Για τους ειδικούς φρουρούς και γενικά για την αστυνομία το ξέρω ότι είναι 1.70, για το στρατό ήταν 1.65 για γυναίκες και άντρες, επειδή προσπαθώ χρόνια να περάσω έχω μαζεψει όλες τις εγκυκλίους κι απο κει το γνωρίζω, επειδή όμως τώρα έγιναν αλλαγές και για τις γυναίκες είναι 1.60 και τους άντρες 1.70 ακούστηκε ότι θα είναι κοινά τα όρια σε στρατό και αστυνομία αλλά δεν είναι σίγουρο τίποτα ακόμη. Τέλος πάντων σε λίγο καιρό θα βγούν οι προκυρήξεις και θα λυθούν οι απορρίες όλων μας. Καλή επιτυχία σε όσους προσπαθήσουν να περάσουν! Εμένα πια δεν μου έμεινε άλλη δύναμη για να προσππαθήσω ξανα, κάτι άλλο θα βρω να κάνω
Καλα ρε παιδια θελετε οντως να γινεται ειδικοι φρουροι ή γενικα να μπειτε στην ελ. Ας με λιγοτερο απο 1,70; δηλαδη δε σεβεστε τον εαυτο σας; εχω ενα φιλο που ειναι 1,65 κ περασε με βυσμα κ ειναι αστυνομικος... Για σφαλιαρες ειναι; πως θα βγει καποιος με υψος 1,67 να κανει κουμαντο εναν κακοποιο; Μπουυυυυ θα του κανει κ θα τρεχει... δε γινεται εγω που ειμαι 1,85 να βγαινω για περιπολια με εναν που ειναι 1,67... Θα πρεπει να προστατευω κ τον αλλον κ τον εαυτο μου μη μας φανε... σεβαστειτε πρωτα τον εαυτο σας κ μετα την ελ. Ας
Εν μερη εχεις δικαιο! Απο την αλλη ομως στον αστυνομικο μετραει πρωτα το μυαλο κ μετα η εμφανιση. Μπορει τελικα αυτος που εινα 1.67 να σε σωσε κ ας εισαι 1.99. Το υψος απλα αποτρεπει τον εγληματια για περιπτωση συμπλοκης σωμα με σωμα! Αν βγουν τα οπλα το υψος δεν σταματα σφαιρες ! Προς θεου δεν λεω οτι πρεπει να εισαι κ 1.60 αλλα μην κατακρινουμε αυτους που ειναι 1.67... Εδω δεν μας νοιαζει που θα βγουμε περιπολια με γυναικα! Εκει ειναι το προβλημα!
Αν ειναι ο bruce lee τοτε οκ... αλλα σοβαρα τωρα... Αν με σταματησει καποιος που ειναι μικροσωμος γενικα δε θα του δωσω κ πολυ σημασια... Μπορει να τον αρπαξω αν μου κανει κ τον μαγκα... Γιατι να ξερεις πως σε οποιον λυπει το μποι το παιρνει σε μαγκια. Κ αυτο δεν ειναι καλο... Εγω απλα το εγραψα αυτο το σχολιο μου για να καταλαβουν μερικοι πω η αστυνομια δεν ειναι παιχνιδι... Γιατι μερικοι ετσι το βλεπουν κ μετα βγαινουν εξω κ τα βρισκουν μπαστουνια...
Σου λεω κ παλι οτι δεν μετραει το υψος! μπορει να το παιξεις μαγκας σε εναν κοντο ομως αυτος αν ειναι εξυπνος σε δενει κομπο (δικονομικα παντα) ! ξερεις καλα οτι δεν προκειται να επιτεθεις σε αστυνομικο γιατι οι επιπτωσεις ειναι βαρυτατες ! δεν ειμαστε ουτε ζουγκλα ουτε αμερικη ! ο ελληνας πολιτης σεβαιτε την στολη του αστυνομικου κ οχι το μποι του, μπορει κ να φοβαται κ τις συνεποιεσ...
Ναι οκ συμφωνω... Σιγα μην επιτεθω σε αστυνομικο... Απλα τα λεω για να καταλαβουν μερικοι κ πολυ περισσοτερο μερικες γυναικες πως δεν ειναι απλα τα πραγματα στην αστυνομια...