Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Ευχαριστω πολυ... Αλλα θελω κ καμια γνωμη... Ν παω η ν μν παω;
Κατά 95% θα σε καλέσουν Βόλο. Και εγώ έτσι είχα δηλώσει όταν έκοψα την αναβολή και μου ρθε το χαρτί για Βόλο. Για το δίπλωμα σε όλους το ρωτάνε και κάποιοι, όταν έρθει η ώρα, γίνονται οδηγοί. Όσο αφορά τη διάρκεια της θητείας θα κάνεις 9μηνο, εκτός αν δικαιούσαι μειωμένη θητεία (μεγαλύτερος απο 3 αδέρφια, προστάτηε οικογένειας κτλ) οπότε θα κάνεις 7μηνο. Τωρα βέβαια δε ξέρω εαν παίρνουν 7μηνα στις Ειδικές Δυνάμεις... Ελπίζω να βοήθησα!πεζοναύτης3323 έγραψε: Παιδιά γεια σας και χρόνια πολλά. Σήμερα διέκοψα την αναβολή μου κ δήλωσα πεζοναύτης. Μπαίνω τον Μάιο. Πάντα ήθελα να υπηρετήσω σε έναν κλάδο των Ε. Δ. Ήθελα να ρωτήσω: Θα με καλέσουν σίγουρα Βόλο ή υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν κάπου αλλού; Με ρώτησαν, επίσης, αν έχω δίπλωμα αυτοκινήτου κ το σημείωσαν στο δελτίο απογραφής. Για ποιόν λόγο αυτό; Και κάτι τελευταίο: Είχε κάποια ''κουτάκια'' για μειωμένη θητεία (3μηνη,6μηνη,9μηνη,12μηνη). Δεν σημείωσα κάποιο από αυτά.9μηνη δεν θα κάνω; Έπρεπε να σημειώσω κάτι σχετικά με αυτο;Ευχαριστώ πολυ
Μπορει καποιος που θα παει σε στρατιωτικη σχολη (συγκεκριμενα πυροσβεστικη) να υπηρετησει πρωτα ειδικες δυναμεις; Γιατι εχω ακουσει πως οι αστυνομικοι δεν πανε στρατο.
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
ξέχνα την διαβολοεβδομάδα εσύ. Δεν θα την περάσεις.Alex20784 έγραψε:Καλησπέρα! Είμαι 25 ετών και σε λιγότερο απο ένα χρόνο τελειώνω τις σπουδές μου. Θέλω να πάω Ε. Δ. Αλλά έχω τις εξής απορίες:
1) Έχω θυροειδή, θα αποτελέσει πρόβλημα;
2) Ασχολούμαι σε επίπεδο πρωταθλητισμού με το mountain bike και έχω μεγάλη αγάπη και εξοικείωση με το βουνό, οπότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου η επαφή με το νερό. ΛΟΚ μου φαίνεται η λογική επιλογή, σωστά;
3) Λίγο άσχετο, η διαβολοεβδομάδα, μύθος ή πραγματικότητα; Τι παίζει ακριβώς;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
Η πυροσβεστικη ακαδημια δεν ειναι στρατιωτικη σχολη. Η σχολη παιρνει καθε χρονο πτυχιουχους γεοπωνικης ή δασονομιας και μετα απο 4 χρονια αποφοιτουν με το βαθμο του ανθυποπυραγου. Οι απλοι πυροσβεστες τωρα, κατατασονται μετα απο προκυρηξη. Αν εχουν υπηρετησει ειδικες δυναμεις λαμβανουν επιπλεον μορια
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
Και εσυ φιλε μου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Καλημερα παιδια εχω κοψει αναβολη αυγουστο και << Λογικα παντα>> Περιμενω το χαρτι τωρα στα κοντα δηλωσα λοκ αλλα επειδη θελω να ξερω νωριτερα που παω και ποτε παω εψαξα και βρηκα αυτο http://www.army.gr/stratologia/katataxi/katataxi.asp Αλλα δεν πιανω ποιος ειναι αυτος ο ΑΣΜ
ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΚ ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Βοήθησες πολύ φίλε μου! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν δικαιούμε μειωμένη θητεία, απλά είδα που έγραφε το Δ. Α.''λογοι μειωμένης θητείας'' και είχε κ 9μηνο. Προφανώς θα είχε μείνει από παλιά που ήταν 12μηνο. Θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν δεν με καλέσουν Βόλο. Είναι ένα όνειρο ζωής οι Ειδικές Δυνάμεις.
Ο ΑΣΜ φίλε μου Αlex είναι ο αριθμός στρατολογικού μητρώου. Τον γράφει το χαρτί που σου έδωσαν όταν πέρασες περιοδεύον, τον γράφει το χαρτί της αναβολής σου. Τον συμπλήρωσες, επίσης, στο δελτίο απογραφής όταν έκοψες την αναβολή σου.
Ευχαριστώ αλλα μόλις έμαθα 9 ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΕΡΝΩ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΕΔ!

- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7

ΛΟΚ soldier έγραψε:Παίδες βοήθεια! Μόλις σήμερα έμαθα οτί ενώ δήλωσα στο δελτίο απογραφής ειδικές δυνάμεις, θα παρουσιαστώ στο πυροβολικό! Υπάρχει περίπτωση να μήν έρθει κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων για να δηλώσω ΛΟΚ;
οχι
Θα Σας ρωτησουν
Οχι φιλε δεν υπαρχει τετοια περιπτωση μη μασας.
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες