Θητεία στο Πυροβολικό
Θητεία στο Πυροβολικό
Γνωριζει κανεις μοναδες πυροβολικου στο λεκανοπεδιο αττικης για μεταθεσεις εκτος απο μεγαλο πευκο και χοκ
Θητεία στο Πυροβολικό
Αν κρίνω απο τα δικα μου χρόνια 1980, στα Hawk ήταν μεγάλη μαυρίλα. Αν κι εγω πέρασα πολύ καλά για όλα τα υπόλοιπα παιδιά ηταν δύσκολα καθώς είχε πολυ λίγες εξόδους. Ειναι δύσκολο να βλέπεις το σπίτι σου και να μη μπορείς να το επισκεφθείς.
Θητεία στο Πυροβολικό
Το ΄90 στα Χωκ περασα καταπληκτικα... Υπηρεσια πηγαινε τοτε 6 εξω... Ειχα καλο διοικητη και καλους αξιωματικους... Ηταν πολυ καλη η κατασταση στο στρατοπεδο και υπηρχε πολυ καλη συνεραγσια πλην ορισμενων περιστατικων... Ηταν μια πολυ καλη εμπειρια...
Θητεία στο Πυροβολικό
Καλησπέρα, υπάρχει μονάδα πυροβολικού στα Ιωάννινα;
Αν ναι που; Υπάρχουν πληροφορίες για το τι παίζει εκεί και γενικά στα στρατόπεδα των Ιωαννίνων (όχι από νυχτερινή ζωή) αλλά από εμπλοκή, "προβλεπέ", τρέξιμο κτλ;
Αν ναι που; Υπάρχουν πληροφορίες για το τι παίζει εκεί και γενικά στα στρατόπεδα των Ιωαννίνων (όχι από νυχτερινή ζωή) αλλά από εμπλοκή, "προβλεπέ", τρέξιμο κτλ;
Θητεία στο Πυροβολικό
Μοναδες πυροβολικου υπαρχουν παντου. Εβρο νησια θρακη μακεδονια
Θητεία στο Πυροβολικό
Η δική μου ερώτηση είναι συγκεκριμένη. Αν ξέρει κάποιος ας απαντήσει γιατί δεν μπορώ να βρω μονάδα πυροβολικού στα Ιωάννινα και Ένα πουλάκι μου είπε πως η μετάθεση μου είναι για εκεί,(έχω ήδη μια μετάταξη και δεν νομίζω να είναι δεύτερη) οπότε θέλω να ξέρω δυο πράγματα πριν βάλω βύσμα για αλλού γιατί με 250 μόρια 400km μακριά απ' το σπίτι σου δεν το λες ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει...
Θητεία στο Πυροβολικό
Ξερει κανεις να μου πει που εχει μοναδες πυροβολικου κοντα στη θεσσαλονικη; Κοντα-διπλα-πιο διπλα. Ο, τιδηποτε αρκει να μην αναφερεται σε νομους. Θελω περιοχη ή χωριο. Στω
Θητεία στο Πυροβολικό
Γεια χαρά σε όλους. Γνωρίζει κάποιος σχετικές μεταθέσεις μετά το Πυροβολικό στη Θήβα; Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Θητεία στο Πυροβολικό
SENOR έγραψε:Γεια χαρά σε όλους. Γνωρίζει κάποιος σχετικές μεταθέσεις μετά το Πυροβολικό στη Θήβα; Ευχαριστώ
παντού έχει μονάδες το πυροβολικό σε όλη την ελλάδα
Θητεία στο Πυροβολικό
Μια χαρά. Ευχαριστώ!
Θητεία στο Πυροβολικό
στην χιο ποσες μοναδες πυροβολικου υπαρχουν?
-
- Στρατηγός
Θητεία στο Πυροβολικό
omiros87 έγραψε:στην χιο ποσες μοναδες πυροβολικου υπαρχουν?
147 ΤΕ 96 ΤΕ και 96 ΜΕ οι 2 τελευταίες είναι στο ίδιο στρατόπεδο.. η άλλη είναι ακριβώς δίπλα
Θητεία στο Πυροβολικό
γνωριζουμε κατι παραπανω γι αυτες?για παραδειγμα ποσο απεχουν απο την πολη της χιου η οτιδηποτε αλλο σημαντικο.. ευχαριστω εκ των προτερων..
-
- Στρατηγός
Θητεία στο Πυροβολικό
omiros87 έγραψε:γνωριζουμε κατι παραπανω γι αυτες?για παραδειγμα ποσο απεχουν απο την πολη της χιου η οτιδηποτε αλλο σημαντικο.. ευχαριστω εκ των προτερων..
απέχουνε 20-25 λεπτά με αμάξι κάτι άλλο σημαντικό δεν γνωρίζω.. απλά ήμουνα και εγώ χίο και έτυχε να μάθω για τα συγκεκριμένα στρατόπεδα..
Για περισσότερα μπορείς να δεις εδώ 147 ΤΕ - Χιος
...
Θητεία στο Πυροβολικό
Παιδια καλησπερα, ειδα στο internet οτι παρουσιαζομαι 10/2 στον αυλωνα. Οπλο: Πυροβολικο! Τι ακριβως ειναι αυτο; Καμια σχεση με αεροπορια στρατου που ηθελα ε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες