Τι δεν καταλαβαίνεις; Ειδικός Φρουρός δεν πρόκειται να γίνεις.
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
-
Επισκέπτης
Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)
Γιατί το λες αυτό αδερφέ μου ; Γιατί τόση κακία 
-
Επισκέπτης
Χωρίς παρεξήγηση κορίτσι μου ή αγόρι μου … το όριο είναι όριο με την ίδια λογική θα έπρεπε να περάσουν και το 4:23, το 4:24 και πάει λέγοντας . Βέβαια δεν είναι ωραίο να κρίνουμε , απλά σου γράφω ποιο είναι το δίκαιο . Δεν γίνεται όλα να ταιριάζουν με τα δικά μας θέλω . Σου γράφω με σεβασμό. Βάλε τα δυνατά σου να περάσεις καλό βράδυΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 10:08 pmΠροφανώς και είναι γιατί σε εμάς τον Γενάρη που δώσαμε πολλές γκόμενες που έδιναν μαζί μας το έκαναν 4:40+ και αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι μέσα στο σώμα. Αλλά δυστυχώς τότε δεν υπάρχει τσιπακι. Και το θέμα είναι ότι περνούσαν και άτομα στα 5+ λεπτά. Λογικά γινόταν χαμός με τις ενστάσεις και σου λέει το έχουμε παραχεσει πρέπει να γίνουμε επιτέλους άνθρωποιΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 1:15 pmΡε παιδιά εννοείται είναι δίκαιο ΑΛΛΑ εμένα πχ με έκοψαν 4:22Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 12:25 pm Τη Τρίτη που έδωσα εγώ αθλήματα ήταν από την Α και Β κατηγορία τουλάχιστον 100 υποψήφιοι και στο τέλος είχαν μείνει 40 με 35 άτομα!
Δεν μπορούσαν να τρέξουν ούτε 6 ή 7 λεπτά ήρθαν απροετοίμαστοι δυστυχώς
Η διαδικασία ήταν πολύ δίκαιοι με το τσιπακι
Σίγουρα όπως πάει από την Α κατηγορία όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα πάρουν πολλά παιδιά από τους επιλαχόντες
Αν ξέρει κάποιος πότε θα μας καλέσουν εμας να πάμε Τρίπολη!!
Ας μας πει ή τέλος πάντων στο περίπου
Για 2 δευτερόλεπτα. Αυτό δεν είναι αδικία ; Προφανώς όλοι οι υπόλοιποι πίσω μου που το τερμάτισαν 5 και 6 λεπτά εννοείται να κοπούν , αλλά για 2 δευτερόλεπτα;
-
Επισκέπτης
Τα δαχτυλίκα αποτυπώματα τα έχω δώσει πριν της ΠΚΕ είμαι βέβαια από τους επιτυχόντες Α κατηγορία και έχω περάσει απλά περιμένω να μας φωνάξουν
Εσείς που λέτε ότι σας φώναξαν γιατί δεν τα είχατε δώσει πριν της ΠΚΕ!!
Εσείς που λέτε ότι σας φώναξαν γιατί δεν τα είχατε δώσει πριν της ΠΚΕ!!
-
Επισκέπτης
Παιδιά εγώ πήγα τώρα το πρωί, και μου έδωσαν το υγειονομικό χαρτί το οποίο μέχρι 10 του Οκτώβρη πρέπει να έχω κάνει τις εξετάσεις ή σε ιδιωτικό ή σε νοσοκομείο
-
Επισκέπτης
Παιδιά περιμένετε γιατί δεν έχει βγει ανακοίνωση στο σάιτ της αστυνομίας και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να καλέσουν χωρίς να έχει βγει κάτι επίσημο
-
Επισκέπτης
Εάν κάποιος πάει για εκπαίδευση στην σχολή μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή πριν τελειώσει η εκπαίδευση ή έχει υποχρεωτική παραμονή ;
-
Επισκέπτης
-
Tzimani
Με κάλεσαν χθες για καρτέλα, κατηγορία Α θέση 600-650.
Ξέρουμε στα αθλήματα αν είχαν τσιπακι; Γιατί είχα ξεκινήσει προετοιμασία κ τα πήγαινα καλά. Μήνες πριν αποφάσισα τελικά να μην πάω κ τα παράτησα όλα. Προφανώς έχω πάρει κιλά κ θα είμαι σίγουρα εκτός φόρμας. Έχω σκοπό να ξεκινήσω κανονικά κ σοβαρά, αλλά έχω απορία για το τσιπακι. Αφού γνωρίζω ότι χωρίς τσιπακι τους βοηθούσαν στα δευτερόλεπτα κ θα τα χρειαστώ πιθανότατα εφόσον είμαι εκτός φόρμας, θα ήθελα να μάθω αν το έχουν ή όχι.
Ευχαριστώ κ καλή επιτυχία σε όλους
Ξέρουμε στα αθλήματα αν είχαν τσιπακι; Γιατί είχα ξεκινήσει προετοιμασία κ τα πήγαινα καλά. Μήνες πριν αποφάσισα τελικά να μην πάω κ τα παράτησα όλα. Προφανώς έχω πάρει κιλά κ θα είμαι σίγουρα εκτός φόρμας. Έχω σκοπό να ξεκινήσω κανονικά κ σοβαρά, αλλά έχω απορία για το τσιπακι. Αφού γνωρίζω ότι χωρίς τσιπακι τους βοηθούσαν στα δευτερόλεπτα κ θα τα χρειαστώ πιθανότατα εφόσον είμαι εκτός φόρμας, θα ήθελα να μάθω αν το έχουν ή όχι.
Ευχαριστώ κ καλή επιτυχία σε όλους
-
Επισκέπτης
Παλικάρι μου έχουν βάλει τσιπάκι και κόβουν και για 1 δεύτερο οπότε το νου σου
-
Rotonta
Οφείλω να ζητήσω μια συγγνώμη από τον φίλο, νόμιζα ότι ήταν ειρωνεία. Με συγχωρείς φίλε μου ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 12 επισκέπτες