Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΠΑΡΗΣ

Δημοσίευση από ΠΑΡΗΣ »

Ποιες ειναι οι βασεις για καθε κατηγορια. οποιος ειναι σιγουρος ας απαντησει, ευχαριστω
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Πρεπει να παρακαλαω νο κοπουν ατομα κ δεν μου αρεσει.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από toro »

Παιδια με τις κατηγοριες των οδηγων τι γινεται; Ξερει κανεις;
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 201

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Λογικα μετα τους τελικους πινακες θα φτιαξουν αυτη την υποκατηγορια.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
νικητας

Δημοσίευση από νικητας »

Δηλαδη ρε απελπισμενοι (μεταξυ σας και εγω) απο τεε ποσοι ειναι οι επιλαχοντες; Τα νευρα μου!Εικόνα
oesz

Δημοσίευση από oesz »

Ειμαι σειρα 6300κατι για το 30% οποτε παραιτουμε απο ολα καλη επιτυχια σε οσους ελπιζουν Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Akspoogy
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Akspoogy »

Κι εγω σειρα 2400 κατι... Στο 30%...
καλη επιτυχια στα παιδια που τα καταφεραν!
vagos

Δημοσίευση από vagos »

Οι βάσεις έχουν ως εξής:

α' κατηγορία (Ι∆ ΙΩΤΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70% ΓΕΛ) 2.510 Μόρια (420 θέσεις)

β' κατηγορία (Ι∆ ΙΩΤΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 30% ΤΕΛ) 2.720 Μόρια (180 θέσεις)

Οι βάσεις αυτές είναι Προσωρινές Αφού πάρα πολλά ονόματα Επιτυχόντων βρίσκονται και στους πίνακες των ειδικών φρουρών. Εξάλλου ακολουθούν και τα αθλήματα. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Τώρα για τις κατηγορίες οδηγών, λογικά θα πάρουν το 60% από τους πρώτους Επιτυχόντες με επαγγελματικό δίπλωμα, και το υπόλοιπο 40% θα τους πάρουν σαν μάχιμους. Δεν θα βγούνε ξεχωριστές κατηγορίες.

tom

Δημοσίευση από tom »

Παιδια εγω περασα σας ενημερώνω φιλικά οτι φίλος μου που είναι στο 30% κ έχει περάσει δεν θα πάει προτιμάει να μείνει. Ε. Φ μια θέση για έναν επιλαχων ανοίγει καλή επιτυχία
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από handballer »

tom έγραψε: Παιδια εγω περασα σας ενημερώνω φιλικά οτι φίλος μου που είναι στο 30% κ έχει περάσει δεν θα πάει προτιμάει να μείνει. Ε. Φ μια θέση για έναν επιλαχων ανοίγει καλή επιτυχία
εγώ θα έλεγα να το σκεφτεί ξανά. Φιλικά
ΧΡΗΣΤΟΣ

Δημοσίευση από ΧΡΗΣΤΟΣ »

Εγω θα ελεγα να παει στα σθγουρα που ειναι ε. Φ... Φιλικα ενας με σειρα 10000 και... Εννοωντας οτι παει δεν παει δεν εχω καποιο οφελος... Εγω αυτο θα εκανα... Καλή επιτυχία σε όλους σας!
όργανο υπηρεσίας

Δημοσίευση από όργανο υπηρεσίας »

Παιδιά πως γίνεται κάποιος που έχει τελειώσει ΤΕΕ β κυκλο σπουδών το 2004 να συμπεριλαμβάνεται στους επιτύχοντες κατηγορίας 70% ΓΕΛ;
Επίσης γνωρίζω κάποιον απο ΕΠΑΛ να είναι και αυτος επιτυχοντας σην ίδια κατηγορία ΓΕΛ 70%.
αν δεν κάνω λάθος το αντίστοιχο ΦΕΤ το διευκρινειζει καθαρά οτι :
Προσόντα πρόσληψης των υποψηφίων της παρ.2 του άρθρου 15 του ν.3938/2011 (Α΄ 61) Οι υποψήφιοι για πρόσληψη σε θέση Πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης της παρ.2 του άρθρου 15 του ν.3938/2011 (Α΄ 61) απαιτείται να είναι κάτοχοι του− λάχιστον απολυτηρίου οποιουδήποτε τύπου Λυκείου ή άλλου ισότιμου Σχολείου με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ) και των Σχολών Ο. Α. Ε. Δ. Από τον αριθμό των

προσλαμβανομένων στη συγκεκριμένη κατηγορία υποψηφίων, ποσοστό 70% καλύπτεται από υποψηφίους που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου ή άλλου ισότιμου Σχολείου, με εξαίρεση τις προαναφερόμενες περιπτώσεις των Τ. Ε. Ε, Τ. Ε. Σκαι Σχολών Ο. Α. Ε. Δ, ενώ ποσοστό 30% καλύπτεται απo

υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη ή πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ) ή πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε) Β΄ Κύκλου Σπουδών. Σε περίπτωση που οι θέσεις των προσλαμβανομένωνμε τίτλο σπουδών μιας υποκατηγορίας υποψηφίων δεν καλύπτονται, οι κενές θέσεις συμπληρώνονται από υποψηφίους της άλλης υποκατηγορίας

hager

Δημοσίευση από hager »

Εγω που ειμαι στο 30% σε σειρα 1600 Να ελπιζω η μπαααααααααααααααα;
πολιτης 1

Δημοσίευση από πολιτης 1 »

Ρε τι συγκρίνουμε; Φως με σκοτάδι; αν θέλει λεφτά και μόνο αυτά Μπορεί Να του δώσουν ευτυχία να παει ε. Φ... (ελπίζω να μη του αρέσει η βία στη ευρύτερη έννοια).

όλα τα άλλα τα χει η πυροσβεστική (δε εννοώ Αραλίκι μη Παρεξηγηθούμε. )

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από handballer »

ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: Εγω θα ελεγα να παει στα σθγουρα που ειναι ε. Φ... Φιλικα ενας με σειρα 10000 και... Εννοωντας οτι παει δεν παει δεν εχω καποιο οφελος... Εγω αυτο θα εκανα... Καλή επιτυχία σε όλους σας!
διαφωνούμε αλλά δεν πειράζει. Εγώ θα κάνω το αντίθετο πάντως αφού μου δίνεται και η δυνατότητα...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες