Βάσεις - μόρια για Εμπορικό Ναυτικό (2011)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από greko_27 »

p4n0sgr έγραψε:Ευχαριστώ greko_27 για την απάντηση σου.

Πήρα ένα τηλέφωνο στο υπουργείο και μου είπαν ότι περνάω οριακά με το απολυτήριο (!)

Η αστυνομία ποτέ δεν με διέφερε και ούτε πρόκειται...

Το ναυτικό το διάλεξα διότι είναι μια δουλειά, που όπως φαίνεται έχει μέλλον. Μπορεί μεν οι συνθήκες εργασίας να είναι δύσκολες, άλλα η ανταμοιβή είναι ανάλογη. Επιπλέον πολλά άτομα του συγγενικού μου περιβάλλοντος είναι στα καράβια και έχω μια μικρή εικόνα του τι παίζει.

Υπάρχουν 2 επιλογές για εμένα. Η να γίνω πιλότος ή πλοίαρχος. Αυτά τα δύο επαγγέλματα μου έχουν ''πάρει τα μυαλά''. Το πρώτο είναι κάπως ''δύσκολο'' διότι χρειάζεται χρήμα για να γίνει ενώ το δεύτερο είναι προσιτό.

Kαλη τυχη λοιπονΕικόνα
giwrgos gk

Δημοσίευση από giwrgos gk »

Γεια σας!λεγομαι γιωργος και εχω αποφασισει να παω για πλοιαρχος εδω και 5 χρονια...

ειμαι τριτη λυκειου φετος... Ειμαι μαθητης του 13 πανω κατω...

το θεμα ειναι οτι εχω και λοουερ... Αλλα αποτι διαβασα την περσινη προκυρηξη...

δν αναγνωριζεται το city&guilts... Εδωσα την ψυχη μεσα σε 3 χρονια απ το μηδεν για να το παρω...

και τωρα; Τι να κανω; Υπαρχει καμια περιπτωση να μπει;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μικρέ δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι.

Μπορείς να αιτηθείς για την εισαγωγή σου στην σχολή μόνο με το απολυτήριο λυκείου σου.

Υπάρχει τεράστια έλλειψη.
george gk
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: pollaaa
Επάγγελμα: -

Δημοσίευση από george gk »

Ελπιζω να ειναι ετσι φιλε μου!σε ευχαριστω πολυ!

Mare
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7
Ενδιαφέροντα: Θαλασσα
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από Mare »

Δεν νομιζω να μην περασω στην σχολη... Να γραψω ενα 12.000 (στην χειροτερη) Με το Proff στα Αγγλικα παει κατευθειαν στα 14. Εαν λεμε τωρα ανεβει και η βαση στα 7.000 εχω τον διπλασιο αριθμο οποτε μου φαινεται αδυνατον να μην με παρουνε στην σχολη... Θα δειξει...
Γιωργος

Δημοσίευση από Γιωργος »

Καλημερα σε ολυς σας! Φετος θα βαλω υποψηφιοτητα με το 10% απο γενικο λυκειο για εμπορικο ναυτικο. Με 11100 μορια εχω ελπιδες; Ευχαριστω!
Kos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Kos »

Γειά σας και πάλι. Θέλω να ρωτήσω για κάτι που άκουσα απο εναν γνωστό μου για το Ε. Ν.
Αληθεύει οτι μπορείς να μπείς στη σχολή κανονικά ακόμα και χωρίς πανελλήνιες; Μόνο δηλ. Κάνοντας κάποια χαρτιά (νομίζω) και με την ταυτότητα σου να πας σε κάποιο γραφειο; Επειδη ζητανε ατομα μου ειπε μπορεις να μπεις και ετσι...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γιωργος έγραψε:Καλημερα σε ολυς σας! Φετος θα βαλω υποψηφιοτητα με το 10% απο γενικο λυκειο για εμπορικο ναυτικο. Με 11100 μορια εχω ελπιδες; Ευχαριστω!

Πολλές.
Υπάρχει τεράστια έλλειψη.Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Greek_Army »

Kos έγραψε:Γειά σας και πάλι. Θέλω να ρωτήσω για κάτι που άκουσα απο εναν γνωστό μου για το Ε. Ν.
Αληθεύει οτι μπορείς να μπείς στη σχολή κανονικά ακόμα και χωρίς πανελλήνιες; Μόνο δηλ. Κάνοντας κάποια χαρτιά (νομίζω) και με την ταυτότητα σου να πας σε κάποιο γραφειο; Επειδη ζητανε ατομα μου ειπε μπορεις να μπεις και ετσι...

ναι με το 10% διάβασε την προηγούμενη προκήρυξη τα λέει όλα
dimitris

Δημοσίευση από dimitris »

Δηλαδη αυτα που λενε οτι για "να εισαι υπολογισιμος πρεπει να χεις απολυτηριο 14-15" ειναι υπερβολες; Με 10 μπαινεις οπωσδηποτε εστω και στην τελευταια επιλογη η απλα εισαι υποψηφιος;

Gioul
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Gioul »

Καλησπέρα σε όλους ! Διαβασα αρκετά πόστ και ειναι πολλύ ενδιαφέρον φόρουμ! Είμαι 23 χρονών και 8έλω να πάω στην 8άλασσα εδω κ αρκετό καιρό, αλλα δεν εχει τυχει να μπαρκάρω. Εχω βγάλει φυλλάδιο εδω κ 2 χρόνια σχεδόν διοτι ηταν να κάνω κατι, εντέλει δεν έκανα τπτ. Λοιπόν εκει που 8έλω να καταλήξω είναι πως επιτέλους μπορώ κ 8έλω να παω να δηλώσω εμποροπλοιάρχων. Εχω απολυτηριο ΤΕΕ σαν ψηκτηκος, πολλυ καλα αγγλικα (πτυχιο Lower) και προυπηρεσία σαν μάγειρας στον στρατο. Η8ελα να ρωτήσω αν μπορώ να μπω στην σχολη με αυτα τα χαρτιά. Κ επισις 8α 8ελα να ρωτήσω αν προλαβενω να μπω για αυτη την χρονιά.

Με Τιμη Αλεξανδρος!

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Gioul έγραψε:Καλησπέρα σε όλους ! Διαβασα αρκετά πόστ και ειναι πολλύ ενδιαφέρον φόρουμ! Είμαι 23 χρονών και 8έλω να πάω στην 8άλασσα εδω κ αρκετό καιρό, αλλα δεν εχει τυχει να μπαρκάρω. Εχω βγάλει φυλλάδιο εδω κ 2 χρόνια σχεδόν διοτι ηταν να κάνω κατι, εντέλει δεν έκανα τπτ. Λοιπόν εκει που 8έλω να καταλήξω είναι πως επιτέλους μπορώ κ 8έλω να παω να δηλώσω εμποροπλοιάρχων. Εχω απολυτηριο ΤΕΕ σαν ψηκτηκος, πολλυ καλα αγγλικα (πτυχιο Lower) και προυπηρεσία σαν μάγειρας στον στρατο. Η8ελα να ρωτήσω αν μπορώ να μπω στην σχολη με αυτα τα χαρτιά. Κ επισις 8α 8ελα να ρωτήσω αν προλαβενω να μπω για αυτη την χρονιά.

Με Τιμη Αλεξανδρος!

Ναι μπορεις να τα κανεις τα χαρτια σου... Θα περιμενεις να βγει η προκ πρωτα... Περισσοτερες πληρ στο κοντινοτερο λιμεναρχειο.
CaP

Δημοσίευση από CaP »

Ρε παιδιά είμαι μαθητής της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης στο ΕΠΑ. Λ. Και στο 1ο τετράμηνο είχα βαθμό 18,5... Είναι όνειρο ζωής να μπω στις ΑΕΝ ξέρει κανείς πόσες ελπίδες έχω;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

CaP έγραψε:Ρε παιδιά είμαι μαθητής της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης στο ΕΠΑ. Λ. Και στο 1ο τετράμηνο είχα βαθμό 18,5... Είναι όνειρο ζωής να μπω στις ΑΕΝ ξέρει κανείς πόσες ελπίδες έχω;

περνας ειτε μεσω προκηρυξης ειτε μεσω του 10%
Άβαταρ μέλους
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ »

Παιδια τι μεσο ορο πρεπει να εχει καποιος για να μπει Εμποροπλοιάρχω; Ευχαριστω :)

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες