Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Μονο οι εποπ θα μπουνε στο ικα; Δε νομιζω. Οσοι προσλαβανονται στο δημοσιο απο 1-1-2011 θα εχουν ασφαλιστικο φορεα το ικα. Αυτα. Εγω παντω ξερω οτι στην μοναδα μου παρακαλουσανε καποιους να κανουνε την αναφορα μονιμοποιησης και του περνανε τηλ για να τους παρακαλεσουνε. Ετυχα σε μια τετοια φαση.
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Το πιθανότερο είναι μέσα στο 2011 να ληφθεί και απόφαση κατάργησης του θεσμού. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Πέμ Αύγ 19, 2010 8:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Να σαι καλα ρε γιωργο μας εφτιαξες την μερα... Μα που ησουν τοσο καιρο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Φυσικα κ δεν μασαμε μπειμπι! Οσο για περι καταργησης του θεσμου ειναι πολυ ρευστο, αυτο το ακουμε απο την 6η σειρα εποπ κ ακομη υπαρχει...
Dum spiro spero
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Ητε με τον ενα τροπο ητε με τον αλλο ο θεσμος τελειωνει...
... ...
... ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Πέμ Αύγ 19, 2010 8:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Posts in topic: 8
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Ναι Δημήτρη δεν έχεις άδικο... Αλλά πιστεύω πως θα συνεχιστεί ο θεσμός με διαφορετική μορφή! Τι εννοώ... Ότι και στο παρελθόν είχαμε την 5ετία και τώρα έχουμε την 7ετία! Προσωπική και μόνο άποψη.
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
-
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Ναι οκ! Αλλα θα ειναι ακομα χειροτερος... Η 5ετοια ηταν πιο καλος θεσμος απο τους εποπ...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Τι να το κανω αν συνεχιστει ο θεσμος και ειναι χαλια τελειος...
-
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Κοίτα Δημήτρη... Όπως κατάλαβες μιλάμε τελείως ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ μπορεί όντως να μην ξανά βγει δεν είναι τίποτα σίγουρο! Επομένως από την στιγμή που κάνουμε υποθέσεις δεν μπορούμε να ξέρουμε ΑΝ θα ήταν καλύτερα ή χειρότερα! Τώρα όσον αφορά αυτό που λες ότι η 5ετία ηταν πιο καλά από την 7ετία δεν το ξέρω και δεν θα το παίξω ξερόλας.(Αν γνωρίζει κάποιος που είναι μέσα στα πράγματα ας μας πει την προσωπική του άποψη σχετικά με αυτό)
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Εγω γνωριζω! Εχω ξαδερφο σε πολεμικο ναυτικο, πολεμικη αεροπορια και στρατο ξηρας...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Αν καταλαβα καλα ο θεσμος των εποπ εχει οριστει για 10 σειρες και εχουν παρει 8. αρα εχουν μεινει2. πιστευω λοιπον οτι αν ο αρχηγος του ΓΕΣ μιλησε για καταργηση του θεσμου προφανως εννοουσε πως αφου συμπληρωθουν οι 10 σειρες θα σταματησουν να παιρνουν εποπ. θα θει ομως πρωτα αυτη η διαδικασια (στο τελος ειναι η διαδικασια εξαλλου, οχι στην αρχη και αν υπαρχουν και κενα ενα παραπανω). δεν ξερω, εγω με το μυαλο μου αυτο καταλαβαινω. και απο ο, σα γνωριζω για το κρατος και το δημοσιο ετσι γινεται συνηθως. τωρα δεν ξερω... το μελλον θα δειξει.
-
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
Ακριβώς Φερενίκη... Το μέλλον θα δείξει! Είναι όλα τόσο στον αέρα!
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Καταργούνται οι ΕΠΟΠ;
fereniki-rodo έγραψε:Αν καταλαβα καλα ο θεσμος των εποπ εχει οριστει για 10 σειρες και εχουν παρει 8. Αρα εχουν μεινει2. Πιστευω λοιπον οτι αν ο αρχηγος του ΓΕΣ μιλησε για καταργηση του θεσμου προφανως εννοουσε πως αφου συμπληρωθουν οι 10 σειρες θα σταματησουν να παιρνουν εποπ. Θα θει ομως πρωτα αυτη η διαδικασια (στο τελος ειναι η διαδικασια εξαλλου, οχι στην αρχη και αν υπαρχουν και κενα ενα παραπανω). Δεν ξερω, εγω με το μυαλο μου αυτο καταλαβαινω. Και απο ο, σα γνωριζω για το κρατος και το δημοσιο ετσι γινεται συνηθως. Τωρα δεν ξερω... Το μελλον θα δειξει.
Χωρίς παρεξήγηση αλλά ήσουν μπροστά όταν μας μίλησε ο Αρχηγός ή απλά βγάζεις συμπέρασμα απο τα εδώ μέσα συμφραζόμενα;
- Να σου πώ εγώ λοιπόν που ήμουν μπροστά ότι ο Αρχηγός μίλησε για την τελευταία σειρά ΕΠΟΠ που θα είναι η 8η κατά 95% λόγω οικονομικής δυσχέρειας.
- Είχε οριστεί αρχικά για 10 σειρές ΕΠΟΠ αλλά ενώ έστειλαν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους για την 9η φάγανε πολύ απλά άκυρο...
- Εάν στο μέλλον αλλάξει κάτι που όλοι μας το ευχόμαστε θα ξαναβγεί προκύρηξη, με τα μέχρι στιγμής λόγια του Αρχηγού δυστυχώς δέν!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες