Κατάταξη στις ειδικές δυνάμεις (2010)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Figalos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Figalos »

Ευχαριστω πολυ... Αλλα θελω κ καμια γνωμη... Ν παω η ν μν παω;
Άβαταρ μέλους
paris1810
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από paris1810 »

πεζοναύτης3323 έγραψε: Παιδιά γεια σας και χρόνια πολλά. Σήμερα διέκοψα την αναβολή μου κ δήλωσα πεζοναύτης. Μπαίνω τον Μάιο. Πάντα ήθελα να υπηρετήσω σε έναν κλάδο των Ε. Δ. Ήθελα να ρωτήσω: Θα με καλέσουν σίγουρα Βόλο ή υπάρχει περίπτωση να με καλέσουν κάπου αλλού; Με ρώτησαν, επίσης, αν έχω δίπλωμα αυτοκινήτου κ το σημείωσαν στο δελτίο απογραφής. Για ποιόν λόγο αυτό; Και κάτι τελευταίο: Είχε κάποια ''κουτάκια'' για μειωμένη θητεία (3μηνη,6μηνη,9μηνη,12μηνη). Δεν σημείωσα κάποιο από αυτά.9μηνη δεν θα κάνω; Έπρεπε να σημειώσω κάτι σχετικά με αυτο;Ευχαριστώ πολυ

Κατά 95% θα σε καλέσουν Βόλο. Και εγώ έτσι είχα δηλώσει όταν έκοψα την αναβολή και μου ρθε το χαρτί για Βόλο. Για το δίπλωμα σε όλους το ρωτάνε και κάποιοι, όταν έρθει η ώρα, γίνονται οδηγοί. Όσο αφορά τη διάρκεια της θητείας θα κάνεις 9μηνο, εκτός αν δικαιούσαι μειωμένη θητεία (μεγαλύτερος απο 3 αδέρφια, προστάτηε οικογένειας κτλ) οπότε θα κάνεις 7μηνο. Τωρα βέβαια δε ξέρω εαν παίρνουν 7μηνα στις Ειδικές Δυνάμεις... Ελπίζω να βοήθησα!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μπορει καποιος που θα παει σε στρατιωτικη σχολη (συγκεκριμενα πυροσβεστικη) να υπηρετησει πρωτα ειδικες δυναμεις; Γιατι εχω ακουσει πως οι αστυνομικοι δεν πανε στρατο.
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Snakeshit »

Alex20784 έγραψε:Καλησπέρα! Είμαι 25 ετών και σε λιγότερο απο ένα χρόνο τελειώνω τις σπουδές μου. Θέλω να πάω Ε. Δ. Αλλά έχω τις εξής απορίες:

1) Έχω θυροειδή, θα αποτελέσει πρόβλημα;
2) Ασχολούμαι σε επίπεδο πρωταθλητισμού με το mountain bike και έχω μεγάλη αγάπη και εξοικείωση με το βουνό, οπότε δεν με ενδιαφέρει καθόλου η επαφή με το νερό. ΛΟΚ μου φαίνεται η λογική επιλογή, σωστά;
3) Λίγο άσχετο, η διαβολοεβδομάδα, μύθος ή πραγματικότητα; Τι παίζει ακριβώς;
ξέχνα την διαβολοεβδομάδα εσύ. Δεν θα την περάσεις.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Velerefontis »

Η πυροσβεστικη ακαδημια δεν ειναι στρατιωτικη σχολη. Η σχολη παιρνει καθε χρονο πτυχιουχους γεοπωνικης ή δασονομιας και μετα απο 4 χρονια αποφοιτουν με το βαθμο του ανθυποπυραγου. Οι απλοι πυροσβεστες τωρα, κατατασονται μετα απο προκυρηξη. Αν εχουν υπηρετησει ειδικες δυναμεις λαμβανουν επιπλεον μορια
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Τωρα με ανακουφησες! Να σαι καλα!Εικόνα
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Velerefontis »

Και εσυ φιλε μου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Anonymous

Καλημερα παιδια εχω κοψει αναβολη αυγουστο και << Λογικα παντα>> Περιμενω το χαρτι τωρα στα κοντα δηλωσα λοκ αλλα επειδη θελω να ξερω νωριτερα που παω και ποτε παω εψαξα και βρηκα αυτο http://www.army.gr/stratologia/katataxi/katataxi.asp Αλλα δεν πιανω ποιος ειναι αυτος ο ΑΣΜ Εικόνα ΑΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΚ ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Anonymous

Βοήθησες πολύ φίλε μου! Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν δικαιούμε μειωμένη θητεία, απλά είδα που έγραφε το Δ. Α.''λογοι μειωμένης θητείας'' και είχε κ 9μηνο. Προφανώς θα είχε μείνει από παλιά που ήταν 12μηνο. Θα είναι μεγάλη απογοήτευση αν δεν με καλέσουν Βόλο. Είναι ένα όνειρο ζωής οι Ειδικές Δυνάμεις.
Anonymous

Ο ΑΣΜ φίλε μου Αlex είναι ο αριθμός στρατολογικού μητρώου. Τον γράφει το χαρτί που σου έδωσαν όταν πέρασες περιοδεύον, τον γράφει το χαρτί της αναβολής σου. Τον συμπλήρωσες, επίσης, στο δελτίο απογραφής όταν έκοψες την αναβολή σου.
Anonymous

Ευχαριστώ αλλα μόλις έμαθα 9 ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΕΡΝΩ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΕΔ!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

Εικόνα Παίδες βοήθεια! Μόλις σήμερα έμαθα οτί ενώ δήλωσα στο δελτίο απογραφής ειδικές δυνάμεις, θα παρουσιαστώ στο πυροβολικό! Υπάρχει περίπτωση να μήν έρθει κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων για να δηλώσω ΛΟΚ;
ioannis91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ioannis91 »

ΛΟΚ soldier έγραψε:Εικόνα Παίδες βοήθεια! Μόλις σήμερα έμαθα οτί ενώ δήλωσα στο δελτίο απογραφής ειδικές δυνάμεις, θα παρουσιαστώ στο πυροβολικό! Υπάρχει περίπτωση να μήν έρθει κλιμάκιο των ειδικών δυνάμεων για να δηλώσω ΛΟΚ;

οχι
Θα Σας ρωτησουν
Anonymous

Οχι φιλε δεν υπαρχει τετοια περιπτωση μη μασας.
Άβαταρ μέλους
ΛΟΚ soldier
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΛΟΚ soldier »

Εικόνα ευτυχώς! Σας ευχαριστώ πολύ ioannis91,Alex
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες