Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)
Ποιες ειναι οι βασεις για καθε κατηγορια. οποιος ειναι σιγουρος ας απαντησει, ευχαριστω
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Πρεπει να παρακαλαω νο κοπουν ατομα κ δεν μου αρεσει.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Παιδια με τις κατηγοριες των οδηγων τι γινεται; Ξερει κανεις;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 201
Λογικα μετα τους τελικους πινακες θα φτιαξουν αυτη την υποκατηγορια.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Δηλαδη ρε απελπισμενοι (μεταξυ σας και εγω) απο τεε ποσοι ειναι οι επιλαχοντες; Τα νευρα μου!

Ειμαι σειρα 6300κατι για το 30% οποτε παραιτουμε απο ολα καλη επιτυχια σε οσους ελπιζουν 

- Akspoogy
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
Κι εγω σειρα 2400 κατι... Στο 30%...
καλη επιτυχια στα παιδια που τα καταφεραν!
καλη επιτυχια στα παιδια που τα καταφεραν!
Οι βάσεις έχουν ως εξής:
α' κατηγορία (Ι∆ ΙΩΤΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70% ΓΕΛ) 2.510 Μόρια (420 θέσεις)
β' κατηγορία (Ι∆ ΙΩΤΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 30% ΤΕΛ) 2.720 Μόρια (180 θέσεις)
Οι βάσεις αυτές είναι Προσωρινές Αφού πάρα πολλά ονόματα Επιτυχόντων βρίσκονται και στους πίνακες των ειδικών φρουρών. Εξάλλου ακολουθούν και τα αθλήματα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τώρα για τις κατηγορίες οδηγών, λογικά θα πάρουν το 60% από τους πρώτους Επιτυχόντες με επαγγελματικό δίπλωμα, και το υπόλοιπο 40% θα τους πάρουν σαν μάχιμους. Δεν θα βγούνε ξεχωριστές κατηγορίες.
α' κατηγορία (Ι∆ ΙΩΤΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 70% ΓΕΛ) 2.510 Μόρια (420 θέσεις)
β' κατηγορία (Ι∆ ΙΩΤΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 30% ΤΕΛ) 2.720 Μόρια (180 θέσεις)
Οι βάσεις αυτές είναι Προσωρινές Αφού πάρα πολλά ονόματα Επιτυχόντων βρίσκονται και στους πίνακες των ειδικών φρουρών. Εξάλλου ακολουθούν και τα αθλήματα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Τώρα για τις κατηγορίες οδηγών, λογικά θα πάρουν το 60% από τους πρώτους Επιτυχόντες με επαγγελματικό δίπλωμα, και το υπόλοιπο 40% θα τους πάρουν σαν μάχιμους. Δεν θα βγούνε ξεχωριστές κατηγορίες.
Παιδια εγω περασα σας ενημερώνω φιλικά οτι φίλος μου που είναι στο 30% κ έχει περάσει δεν θα πάει προτιμάει να μείνει. Ε. Φ μια θέση για έναν επιλαχων ανοίγει καλή επιτυχία
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
εγώ θα έλεγα να το σκεφτεί ξανά. Φιλικάtom έγραψε: Παιδια εγω περασα σας ενημερώνω φιλικά οτι φίλος μου που είναι στο 30% κ έχει περάσει δεν θα πάει προτιμάει να μείνει. Ε. Φ μια θέση για έναν επιλαχων ανοίγει καλή επιτυχία
Εγω θα ελεγα να παει στα σθγουρα που ειναι ε. Φ... Φιλικα ενας με σειρα 10000 και... Εννοωντας οτι παει δεν παει δεν εχω καποιο οφελος... Εγω αυτο θα εκανα... Καλή επιτυχία σε όλους σας!
Παιδιά πως γίνεται κάποιος που έχει τελειώσει ΤΕΕ β κυκλο σπουδών το 2004 να συμπεριλαμβάνεται στους επιτύχοντες κατηγορίας 70% ΓΕΛ;
Επίσης γνωρίζω κάποιον απο ΕΠΑΛ να είναι και αυτος επιτυχοντας σην ίδια κατηγορία ΓΕΛ 70%.
αν δεν κάνω λάθος το αντίστοιχο ΦΕΤ το διευκρινειζει καθαρά οτι :
Προσόντα πρόσληψης των υποψηφίων της παρ.2 του άρθρου 15 του ν.3938/2011 (Α΄ 61) Οι υποψήφιοι για πρόσληψη σε θέση Πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης της παρ.2 του άρθρου 15 του ν.3938/2011 (Α΄ 61) απαιτείται να είναι κάτοχοι του− λάχιστον απολυτηρίου οποιουδήποτε τύπου Λυκείου ή άλλου ισότιμου Σχολείου με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ) και των Σχολών Ο. Α. Ε. Δ. Από τον αριθμό των
προσλαμβανομένων στη συγκεκριμένη κατηγορία υποψηφίων, ποσοστό 70% καλύπτεται από υποψηφίους που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου ή άλλου ισότιμου Σχολείου, με εξαίρεση τις προαναφερόμενες περιπτώσεις των Τ. Ε. Ε, Τ. Ε. Σκαι Σχολών Ο. Α. Ε. Δ, ενώ ποσοστό 30% καλύπτεται απo
υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη ή πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ) ή πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε) Β΄ Κύκλου Σπουδών. Σε περίπτωση που οι θέσεις των προσλαμβανομένωνμε τίτλο σπουδών μιας υποκατηγορίας υποψηφίων δεν καλύπτονται, οι κενές θέσεις συμπληρώνονται από υποψηφίους της άλλης υποκατηγορίας
Επίσης γνωρίζω κάποιον απο ΕΠΑΛ να είναι και αυτος επιτυχοντας σην ίδια κατηγορία ΓΕΛ 70%.
αν δεν κάνω λάθος το αντίστοιχο ΦΕΤ το διευκρινειζει καθαρά οτι :
Προσόντα πρόσληψης των υποψηφίων της παρ.2 του άρθρου 15 του ν.3938/2011 (Α΄ 61) Οι υποψήφιοι για πρόσληψη σε θέση Πυροσβέστη πενταετούς υποχρέωσης της παρ.2 του άρθρου 15 του ν.3938/2011 (Α΄ 61) απαιτείται να είναι κάτοχοι του− λάχιστον απολυτηρίου οποιουδήποτε τύπου Λυκείου ή άλλου ισότιμου Σχολείου με εξαίρεση εκείνους του Α΄ Κύκλου Σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών (Τ. Ε. Σ) και των Σχολών Ο. Α. Ε. Δ. Από τον αριθμό των
προσλαμβανομένων στη συγκεκριμένη κατηγορία υποψηφίων, ποσοστό 70% καλύπτεται από υποψηφίους που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου ή άλλου ισότιμου Σχολείου, με εξαίρεση τις προαναφερόμενες περιπτώσεις των Τ. Ε. Ε, Τ. Ε. Σκαι Σχολών Ο. Α. Ε. Δ, ενώ ποσοστό 30% καλύπτεται απo
υποψηφίους που κατέχουν απολυτήριο τίτλο Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου (Ε. Π. Λ) κλάδου σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη ή πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ) ή πτυχίο Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε) Β΄ Κύκλου Σπουδών. Σε περίπτωση που οι θέσεις των προσλαμβανομένωνμε τίτλο σπουδών μιας υποκατηγορίας υποψηφίων δεν καλύπτονται, οι κενές θέσεις συμπληρώνονται από υποψηφίους της άλλης υποκατηγορίας
Εγω που ειμαι στο 30% σε σειρα 1600 Να ελπιζω η μπαααααααααααααααα;
Ρε τι συγκρίνουμε; Φως με σκοτάδι; αν θέλει λεφτά και μόνο αυτά Μπορεί Να του δώσουν ευτυχία να παει ε. Φ... (ελπίζω να μη του αρέσει η βία στη ευρύτερη έννοια).
όλα τα άλλα τα χει η πυροσβεστική (δε εννοώ Αραλίκι μη Παρεξηγηθούμε. )
όλα τα άλλα τα χει η πυροσβεστική (δε εννοώ Αραλίκι μη Παρεξηγηθούμε. )
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 23
διαφωνούμε αλλά δεν πειράζει. Εγώ θα κάνω το αντίθετο πάντως αφού μου δίνεται και η δυνατότητα...ΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: Εγω θα ελεγα να παει στα σθγουρα που ειναι ε. Φ... Φιλικα ενας με σειρα 10000 και... Εννοωντας οτι παει δεν παει δεν εχω καποιο οφελος... Εγω αυτο θα εκανα... Καλή επιτυχία σε όλους σας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες