Στρατονομία - Μεταθέσεις

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Pretoras
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από Pretoras »

Από μεταθέσεις σε μονάδες τι παίζει έπειτα; Αληθεύει οτι η εκπαίδευση που έχουν είναι ίδια με των ειδικών δυνάμεων; Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ρε φιλαράκι για την απάντηση Εικόνα
Pretoras
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από Pretoras »

Οκ το διαάβασα σου έχω απαντήσει στο άλλοΕικόνα
γιαννης

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από γιαννης »

Στη κυπρο υπαρχει στρατονομια η στρατιωτικη μουσικη για να δηλωσω... ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Επικοινωνία:

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από D.Y.K »

γιαννης έγραψε:Στη κυπρο υπαρχει στρατονομια η στρατιωτικη μουσικη για να δηλωσω... ;

Στρατονομία υπάρχει ναι και φεύγεις με ένδειξη απο το ΚΕΣΝ.

Όσο για τις μπάντες του στρατού επανδρώνονται με έφεδρους και μή απο τις μονάδες της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο. Θέλω να πώ ότι δεν θα στείλουν ''συστημένο'', αλλά θα σας ρωτήσουν εκεί.
tsaks89
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από tsaks89 »

Καλησπερα. Μεταθεση δεν δηλωνεις εσυ την περιοχη που θα πας για 3 μηνες; Νομιζω οτι ειναι 3 οπου θελουν και 3 οπου θες. Νομιζω παντα...
tsaks89
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Επικοινωνία:

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από tsaks89 »

Καλησπερα παιδες. Ειμαι μεσα στο ΚΕΣΝ και τωρα εχω αδεια χριστουγενων. Μπορω να επαληθευσω ολα τα παραπανω. Θελω να ρωτησω αν καποιος απο εδω εχει περασει την θητεια του σε καποιο απο τα 3 στρατοπεδα της αθηνας. Ποιος ο ρολος του ΣΝ; Στο 951 ξερω οτι δεν απεχει και πολυ απο του ΣΠ...
paralogistis
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Επικοινωνία:

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από paralogistis »

tsaki89 ήμουν 311 σειρά και είχαμε κάνει εμείς 8 εβδομάδες εκπαίδευση στο "μαγευτικό" ρούσο :p

Εγώ μετά πήγα στον μικτό Λόχο στο ΓΕΕΘΑ όπου εκεί ήταν πολύ καλά για τους στρατονόμους... Επίσης πολύ καλά ήταν και τα παιδιά της σειράς μου στο super market στρατού... Τα παιδιά που πήγαν στο 951 πέρασαν δύσκολα... Μετά από τόσο τρέξιμο και πανικό ήταν όπως το πες (κυρίως λόγω έλλειψης στρατιωτών στο στρατόπεδο) αλλά οι επόμενες σειρές ήταν πολύ καλύτερα από ότι έμαθα!

Καλή συνέχεια στην εκπαίδευση σου και χαιρετισμούς στον σουρεαλιστικό Διοικητή Κατσί... Α

Κάθε εμπόδιο για καλό
korago

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από korago »

Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς για την ζωή του στρατονόμου στην Κύπρο; Εάν υπάρχει έξτρα εκπαίδευση και σε ποιο μέρος μένουν.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Επικοινωνία:

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από D.Y.K »

korago έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς για την ζωή του στρατονόμου στην Κύπρο; Εάν υπάρχει έξτρα εκπαίδευση και σε ποιο μέρος μένουν.

Ευχαριστώ εκ των πρότερων

Στο σύνταγμα.

Έξτρα εκπαίδευση μετά το ΚΕΣΝ δεν υπάρχει.

fix1987
Πολίτης
Πολίτης
Επικοινωνία:

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από fix1987 »

Παίδες καλησπέρα,
Διάβασα οτιδήποτε κυκλοφορεί σχετικά με την στρατονομία στα προηγούμενα ποστ και φορουμ.
Μερικές ερωτήσεις θέλω να κάνω και παρακαλώ πολύ όποιος προηγούμενος ή γνώστης του αντικειμένου να βοηθήσει

Καταρχάς αληθεύει ότι η εκπαίδευση έχει πάει πια στις τέσσερις βδομάδες;
Σε ποια ακριβώς στιγμή στο κέντρο εκπαιδεύσεως έρχονται για να ρωτήσουν αν θέλεις να πας; Και αν πχ δηλώσεις, πότε σε καλούν; Δηλαδή έρχεται μετάθεση για το κέντρο;
Μιας και υπηρετούμε 9μηνο παει 3 μήνες παραμεθόριο και 3 αθήνα; Η 3 αθήνα και 3 παραμεθόριο; Παίζει βύσμα μετά την εκπαίδευση να κάτσεις
6 μηνο αθήνα;

Παίδες σας ευχαριστώ εκ των προτέρον για όλα.

Απλώς επειδή έχω μαύρα μεσάνυκτα σας παρακαλώ για την δια΄φωτιση σας.
Xristakis

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από Xristakis »

Παιδια λιγο καποιες πληροφοριες για στρατονομια στα ελδυκ μπορει να μας δωσει καποιος γιατι δεν βρισκω πολλα στο google ;-(
PRODEATOR
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Επάγγελμα: Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
Επικοινωνία:

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από PRODEATOR »

Ξέχασα στο λεωφορείο το φύλλο πορείας που πήρα από το κεεμ για τη μονάδα μου... Σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται; Λογικά στις καταστάσεις στη Μονάδα Θα με έχουν. Πρέπει να το έχω οπωσδήποτε μαζί ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Επικοινωνία:

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από D.Y.K »

PRODEATOR έγραψε:Ξέχασα στο λεωφορείο το φύλλο πορείας που πήρα από το κεεμ για τη μονάδα μου... Σε αυτήν την περίπτωση τι γίνεται; Λογικά στις καταστάσεις στη Μονάδα Θα με έχουν. Πρέπει να το έχω οπωσδήποτε μαζί ;

Απευθύνσου στο κοντινότερο Φρουραρχείο της περιοχής σου και εκεί θα σου δωθούν οι αντίστοιχες οδηγίες / λύσεις.
Panos

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από Panos »

Για στρατονομία στην Κυπρο, Πρώτα επιλέγεις ότι θες να πας ΕΛΔΥΚ και μετα από κει απευθύνεσαι σε κλιμάκια οτι θες στρατονομία ή πρώτα τελειώνεις σαν Σ. Ν και μετά μπορείς να επιλέξεις Κύπρο για θητεία; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων κάνετε πολύ καλή δουλειά με το φορουμ!
Άβαταρ μέλους
-Giorgos-
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Επικοινωνία:

Στρατονομία - Μεταθέσεις

Δημοσίευση από -Giorgos- »

Καλησπέρα παιδιά έχω την ίδια απορία με τον προλαλήσαντα. Για να πάω Κύπρο ελδυκ στρατονομία, ποια είναι η σειρά που πρέπει να τα δηλώσω; Πάω πρώτα Καρδίτσα και εκεί δηλώνω για ελδυκ; Ή δηλώνω και τα δύο εκεί που θα παρουσιαστώ; Δεν έχω καταλάβει πως γίνεται.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης