Ένσταση στις αθλητικές δοκιμασίες (ΕΠΟΠ 2009)
Μετα το περας των αθλητικων δοκιμασιων στην τελευταια προκυρηξη της πολεμικης αεοροποριας, και την αποτυχια μου απο αυτες εξαιτειας της γνωστης προωθησης τριτων εις βαρος μου προερχομενη απο βουλευτικα γραφεία ! Επιθυμώ να κάνω ένσταση απλα δε γνωρίζω λεπτομέριες για το θέμα και παρακαλώ για λεπτομέριες όποιος γνωρίζει !
Θεωρώ αδύνατον το γεγονός να έχω τερματήσει εμπρόθεσμα και να μου λεν ότι τερμάτησα εκπρόθεσμα στο τρέξιμο όταν ασχολούμε επαγγελματικά με το στοίβο !
Για άλλη μια φορά κοριτσάκια πέρασαν δίχως να τηρούν καν το όριο ύψους και κάποια άλλα κόπηκαν για μισό εκατοστό ! Άλλόι πέρασαν απο το σπίτι τους ! Ενώ άλλοι που κόπηκαν στα αγωνίσματα ήταν επιτυχόντες !
δυστηχως επειδή η δικιά μου η ειδικότητα ήταν αρκετα καλή φαγώθηκε απο άλλον... ! και με κόψανε στα αθλήματα... Θα κάνω μέχρι και μυνήσεις ! Σχετικά με την ένσταση γνωρίζει κανείς ;
Ως ποτε αναξιοι θα βολευοντε και θα καταστρεφουν τη χωρα απο το βορρα ως το νοττο και σε όλα τα υπευθυνα πόστα;
Ευχαριστω
Θεωρώ αδύνατον το γεγονός να έχω τερματήσει εμπρόθεσμα και να μου λεν ότι τερμάτησα εκπρόθεσμα στο τρέξιμο όταν ασχολούμε επαγγελματικά με το στοίβο !
Για άλλη μια φορά κοριτσάκια πέρασαν δίχως να τηρούν καν το όριο ύψους και κάποια άλλα κόπηκαν για μισό εκατοστό ! Άλλόι πέρασαν απο το σπίτι τους ! Ενώ άλλοι που κόπηκαν στα αγωνίσματα ήταν επιτυχόντες !
δυστηχως επειδή η δικιά μου η ειδικότητα ήταν αρκετα καλή φαγώθηκε απο άλλον... ! και με κόψανε στα αθλήματα... Θα κάνω μέχρι και μυνήσεις ! Σχετικά με την ένσταση γνωρίζει κανείς ;
Ως ποτε αναξιοι θα βολευοντε και θα καταστρεφουν τη χωρα απο το βορρα ως το νοττο και σε όλα τα υπευθυνα πόστα;
Ευχαριστω
Εχεις απολυτο δικιο ! Απλα προσωπικα δε γνωριζω λεπτομεριες για ενστασεις νομιζεις θα δικαιωθεις;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 6
Θες να αναφερεις λεπτομερως τι εγινε;
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 13
Έχεις αποδείξεις ότι οι χρόνοι σου ήτανε μέσα στα όρια; Έχεις μάρτυρες; Πως θα κάνεις ένσταση; Μήπως το θυμήθηκες αργά; Και άσε αυτά περί βύσματος. Ειδικά στα αθλήματα τα πράγματα ήτανε αξιοκρατικά.
Δε ξερω αν δικαιωθω σιγουρα θα βρει μπελλα εστω και ενας που τα βολεψε !
γμακ έγραψε:έχεις αποδείξεις ότι οι χρόνοι σου ήτανε μέσα στα όρια; έχεις μάρτυρες; πως θα κάνεις ένσταση; μήπως το θυμήθηκες αργά; και άσε αυτά περί βύσματος. ειδικά στα αθλήματα τα πράγματα ήτανε αξιοκρατικά.
αποδειξεις δεν εχω επειδη δε με αφηναν να εχω πηραν τα κινητα ως γνωστον ! προσωπικη μαρτυρια !
σχετικα με τα αθληματα καποιοι τα εβγαλαν και περασαν οπως πρεπει ! καποιοι κοπηκαν και περασαν ! καποιοι περασαν απο το σπιτι τους ! και καποιοι περασαν τους χρονους και τους εκοψαν για να χωθουν αλλοι ! την αξιοκρατια που την ειδες οταν δεν αναρτηθηκαν καν δημοσια ανοιχτα στον καθενα τα ονοματα των συμμετεχοντων στις προκαταρτικες
-
- Στρατηγός
επαν έγραψε:γμακ έγραψε:έχεις αποδείξεις ότι οι χρόνοι σου ήτανε μέσα στα όρια; Έχεις μάρτυρες; Πως θα κάνεις ένσταση; Μήπως το θυμήθηκες αργά; Και άσε αυτά περί βύσματος. Ειδικά στα αθλήματα τα πράγματα ήτανε αξιοκρατικά.
αποδειξεις δεν εχω επειδη δε με αφηναν να εχω πηραν τα κινητα ως γνωστον ! Προσωπικη μαρτυρια !
σχετικα με τα αθληματα καποιοι τα εβγαλαν και περασαν οπως πρεπει ! Καποιοι κοπηκαν και περασαν ! Καποιοι περασαν απο το σπιτι τους ! Και καποιοι περασαν τους χρονους και τους εκοψαν για να χωθουν αλλοι ! Την αξιοκρατια που την ειδες οταν δεν αναρτηθηκαν καν δημοσια ανοιχτα στον καθενα τα ονοματα των συμμετεχοντων στις προκαταρτικες
το ότι καλέσανε μη συμμετέχοντες στις αθλητικές δοκιμασίες εμένα μου αρκεί. Και γιατί δεν διαρματυρήθηκες εκείνη την στιγμή μετά τα αθλήματα;
Άλλος ένας "αδικημένος" που το σύμπαν συνομότησε εναντίον του! Μπορείς να μας εξηγησεις για ποιο λόγο να "βγάζουν εκπρόθεσμους" κάποιους που είχαν πετύχει όπως εσύ τους χρόνους και από την άλλη να να καλούν τους επόμενους επειδή δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός; Εδώ θεωρείται κατά συντριπτική πλειοψηφία ότι οι εξετάσεις στα αθλητικά όχι απλώς έγιναν αξιοκρατικά αλλά και αυστηρά. Είναι τουλάχιστον μικροπρέπεια να αποδίδουν κάποιοι την αποτυχία τους συνεχώς στο "σύστημα".
Το κινητό το οποίο δεν στο πήραν με το ζόρι όπως είχαν πιθανώς το δικαίωμα αλλά εσύ το παρέδωσες ήταν γνωστή διαδικασία που αναφέροταν και στο haf.gr και έτσι προβλέπεται σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Στο ερώτημά σου για ενστάσεις-μηνύσεις έχεις δικαίωμα να καταθέσεις, πρόσεχε όμως γιατί σε περίπτωση μήνυσης μήπως απο μηνυτής βρεθείς μηνυόμενος για συκοφάντηση και ψευδή καταμήνυση.
Το κινητό το οποίο δεν στο πήραν με το ζόρι όπως είχαν πιθανώς το δικαίωμα αλλά εσύ το παρέδωσες ήταν γνωστή διαδικασία που αναφέροταν και στο haf.gr και έτσι προβλέπεται σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Στο ερώτημά σου για ενστάσεις-μηνύσεις έχεις δικαίωμα να καταθέσεις, πρόσεχε όμως γιατί σε περίπτωση μήνυσης μήπως απο μηνυτής βρεθείς μηνυόμενος για συκοφάντηση και ψευδή καταμήνυση.
Δεν ειναι λιγο αργα για ενστασει;
Για ποιον διαγωνισμό αεροπορίας στρατολογίας ή ΠΝ?
Π. Α Αν ητανε επιλαχων ενστασει κατι θα γινοταν αλλα ακαταλληλοσ; Χλομο το κοβω
επαν έγραψε:Μετα το περας των αθλητικων δοκιμασιων στην τελευταια προκυρηξη της πολεμικης αεοροποριας, και την αποτυχια μου απο αυτες εξαιτειας της γνωστης προωθησης τριτων εις βαρος μου προερχομενη απο βουλευτικα γραφεία ! Επιθυμώ να κάνω ένσταση απλα δε γνωρίζω λεπτομέριες για το θέμα και παρακαλώ για λεπτομέριες όποιος γνωρίζει !
δυστηχως επειδή η δικιά μου η ειδικότητα ήταν αρκετα καλή φαγώθηκε απο άλλον... ! Και με κόψανε στα αθλήματα... Θα κάνω μέχρι και μυνήσεις ! Σχετικά με την ένσταση γνωρίζει κανείς ;
Ευχαριστω
να παρεις γνωμη απο δικηγορο. Μονο αυτος θα σε βοηθηση
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 3
GUEST έγραψε: Άλλος ένας "αδικημένος" που το σύμπαν συνομότησε εναντίον του! Μπορείς να μας εξηγησεις για ποιο λόγο να "βγάζουν εκπρόθεσμους" κάποιους που είχαν πετύχει όπως εσύ τους χρόνους και από την άλλη να να καλούν τους επόμενους επειδή δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός; Εδώ θεωρείται κατά συντριπτική πλειοψηφία ότι οι εξετάσεις στα αθλητικά όχι απλώς έγιναν αξιοκρατικά αλλά και αυστηρά. Είναι τουλάχιστον μικροπρέπεια να αποδίδουν κάποιοι την αποτυχία τους συνεχώς στο "σύστημα".
Kαι θα βρεθεί σίγουρα μηνυόμενος για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση διότι στην επιτροπή υπήρχαν πολλοί μάρτυρες και σε κάθε στροφή ανακοινωνόταν σε όλους ο χρόνος τους - δημοσίως αυτό.
Απλώς το να αναπτύσσουμε (λόγω πικρίας και άρνησης) ένα φανταστικό κατηγορητηριο περί "βυσμάτων" τη στιγμή που η διαδικασία ήταν πέρα για πέρα αξιοκρατική και τυπικότατη, είναι η εύκολη λύση.
-
- Στρατηγός
NIKH.21 έγραψε:επαν έγραψε:Μετα το περας των αθλητικων δοκιμασιων στην τελευταια προκυρηξη της πολεμικης αεοροποριας, και την αποτυχια μου απο αυτες εξαιτειας της γνωστης προωθησης τριτων εις βαρος μου προερχομενη απο βουλευτικα γραφεία ! Επιθυμώ να κάνω ένσταση απλα δε γνωρίζω λεπτομέριες για το θέμα και παρακαλώ για λεπτομέριες όποιος γνωρίζει !
δυστηχως επειδή η δικιά μου η ειδικότητα ήταν αρκετα καλή φαγώθηκε απο άλλον... ! Και με κόψανε στα αθλήματα... Θα κάνω μέχρι και μυνήσεις ! Σχετικά με την ένσταση γνωρίζει κανείς ;
Ευχαριστω
να παρεις γνωμη απο δικηγορο. Μονο αυτος θα σε βοηθηση
Κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει μετά τον τερματισμό σε κάθε άθλημα σου λέγανε αν πέρασες η όχι. Τα άλλα περί βύσματων ειδικά στις αθλητικές δοκιμασίες είναι παρηγοριά στον άρρωστο

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες