162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΒασιληΣ

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από ΒασιληΣ »

Ειμαι νεοσυλλεκτος στο συγκεκριμενο στρατοπεδο και αυτα που βλεπουν τα ματακια μου και ακουω απο τους παλιους σιγουρα δεν θα με κανουν να μεινω εδω! Μονο που βλεπω τους γιατρους και τους μαγειρες του στρατοπεδου που απολυονται σε 3 μηνες να βαρανε καθε μερα σκοπια κεντρικης πυλης και περιπολο (με 13 εξοδουχους τη μερα) και ολη μερα μεσα στα μαγειρια και οι γιατροι στα ιατρεια με πολυ δουλεια και καλη δουλεια πανω απο ολα δεν προκειται να μεινω εδω με τιποτα. Να σημειωσω οτι εχω καλες σχεσεις με τους μαγειρες του στρατοπεδου που μας κανουν απο τα καλυτερα φαγητα και δεν περιμενα με τιποτα να τρωω τοσο καλα στο στρατο και εμαθα οτι προσφατα ο δοιηκιτης του στρατοπεδου τους εκοψε προτινομενες τιμητικες αδειες και δεν μιλαμε για μεγαλο αριθμο 3 μερες που προτειναν στα παιδια... Τα οποια τα βλεπουμε καθε μερα σκοπια και ενοπλες υπηρεσιες. Υπαρχει μεγαλη αδικια σε αυτο το στρατοπεδο... Ευχομαι μεθαυριο που θα βγει κ η δικια μου μεταθεση να μην ειναι εδω! Γιατι θα περασω πολυ χαλια στη θητεια μου και θα το θυμαμαι μια ζωη... (!) (!)

Συνταγματαρχης

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από Συνταγματαρχης »

Υπηρετω στο συγκεκριμενο στρατοπεδο... Τα πραγματα σημερα εδω ειναι πολυ καλα και προκειται να γινουν και καλυτερα. Ολα οφειλονται στη καλη και σωστη δοιηκιση του δοιηκιτη.(!) ολα πηγαινουν σωστα και οργανωμενα και οι γκρινιες και οι ταλαιπωριες ειναι αγνωστες λεξεις σε αυτο το στρατοπεδο... Περναμε πολυ καλα, απο υπηρεσιες, εξοδους, φαγητο ολα πολυ καλα! Να σημειωσω οτι ολα αυτα ειναι χαρη στον δοιηκιτη που κανει τα παντα για αυτα που ανεφερα παρα πανω. Αντε με το καλο να ερθει ο Μαιος να απολυθω! Περναω υπεροχα! Ενα μεγαλο μπραβο! Μπραβο!
giofot24
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από giofot24 »

Ζωάρα η 162 και τα στελέχη άψογα! Κρίμα που δεν έμεινα εκεί... !
V

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από V »

Δικε μου η πολλα ναρκωτικα περνεις εσυ η αλλιως πες μας ποσο παει η ταριφα για το γλυψιμο του διοικητη να κανουμε και εμεις καμια τετοια απαραδεκτη αναρτιση αν ειναι!
312

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από 312 »

Που να ειχες τον προηγουμενο διοικητη τον Ε. Θ. Και ο υποδοικας μλκας γερος ηταν ο Ι. Π
Anonymous

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από Anonymous »

MΗπως ξερει κανεις το τηλ του162 στρατοπεδου γιαννιτσων

spinalgr1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από spinalgr1990 »

324 σειρά (Σεπτέμβρης του 2013 ήταν τότε) είμαι και Εγώ στην 162 Α/Κ ΜΒΠ (Αυτοκινούμενη Μοίρα Βαρέως Πυροβολικού) και το στρατοπεδο δεν λέει και πολλά... Τα στελέχη είναι όλα γιωτάδες ΕΠόπια και το παίζουν μάγκες... Ο διοικητής είναι ένας Αντισυνταγματάρχης Αρχιγιωτάς κι αυτος (με το που πας για συνεντευξη σε ρωτα αν το κινητο σου έχει κάμερα κι αν του πεις ναι στο κατάσχει με την μία) και διανυκτέρευση δίνει μόνο σε όσους είναι από τα Γιαννιτσά, όλοι οι άλλοι μένουν μέσα... Γενικα μας θελει να ειμαστε ολοι τεντα...
Αν ειστε πολυ λιγα ατομα (κάτω από
Οι υπηρεσίες πάνω 2 μέσα 1 έξω αλλά υπήρξαν μέρες που έκανες και κωλυόμενα και όταν δεν έχουν άτομα κανουν και τα ΕΠΟΠια σκοπέτα.

ΣΠΕΝ μας ειχαν παει στην 33 ΕΜΑ στο Πολύκαστρο.

spinalgr1990

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

edit : Τελικά τα πραγματα απ' ότι έμαθα έγιναν καλύτερα με το που έφυγε ο Δίκας. Γενικά αυτό που μου έμεινε σε 'μένα ήταν το καλό φαγητό που είχε τότε.

Ντελίνιο

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από Ντελίνιο »

Η κατάσταση στα γιαννιτσά στο στρατόπεδο τωρα πως ειναι; Υπάρχει κάποιος που ξερει πως ειναι η φαση μεσα Και πως παει με διανυκτερεύσεις;
spinalgr1990

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Οταν απολυθηκα εγω (324 ΕΣΣΟ) διοιηκητης ηταν ο Λ**********. Αρκετα καλος εδινε διανυκτερευση σε ολους.
Cs

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από Cs »

Παιδια τι κατασταση επικρατει τωρα στο στρατοπεδο; Πως πηγαινουν οι υπηρεσιες;
353ris

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

Δημοσίευση από 353ris »

353 εδω παιδιά.Καιρό έχει να αναρτησει καποιος κατι για τη μοναδα.

Φαγητο: πρωινο που λιγοι πανε, εχει ψωψωμι με μαρμελαδα ξενοδοχειου ή μελι. Μεσημεριανο και βραδινο ψογο, τα παιδια/μαγειρες κανουν κανουν καταπληκτικη δουλεια.

Διαμονη-εγκαταστασεις: αρκετα καλες εγκαταστασεις και καθαροι χωροι. Μονο παραπονο το κρυο στους θαλαμους καποιες μερες καθως δεν ανοιγει παντα το καλοριφερ.

Στελεχη: νορμαλ

Υπηρεσιες: αυτο αυτο που μας απασχολει ολους.2-1 συνηθως ασυνηθως αλλα εχουν υπαρξει φορες που παει 1-1.

Ελπιζω να βοηθαω.

spinalgr1990

162 Α/Κ ΜΒΠ - Γιαννιτσά

324 σειρά (Σεπτέμβρης του 2013 ήταν τότε) είμαι και εγώ στην 162 Α/Κ ΜΒΠ (Αυτοκινούμενη Μοίρα Βαρέως Πυροβολικού) και το στρατοπεδο δεν λέει και πολλά... Τα στελέχη είναι όλα γιωτάδες ΕΠόπια και το παίζουν μάγκες... Ο διοικητής είναι ένας Αντισυνταγματάρχης Αρχιγιωτάς κι αυτος (με το που πας για συνεντευξη σε ρωτα αν το κινητο σου έχει κάμερα κι αν του πεις ναι στο κατάσχει με την μία) και διανυκτέρευση δίνει μόνο σε όσους είναι από τα Γιαννιτσά, όλοι οι άλλοι μένουν μέσα... Γενικα μας θελει να ειμαστε ολοι τεντα...

Αν ειστε πολυ λιγα ατομα (κάτω από
Οι υπηρεσίες πάνω 2 μέσα 1 έξω αλλά υπήρξαν μέρες που έκανες και κωλυόμενα και όταν δεν έχουν άτομα κανουν και τα ΕΠΟΠια σκοπέτα.

ΣΠΕΝ μας ειχαν παει στην 33 ΕΜΑ στο Πολύκαστρο.

edit : Τελικά τα πραγματα απ' ότι έμαθα έγιναν καλύτερα με το που έφυγε ο Δίκας. Γενικά αυτό που μου έμεινε σε 'μένα ήταν το καλό φαγητό που είχε τότε.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες