Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)
Αν γίνεται αυτό νομικά προφανώς και δεν θα προχωρήσει σε νέα προκήρυξη
-
Επισκέπτης
Σωστα θα καλυφθουν απο τημ Α οπως λεει υο φεκ
-
Επισκέπτης
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, οι κενές θέσεις της κατηγορίας Β΄ (κάτοχοι πτυχίου ΕΠΑ.Λ. που επιθυμούν να διεκδικήσουν τις θέσεις αυτής της κατηγορίας) μπορούν να καλυφθούν από υποψηφίους της κατηγορίας Α΄, σε περίπτωση που δεν επαρκούν τα άτομα της Β' κατηγορίας. Συγκεκριμένα, στις προκηρύξεις για την πρόσληψη Ειδικών Φρουρών (όπως φαίνεται από σχετικά ΦΕΚ και υπουργικές αποφάσεις):
- Ποσοστό 80% των θέσεων (Κατηγορία Α') καλύπτεται από υποψηφίους με απολυτήριο Λυκείου ή Τ.Ε.Ε. Β΄ Κύκλου.
- Ποσοστό 20% των θέσεων (Κατηγορία Β') καλύπτεται από υποψηφίους που κατέχουν πτυχίο ΕΠΑ.Λ., εφόσον είναι και κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου ή ισότιμου τίτλου.
- Οι υποψήφιοι της Κατηγορίας Β' έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν να διεκδικήσουν θέσεις και της Κατηγορίας Α'.
- Εάν οι θέσεις της μίας κατηγορίας (εν προκειμένω της Β') δεν καλυφθούν, τότε αυτές μπορούν να συμπληρωθούν από υποψηφίους/ες της άλλης κατηγορίας (της Α').
-
Επισκέπτης
Είμαι επιλαχών και αναμένεται να με καλέσουν για πκε για ειδικός φρουρός,αξίζει να κάνω τα χαρτιά για συνοριοφυλάκας στην Αθήνα?? Έχω εντοπιότητα
-
Επισκέπτης
Εννοείται ρε φίλε ότι αξίζει. Μην στηρίζεσαι στο "αν", όσο και αν οι πιθανότητες είναι με το μέρος μας. Και εγώ το ίδιο θα κάνω.
-
Επισκέπτης
-
Επισκέπτης
Και εγώ διορίζομαι, αλλά θα κάνω κανονικά αίτηση και για ΣΦ.
-
Jks
Σας επιλαχών και εγώ σε ενδεχόμενη κλήση είμαι σε δίλλημα αν πρέπει να κάνω τα χαρτιά μου για ΣΦΟΧ καθώς αν έχω μπει σαν ΣΦ και με καλέσουν μπορώ να καταταχθώ στους ειδικούς φρουρούς ;
-
Επισκέπτης
Παιδιά αν είστε σε θέση διορισμού ειδικοί φρουροί τι κάθεστε και σκέφτεστε το ένα είναι μόνιμο και το άλλο ζεις με την αβεβαιότητα,άσε που τα πκε θα δοθούν την ίδια περίοδο περίπου
-
Επισκέπτης
Έχει ξεκινήσει διαδικασίες για πκε για νέους ειδικούς φρουρούς?
-
Επισκέπτης
Υπάρχει περίπτωση να ξέρουμε με σίγουρο αριθμό που έχει φτάσει η λίστα της Κατηγορίας Α’ , αλλά και πόσους ακόμα θα τραβήξει εάν και εφόσον τραβήξει από την ίδια και ήδη υπάρχουσα λίστα ;
-
Επισκέπτης
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση που ίσως έχει απαντηθεί ; Αν μπει το 26 υπάρχει περίπτωση να μη μας πάρει ;
-
Επισκέπτης
Η Α κατηγορια εχει φτασει μεχρι το 1930. Μεχρι στιγμης δεν εχει βγει καποιο καινουριο φεκ μονο επισημα οτι θα παρει 926 ειδικους φρουρους . Το πιο πιθανο ειναι απο την υπαρχουσα λιστα μια και τους θελει αμεσα. Ακουγετε για 10 με 11 Γεναρη να χουν μπει σχολη οποτε αν ισχυει αρχες Δεκεμβρη πρεπει να καλεσει για ΠΚΕ μια και μεσολαβουν γιορτες.
-
Επισκέπτης
Όπως λέει κι ο φίλος πάνω αυτόν τον μήνα λογικά θα καλέσουν εφόσον τους θέλουν ήδη να έχουν πιάσει δουλειά τον Μάρτιο.
https://www.thebest.gr/amp/article/8129 ... kai-aigiou
https://www.thebest.gr/amp/article/8129 ... kai-aigiou
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες