Θητεία στο Πυροβολικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Στρατός και θητεία
Anonymous

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από Anonymous »

Γνωριζει κανεις μοναδες πυροβολικου στο λεκανοπεδιο αττικης για μεταθεσεις εκτος απο μεγαλο πευκο και χοκ

Anonymous

Θητεία στο Πυροβολικό

Αν κρίνω απο τα δικα μου χρόνια 1980, στα Hawk ήταν μεγάλη μαυρίλα. Αν κι εγω πέρασα πολύ καλά για όλα τα υπόλοιπα παιδιά ηταν δύσκολα καθώς είχε πολυ λίγες εξόδους. Ειναι δύσκολο να βλέπεις το σπίτι σου και να μη μπορείς να το επισκεφθείς.
Anonymous

Θητεία στο Πυροβολικό

Το ΄90 στα Χωκ περασα καταπληκτικα... Υπηρεσια πηγαινε τοτε 6 εξω... Ειχα καλο διοικητη και καλους αξιωματικους... Ηταν πολυ καλη η κατασταση στο στρατοπεδο και υπηρχε πολυ καλη συνεραγσια πλην ορισμενων περιστατικων... Ηταν μια πολυ καλη εμπειρια...
bill

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από bill »

Καλησπέρα, υπάρχει μονάδα πυροβολικού στα Ιωάννινα;

Αν ναι που; Υπάρχουν πληροφορίες για το τι παίζει εκεί και γενικά στα στρατόπεδα των Ιωαννίνων (όχι από νυχτερινή ζωή) αλλά από εμπλοκή, "προβλεπέ", τρέξιμο κτλ;

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από Rafale »

Μοναδες πυροβολικου υπαρχουν παντου. Εβρο νησια θρακη μακεδονια

bill

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από bill »

Η δική μου ερώτηση είναι συγκεκριμένη. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει γιατί δεν μπορώ να βρω μονάδα πυροβολικού στα Ιωάννινα και Ένα πουλάκι μου είπε πως η μετάθεση μου είναι για εκεί,(έχω ήδη μια μετάταξη και δεν νομίζω να είναι δεύτερη) οπότε θέλω να ξέρω δυο πράγματα πριν βάλω βύσμα για αλλού γιατί με 250 μόρια 400km μακριά απ' το σπίτι σου δεν το λες ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει...

βιλλ

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από βιλλ »

Ξερει κανεις να μου πει που εχει μοναδες πυροβολικου κοντα στη θεσσαλονικη; Κοντα-διπλα-πιο διπλα. Ο, τιδηποτε αρκει να μην αναφερεται σε νομους. Θελω περιοχη ή χωριο. Στω
SENOR
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από SENOR »

Γεια χαρά σε όλους. Γνωρίζει κάποιος σχετικές μεταθέσεις μετά το Πυροβολικό στη Θήβα; Ευχαριστώ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από Greek_Army »

SENOR έγραψε:Γεια χαρά σε όλους. Γνωρίζει κάποιος σχετικές μεταθέσεις μετά το Πυροβολικό στη Θήβα; Ευχαριστώ

παντού έχει μονάδες το πυροβολικό σε όλη την ελλάδα
SENOR
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από SENOR »

Μια χαρά. Ευχαριστώ!
omiros87
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από omiros87 »

στην χιο ποσες μοναδες πυροβολικου υπαρχουν?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Θητεία στο Πυροβολικό

omiros87 έγραψε:στην χιο ποσες μοναδες πυροβολικου υπαρχουν?

147 ΤΕ 96 ΤΕ και 96 ΜΕ οι 2 τελευταίες είναι στο ίδιο στρατόπεδο.. η άλλη είναι ακριβώς δίπλα
omiros87
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από omiros87 »

γνωριζουμε κατι παραπανω γι αυτες?για παραδειγμα ποσο απεχουν απο την πολη της χιου η οτιδηποτε αλλο σημαντικο.. ευχαριστω εκ των προτερων..

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Θητεία στο Πυροβολικό

omiros87 έγραψε:γνωριζουμε κατι παραπανω γι αυτες?για παραδειγμα ποσο απεχουν απο την πολη της χιου η οτιδηποτε αλλο σημαντικο.. ευχαριστω εκ των προτερων..

απέχουνε 20-25 λεπτά με αμάξι κάτι άλλο σημαντικό δεν γνωρίζω.. απλά ήμουνα και εγώ χίο και έτυχε να μάθω για τα συγκεκριμένα στρατόπεδα..

Για περισσότερα μπορείς να δεις εδώ 147 ΤΕ - Χιος

...
Panito

Θητεία στο Πυροβολικό

Δημοσίευση από Panito »

Παιδια καλησπερα, ειδα στο internet οτι παρουσιαζομαι 10/2 στον αυλωνα. Οπλο: Πυροβολικο! Τι ακριβως ειναι αυτο; Καμια σχεση με αεροπορια στρατου που ηθελα ε?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες