REPAINER έγραψε: Εγω ξερω οτι οποιος εχει τα μορια τα θεωρει ολα δικαια. Οποιος δε φτανει τα μορια λεει οτι αλλου επρεπε να δωσουν. Και μαλλον εννοει ο φιλος στα πτυχια. Λες και αν ο αλλος εει τελειωσει διακοσμητικη πρεπει να τον μοριοδοτησουμε κιολας για την αστυνομια. Αλλωστε οποιος ηταν καλος μαθητης μοριοδοτειται απο το απολυτηριο του. Και επισης οσον αφορα τα πτυχια που συχνα πολλοι εννοουν να πω επισς το απλο. Οτι καποιος που τελειωνει γερμανικη φιλολογια λογου χαρη, θα πρεπει να μοριοδοτηθει με πτυχιο πανεπιστημιου επειδη μπηκε στη σχολη με 7 η 10 η και γω δεν ξερω; Ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του αναλογα με το πως τον συμφερει, ας αφησουμε τις κλαψες αν ειναι δικαια τα κριτηρια η οχι, εφοσον αυτα θελουν αυτα ειναι και δικαια, σαν να πας σε μια επιχειρηση που να ζηταει πτυχιουχο λογιστικης και συ με πτυχιο ηλεκτρολογου να αρχισεις να τους λες οτι δεν ειανι δικαιο και οτι μπορει να μην εχω το πτυχιο αλλα ειμαι αξιος. ΜΠΟΥΡΔΕΣ, βαρεθηκα πολυ με αυτη τη καραμελα, και στη τελικη, οσοι ανακαλυψαν τελευταια στιγμη την προκυρηξη και δεν εχουν τα μορια ας τα βαλουν με τον εαυτο τους. ΑΙΝΤΕ ΚΛΑΨΕΣ
REPAINER έγραψε: Εγω ξερω οτι οποιος εχει τα μορια τα θεωρει ολα δικαια. Οποιος δε φτανει τα μορια λεει οτι αλλου επρεπε να δωσουν. Και μαλλον εννοει ο φιλος στα πτυχια. Λες και αν ο αλλος εει τελειωσει διακοσμητικη πρεπει να τον μοριοδοτησουμε κιολας για την αστυνομια. Αλλωστε οποιος ηταν καλος μαθητης μοριοδοτειται απο το απολυτηριο του. Και επισης οσον αφορα τα πτυχια που συχνα πολλοι εννοουν να πω επισς το απλο. Οτι καποιος που τελειωνει γερμανικη φιλολογια λογου χαρη, θα πρεπει να μοριοδοτηθει με πτυχιο πανεπιστημιου επειδη μπηκε στη σχολη με 7 η 10 η και γω δεν ξερω; Ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του αναλογα με το πως τον συμφερει, ας αφησουμε τις κλαψες αν ειναι δικαια τα κριτηρια η οχι, εφοσον αυτα θελουν αυτα ειναι και δικαια, σαν να πας σε μια επιχειρηση που να ζηταει πτυχιουχο λογιστικης και συ με πτυχιο ηλεκτρολογου να αρχισεις να τους λες οτι δεν ειανι δικαιο και οτι μπορει να μην εχω το πτυχιο αλλα ειμαι αξιος. ΜΠΟΥΡΔΕΣ, βαρεθηκα πολυ με αυτη τη καραμελα, και στη τελικη, οσοι ανακαλυψαν τελευταια στιγμη την προκυρηξη και δεν εχουν τα μορια ας τα βαλουν με τον εαυτο τους. ΑΙΝΤΕ ΚΛΑΨΕΣ
πες τα χρυσοστομε
πες τα και ξανα πες τα Οι περισσοτεροι παρακολουθουμε 2-3 χρονια μπορει και περισσοτερο η μονη αδικια το ξανα λεω ειναι για τα παιδια που δεν εχουν πατερα Αυτο για μενα θα επρεπε να μπει οπως δινουν και στους πολυτεκνους μπορει ο παλυτεκνος να εχει 4 παιδια αλλα να βγαζει 10χιλαρικα το μηνα αλλα Αμα λυπει ο πατερας ειναι θεμα...
Μεταξυ σοβαρου κ αστειου, εαν μοριοδοτουσαν τα τεκνα με εναν γονεα... Τοτε ειχαν να πεθανουν γονεις στα χαρτια... Εδω για λιγες μερες αδεια στο στρατο ορισμενοι διχως ιχνος ντροπης ειχαν πεθανει το μισο τους συγγενολοι... Ποσο μαλλον οταν προκειται για κατι τοσο σοβαρο...
Η αδικια στην μοριοδοτηση ειναι το γεγονος οτι εχουν ως ισοτιμο το απολυτηριο ενιαιου λυκειου με εκεινο του τελ η επαλ η οπως σε σχεση με τον συντελεστη... Κ απορω πως εχουν τον ιδιο συντελεστη αυτα τα δυο λυκεια ειναι τελειως διαφορετικα μεταξυ τους, πχ εκεινος που εχει 19 κ 20 απο το τελ σου τρωει τη θεση, που ξερουμε πολυ καλα πως δινονται αυτοι οι βαθμο... ...
illy έγραψε:Η αδικια στην μοριοδοτηση ειναι το γεγονος οτι εχουν ως ισοτιμο το απολυτηριο ενιαιου λυκειου με εκεινο του τελ η επαλ η οπως σε σχεση με τον συντελεστη... Κ απορω πως εχουν τον ιδιο συντελεστη αυτα τα δυο λυκεια ειναι τελειως διαφορετικα μεταξυ τους, πχ εκεινος που εχει 19 κ 20 απο το τελ σου τρωει τη θεση, που ξερουμε πολυ καλα πως δινονται αυτοι οι βαθμο...
φ'ιλη μου, απ όσο ξέρω είναι 2 κατηγορίες.'οσοι έχουν τελειώσει ενιαίο λύκειο ειναι στην Α και όσοι τελείωσαν τεχνικό Ή επαλ πως λέγεται στη Β
illy έγραψε:Η αδικια στην μοριοδοτηση ειναι το γεγονος οτι εχουν ως ισοτιμο το απολυτηριο ενιαιου λυκειου με εκεινο του τελ η επαλ η οπως σε σχεση με τον συντελεστη... Κ απορω πως εχουν τον ιδιο συντελεστη αυτα τα δυο λυκεια ειναι τελειως διαφορετικα μεταξυ τους, πχ εκεινος που εχει 19 κ 20 απο το τελ σου τρωει τη θεση, που ξερουμε πολυ καλα πως δινονται αυτοι οι βαθμο...
μην ξεχνας οτι στις προκηρυξεις διαχωριζεται η κατηγορια ενιαιου-τεε Σε α και β οποτε κανεις δεν μπορει να σου 'φαει' τη θεση στην κατηγορια σου
Δεν το λεω με αυτη την εννοια... Ακομη κ αν διαχωριζονται σε κατηγοριες δεν μπορουν να ειναι ισοτιμα απο αποψη βαθμου... Ξερουμε πολυ καλα τι θα πει 20 στο γενικο ενιαιο λυκειο κ τι θα πει 20 στο τελ-επαλ
illy έγραψε:Δεν το λεω με αυτη την εννοια... Ακομη κ αν διαχωριζονται σε κατηγοριες δεν μπορουν να ειναι ισοτιμα απο αποψη βαθμου... Ξερουμε πολυ καλα τι θα πει 20 στο γενικο ενιαιο λυκειο κ τι θα πει 20 στο τελ-επαλ
30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Αυτο ομως το αναγνωριζουν και δινουν λιγοτερες θεσεις στην β απ οτι στην α
αυτο ελειπε να μην το αναγνωριζαν!
δεν αναγνωριζουν τιποτα. Λαθος εκφραση. Αλλη κατηγορια η ''Α'' και αλλη η ''Β''. Μην τα μπερδευουμε. Τα ενιαια συναγωνιζονται βαθμους απο ενιαια. Και τα τεε απο τεε σε διαφορετικη κατηγορια. Απλα τα πραγματα και πολυ κατανοητα
30ΦΥΛΛΟΣ έγραψε:Αυτο ομως το αναγνωριζουν και δινουν λιγοτερες θεσεις στην β απ οτι στην α
αυτο ελειπε να μην το αναγνωριζαν!
δεν αναγνωριζουν τιποτα. Λαθος εκφραση. Αλλη κατηγορια η ''Α'' και αλλη η ''Β''. Μην τα μπερδευουμε. Τα ενιαια συναγωνιζονται βαθμους απο ενιαια. Και τα τεε απο τεε σε διαφορετικη κατηγορια. Απλα τα πραγματα και πολυ κατανοητα
ακριβως... Αντε μπραβο! Επιστημη ειναι ρε ***** το... Τι δε μπορουμε να καταλαβουμε!