Επιτυχόντες σε δύο διαγωνισμούς ταυτόχρονα

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΠΙΛΟΤΟΣ

Δημοσίευση από ΠΙΛΟΤΟΣ »

Και φτάσαμε στη γραμμή που πρέπει να αποφασίσουμε.
Παρακαλώ όποιον γνωρίζει υπεύθυνα να μας ενημερώσει- Μέχρι πότε έχουμε το δικαίωμα της επιλογής (παραίτησης) αν θα καταλήξουμε σε αστυνομία ή πυροσβεστική;

Αύριο πχ μας ζητάνε να υπογράψουμε την υπεύθυνη δήλωση. Θα μπορούμε έπειτα να περάσουμε τις διαδικασίες επιλογής (αθλήματα και λοιπά) της πυροσβεστικής ;

Άβαταρ μέλους
Alexandros9
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Alexandros9 »

Με γυναίκα χωρίς δουλεια φίλε μου λίγο δύσκολο το κόβω... Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να στα βαλω κατω ενα ενα για ευνοήτους λόγους τεσπα
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Το θέμα ειναι γιατί καποιος να ρισκάρει να φύγει απο φρουρός ενω έχει πετύχει και να πάει να δώσει πυροσβεστική που υπάρχει πιθανότητα να κοπεί και να μείνει στον άσσο.
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Μην πάθετε πλακα αν δώσουν άδεις για αθλήματα απο τις σχολες
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από hackertom »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μην πάθετε πλακα αν δώσουν άδεις για αθλήματα απο τις σχολες

Δεν νομίζω ΣΗΜΕΩΝ.
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από chris1561985 »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μην πάθετε πλακα αν δώσουν άδεις για αθλήματα απο τις σχολες

εκτος του οτι αποκλειεται να γινει αυτο γιατι ετσι θα θεωρηθει η σχολη της αστυνομιας κολοχανιο μετα θα πρεπει να εισαι και πολυ τραγικος να αφησεις κατι σιγουρο και να ρισκαρεις ξανα παλι απο την αρχη σε ολα και στα αθληματα. Και πιστεψε με τα αθληματα της πυροσβεστικης δεν εχουν καμια σχεση με των ειδικων. Μην τρελαθουμε κιολας...
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

handballer έγραψε:Φίλε μου πισεύω αρκετοί θα πάνε και Πυροσβεστική. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τη δουλειά που θα κάνεις σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου... Πυροσβέστης λοιπόν ή Αστυνομικός;

δεν διαφωνω καθολου. Μιλαω προσωπικα για μενα ομως καθως ειμαι θεση 30 επιλαχων και θεωρω απιστευτο απο 179 ατομα περασμενους ειδικους να αλλαξουν οι 150 παραδειγμα και να μεινω απ εξω... Ε δεν νομιζω...
vagos

Δημοσίευση από vagos »

handballer, εσυ τι σκοπεύεις να κανεις; Θα πας στην σχολή η όχι; Εγω πάντως δεν νομίζω να πάω.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από handballer »

vagos έγραψε: handballer, εσυ τι σκοπεύεις να κανεις; Θα πας στην σχολή η όχι; Εγω πάντως δεν νομίζω να πάω.
Ενημερώνω τα παιδιά του Forum οτι άδεισε μία θέση στους ειδικούς φρουρούς. Μόλις γύρισα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Υπέβαλα την παραίτηση μου και πλέον θα κυνηγήσω το όνειρο της Πυροσβεστικής. Καλή αρχή στον επιλαχών που θα πάρει τη θέση μου στην αστυνομία. Από βδομάδα ίσως έχουμε τους τελικούς πίνακες στην Πυροσβεστική... ;
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

chris1561985 έγραψε:
handballer έγραψε:Φίλε μου πισεύω αρκετοί θα πάνε και Πυροσβεστική. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τη δουλειά που θα κάνεις σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου... Πυροσβέστης λοιπόν ή Αστυνομικός;
δεν διαφωνω καθολου. Μιλαω προσωπικα για μενα ομως καθως ειμαι θεση 30 επιλαχων και θεωρω απιστευτο απο 179 ατομα περασμενους ειδικους να αλλαξουν οι 150 παραδειγμα και να μεινω απ εξω... Ε δεν νομιζω...
μέσα είσαι κατά τη γνώμη μου. Συνέχισε προπόνηση για τα αθλήματα. Πόσα μόρια είχες?
vagos

Δημοσίευση από vagos »

handballer έγραψε:
vagos έγραψε: handballer, εσυ τι σκοπεύεις να κανεις; Θα πας στην σχολή η όχι; Εγω πάντως δεν νομίζω να πάω.
Ενημερώνω τα παιδιά του Forum οτι άδεισε μία θέση στους ειδικούς φρουρούς. Μόλις γύρισα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Υπέβαλα την παραίτηση μου και πλέον θα κυνηγήσω το όνειρο της Πυροσβεστικής. Καλή αρχή στον επιλαχών που θα πάρει τη θέση μου στην αστυνομία. Από βδομάδα ίσως έχουμε τους τελικούς πίνακες στην Πυροσβεστική... ;
και δεν μου λες, πρέπει να πάω στο τμήμα να υποβάλω παραίτηση; Αν δεν εμφανιστώ καθόλου το ίδιο δεν είναι;
chris1561985
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

handballer έγραψε:μέσα είσαι κατά τη γνώμη μου. Συνέχισε προπόνηση για τα αθλήματα. Πόσα μόρια είχες;

μακαρι φιλε :) 2490 εχω!472 θεση.
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Είσαι ωραίος ρε... Καλά έκανες... Εύχομαι να τα πούμε μέσα στη σχολή ... Και να πάνε όλα καλά ...

βλέπω πυροσβεστικο όχημα και θέλω να πάω να μιλήσω στα παιδιά αλλά λέω άσε θα με περάσουν για τρελό... Εικόνα Το Χάρηκα Πολύ μέχρι στιγμής αλλά έχουμε λίγο δρόμο ακόμα

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

vagos έγραψε:
handballer έγραψε:
και δεν μου λες, πρέπει να πάω στο τμήμα να υποβάλω παραίτηση; Αν δεν εμφανιστώ καθόλου το ίδιο δεν είναι;
θα σε πάρουν τηλέφωνο αυτοί και θα σου πουν να πας από εκεί να υπογράψεις.
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από hackertom »

Παιδιά σε όσους είναι Ε. Φ και ορκίστηκαν σήμερα σας κράτησαν και την ταυτότητα σωστά;

Αν δοθεί και η δυνατότητα να δώσουμε και τα αθλήματα στην πυροσβεστική τι θα κάνουμε;
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες