταξυ μας!
Λοιπον παιδες δωσαμε τις εξετασεις και αρχικα μας ζυγισαν και μετα μας καναν διαφορα ορθοπεδικα τεστ, μετα μας ξεβρακωσαν και τελος μας περασαν απο διαφορους γιατρους (οφθαλμιατρο, ωρλ, οδοντιατρο κ. Α) γενικα η ολη διαδικασια κρατησε κοντα στις 4 ωρες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 6
Σε ευχαριστουμε αδερφε για τις πληροφοριες καλη επιτυχια να εχεις και εσυ!
Καλησπέρα παίδες και καλή επιτυχία. Γνωρίζετε για ποίο λόγο περνάμε από οδοντίατρο; Παίζει ρόλο αν χρειάζεται κάποιο δόντι για σφράγισμα;
Απο οσο ξερω οχι. Γινεται κυριως για να δουν εαν υπαρχει προβλημα στη μασηση. Δηλαδη κατα τη γνωμη τελειως τυπικο εκτος κι αν εισαι φαφουτης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες