Επιτυχόντες σε δύο διαγωνισμούς ταυτόχρονα
Και φτάσαμε στη γραμμή που πρέπει να αποφασίσουμε.
Παρακαλώ όποιον γνωρίζει υπεύθυνα να μας ενημερώσει- Μέχρι πότε έχουμε το δικαίωμα της επιλογής (παραίτησης) αν θα καταλήξουμε σε αστυνομία ή πυροσβεστική;
Αύριο πχ μας ζητάνε να υπογράψουμε την υπεύθυνη δήλωση. Θα μπορούμε έπειτα να περάσουμε τις διαδικασίες επιλογής (αθλήματα και λοιπά) της πυροσβεστικής ;
Παρακαλώ όποιον γνωρίζει υπεύθυνα να μας ενημερώσει- Μέχρι πότε έχουμε το δικαίωμα της επιλογής (παραίτησης) αν θα καταλήξουμε σε αστυνομία ή πυροσβεστική;
Αύριο πχ μας ζητάνε να υπογράψουμε την υπεύθυνη δήλωση. Θα μπορούμε έπειτα να περάσουμε τις διαδικασίες επιλογής (αθλήματα και λοιπά) της πυροσβεστικής ;
- Alexandros9
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 8
Με γυναίκα χωρίς δουλεια φίλε μου λίγο δύσκολο το κόβω... Δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να στα βαλω κατω ενα ενα για ευνοήτους λόγους τεσπα
Το θέμα ειναι γιατί καποιος να ρισκάρει να φύγει απο φρουρός ενω έχει πετύχει και να πάει να δώσει πυροσβεστική που υπάρχει πιθανότητα να κοπεί και να μείνει στον άσσο.
Μην πάθετε πλακα αν δώσουν άδεις για αθλήματα απο τις σχολες
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μην πάθετε πλακα αν δώσουν άδεις για αθλήματα απο τις σχολες
Δεν νομίζω ΣΗΜΕΩΝ.
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 6
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Μην πάθετε πλακα αν δώσουν άδεις για αθλήματα απο τις σχολες
εκτος του οτι αποκλειεται να γινει αυτο γιατι ετσι θα θεωρηθει η σχολη της αστυνομιας κολοχανιο μετα θα πρεπει να εισαι και πολυ τραγικος να αφησεις κατι σιγουρο και να ρισκαρεις ξανα παλι απο την αρχη σε ολα και στα αθληματα. Και πιστεψε με τα αθληματα της πυροσβεστικης δεν εχουν καμια σχεση με των ειδικων. Μην τρελαθουμε κιολας...
-
- Αρχιλοχίας
handballer έγραψε:Φίλε μου πισεύω αρκετοί θα πάνε και Πυροσβεστική. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τη δουλειά που θα κάνεις σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου... Πυροσβέστης λοιπόν ή Αστυνομικός;
δεν διαφωνω καθολου. Μιλαω προσωπικα για μενα ομως καθως ειμαι θεση 30 επιλαχων και θεωρω απιστευτο απο 179 ατομα περασμενους ειδικους να αλλαξουν οι 150 παραδειγμα και να μεινω απ εξω... Ε δεν νομιζω...
handballer, εσυ τι σκοπεύεις να κανεις; Θα πας στην σχολή η όχι; Εγω πάντως δεν νομίζω να πάω.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Ενημερώνω τα παιδιά του Forum οτι άδεισε μία θέση στους ειδικούς φρουρούς. Μόλις γύρισα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Υπέβαλα την παραίτηση μου και πλέον θα κυνηγήσω το όνειρο της Πυροσβεστικής. Καλή αρχή στον επιλαχών που θα πάρει τη θέση μου στην αστυνομία. Από βδομάδα ίσως έχουμε τους τελικούς πίνακες στην Πυροσβεστική... ;vagos έγραψε: handballer, εσυ τι σκοπεύεις να κανεις; Θα πας στην σχολή η όχι; Εγω πάντως δεν νομίζω να πάω.
- handballer
- Συνταγματάρχης
μέσα είσαι κατά τη γνώμη μου. Συνέχισε προπόνηση για τα αθλήματα. Πόσα μόρια είχες?chris1561985 έγραψε:δεν διαφωνω καθολου. Μιλαω προσωπικα για μενα ομως καθως ειμαι θεση 30 επιλαχων και θεωρω απιστευτο απο 179 ατομα περασμενους ειδικους να αλλαξουν οι 150 παραδειγμα και να μεινω απ εξω... Ε δεν νομιζω...handballer έγραψε:Φίλε μου πισεύω αρκετοί θα πάνε και Πυροσβεστική. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τη δουλειά που θα κάνεις σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου... Πυροσβέστης λοιπόν ή Αστυνομικός;
και δεν μου λες, πρέπει να πάω στο τμήμα να υποβάλω παραίτηση; Αν δεν εμφανιστώ καθόλου το ίδιο δεν είναι;handballer έγραψε:Ενημερώνω τα παιδιά του Forum οτι άδεισε μία θέση στους ειδικούς φρουρούς. Μόλις γύρισα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Υπέβαλα την παραίτηση μου και πλέον θα κυνηγήσω το όνειρο της Πυροσβεστικής. Καλή αρχή στον επιλαχών που θα πάρει τη θέση μου στην αστυνομία. Από βδομάδα ίσως έχουμε τους τελικούς πίνακες στην Πυροσβεστική... ;vagos έγραψε: handballer, εσυ τι σκοπεύεις να κανεις; Θα πας στην σχολή η όχι; Εγω πάντως δεν νομίζω να πάω.
-
- Αρχιλοχίας
handballer έγραψε:μέσα είσαι κατά τη γνώμη μου. Συνέχισε προπόνηση για τα αθλήματα. Πόσα μόρια είχες;
μακαρι φιλε :) 2490 εχω!472 θεση.
Είσαι ωραίος ρε... Καλά έκανες... Εύχομαι να τα πούμε μέσα στη σχολή ... Και να πάνε όλα καλά ...
βλέπω πυροσβεστικο όχημα και θέλω να πάω να μιλήσω στα παιδιά αλλά λέω άσε θα με περάσουν για τρελό...
Το Χάρηκα Πολύ μέχρι στιγμής αλλά έχουμε λίγο δρόμο ακόμα
βλέπω πυροσβεστικο όχημα και θέλω να πάω να μιλήσω στα παιδιά αλλά λέω άσε θα με περάσουν για τρελό...

- handballer
- Συνταγματάρχης
θα σε πάρουν τηλέφωνο αυτοί και θα σου πουν να πας από εκεί να υπογράψεις.vagos έγραψε:και δεν μου λες, πρέπει να πάω στο τμήμα να υποβάλω παραίτηση; Αν δεν εμφανιστώ καθόλου το ίδιο δεν είναι;handballer έγραψε:Ενημερώνω τα παιδιά του Forum οτι άδεισε μία θέση στους ειδικούς φρουρούς. Μόλις γύρισα από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου. Υπέβαλα την παραίτηση μου και πλέον θα κυνηγήσω το όνειρο της Πυροσβεστικής. Καλή αρχή στον επιλαχών που θα πάρει τη θέση μου στην αστυνομία. Από βδομάδα ίσως έχουμε τους τελικούς πίνακες στην Πυροσβεστική... ;vagos έγραψε: handballer, εσυ τι σκοπεύεις να κανεις; Θα πας στην σχολή η όχι; Εγω πάντως δεν νομίζω να πάω.
Παιδιά σε όσους είναι Ε. Φ και ορκίστηκαν σήμερα σας κράτησαν και την ταυτότητα σωστά;
Αν δοθεί και η δυνατότητα να δώσουμε και τα αθλήματα στην πυροσβεστική τι θα κάνουμε;
Αν δοθεί και η δυνατότητα να δώσουμε και τα αθλήματα στην πυροσβεστική τι θα κάνουμε;
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ 700 ?!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες