Στην αεροπορία και φυσικά ήτανε... Αν δεν ήτανε αξιοκρατικές δεν θα καλούσανε και μη συμμετέχοντες. Και σου λέω στο τέλος κάθε αθλήματος σου λέγανε αν πέρασες η οχι.
Ε αν δεν καταλαβαίνεις δεν θα το συνεχίσω . Αν ο άλλος δεν μπορεί να τερματίσει στο 1000άρι πως να περάσει; Απλά μερικοί δεν περνάνε και πετάνε την καραμέλα με τα βύσματα.
Πολλά άτομα εδώ μέσα που δώσανε αθλητικές δοκιμασίες στην αεροπορία είπανε ότι ήτανε πολύ αυστηρά και μετά από το τέλος του κάθε αγωνίσματος σου λέγανε αν πέρασες η όχι. Το μαγειρέμα που μπορεί να έγινε. Αυτό σου εξηγώ
ΓΜΑΚ έγραψε:Πολλά άτομα εδώ μέσα που δώσανε αθλητικές δοκιμασίες στην αεροπορία είπανε ότι ήτανε πολύ αυστηρά και μετά από το τέλος του κάθε αγωνίσματος σου λέγανε αν πέρασες η όχι. Το μαγειρέμα που μπορεί να έγινε. Αυτό σου εξηγώ
ΓΜΑΚ έγραψε:Πολλά άτομα εδώ μέσα που δώσανε αθλητικές δοκιμασίες στην αεροπορία είπανε ότι ήτανε πολύ αυστηρά και μετά από το τέλος του κάθε αγωνίσματος σου λέγανε αν πέρασες η όχι. Το μαγειρέμα που μπορεί να έγινε. Αυτό σου εξηγώ
Πολύ απλά δεν έγινε μαγείρεμα. Απλούστατα, αν κάποιος απέτυχε, νιώθει καλύτερα κατηγορώντας "βυσματα" και αναξιοκρατικές επιτροπές, παρά κατηγορώντας τον εαυτό του.
Μαγειρεμα δεν εγινε. Εκτος απο το ναυτικο που δε κοβανε και κανανε τα ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ ματια σε ολους και οχι επιλεκτικα. Καλο ειναι να ξερουμε και εμεις τις δυνατοτητες μας και να παραδεχομαστε και τα ασχημα αποτελεσματα.
Ν αι αλλα οπως ειπα και πριν εγω κοπηκα γιατι τα πηγα ασχημα στα αθληματα, κακο του κεφαλιου μου. Αλλα μη μου λετε για αξιοκρατεια. Ελλαδα ζουυμε. Και να περνουσα στρατο χωρις βυσμα θα πιστευα ειχα τυχη.
takis2 έγραψε:Μαγειρεμα δεν εγινε. Εκτος απο το ναυτικο που δε κοβανε και κανανε τα ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ ματια σε ολους και οχι επιλεκτικα. Καλο ειναι να ξερουμε και εμεις τις δυνατοτητες μας και να παραδεχομαστε και τα ασχημα αποτελεσματα.
αφου δεν πηγαινε κανεις να δωσει τι θες να κανανε;
οι μισοι απο αφτους θα παραιτηθουν...
το πολεμικο ναυτικο ζητουσε 700 εποπ κ σηνολικα πηρε 638...
το καταλαβαινετε; Ακουτε καραβια κ λακιζετε ολοι σας...
takis2 έγραψε:Μαγειρεμα δεν εγινε. Εκτος απο το ναυτικο που δε κοβανε και κανανε τα ΘΕΟΣΤΡΑΒΑ ματια σε ολους και οχι επιλεκτικα. Καλο ειναι να ξερουμε και εμεις τις δυνατοτητες μας και να παραδεχομαστε και τα ασχημα αποτελεσματα.
NIKH.21 έγραψε:Ν αι αλλα οπως ειπα και πριν εγω κοπηκα γιατι τα πηγα ασχημα στα αθληματα, κακο του κεφαλιου μου. Αλλα μη μου λετε για αξιοκρατεια. Ελλαδα ζουυμε. Και να περνουσα στρατο χωρις βυσμα θα πιστευα ειχα τυχη.
μην κατηγορειτε επειδη στο ναυτικο κανανε τα στραβα ματια...
εγω Ξερω οτι ο ΣΞ ζηταει 2000 ατομα και εχει και επιλαχωντες και το ναυτικο ζηταει 700 και δε συμπληρωσε. Ομως ο καθενας κανει τις επιλογες του και ειναι ολες σεβαστες. Και καμια δουλεια δεν ειναι υποτιμητικη. Θεμα επιλογων και κυριως θεμα συμφεροντων του καθενος.
GUEST έγραψε: Άλλος ένας "αδικημένος" που το σύμπαν συνομότησε εναντίον του! Μπορείς να μας εξηγησεις για ποιο λόγο να "βγάζουν εκπρόθεσμους" κάποιους που είχαν πετύχει όπως εσύ τους χρόνους και από την άλλη να να καλούν τους επόμενους επειδή δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός; Εδώ θεωρείται κατά συντριπτική πλειοψηφία ότι οι εξετάσεις στα αθλητικά όχι απλώς έγιναν αξιοκρατικά αλλά και αυστηρά. Είναι τουλάχιστον μικροπρέπεια να αποδίδουν κάποιοι την αποτυχία τους συνεχώς στο "σύστημα". Το κινητό το οποίο δεν στο πήραν με το ζόρι όπως είχαν πιθανώς το δικαίωμα αλλά εσύ το παρέδωσες ήταν γνωστή διαδικασία που αναφέροταν και στο haf.gr και έτσι προβλέπεται σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Στο ερώτημά σου για ενστάσεις-μηνύσεις έχεις δικαίωμα να καταθέσεις, πρόσεχε όμως γιατί σε περίπτωση μήνυσης μήπως απο μηνυτής βρεθείς μηνυόμενος για συκοφάντηση και ψευδή καταμήνυση.
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΩΣ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ! ΑΥΣΤΗΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΑΝ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ; ΑΤΟΜΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ! ΑΤΟΜΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ! Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΕΔΩ ΔΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΚΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ !