Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Vit13 έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 9:47 pm Τι εννοείς δεν είμαι;

Τι δεν καταλαβαίνεις; Ειδικός Φρουρός δεν πρόκειται να γίνεις. 
Vit13
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Vit13 »

Γιατί το λες αυτό αδερφέ μου ; Γιατί τόση κακία  :o

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 10:08 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 1:15 pm
Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 25, 2026 12:25 pm Τη Τρίτη που έδωσα εγώ αθλήματα ήταν από την Α και Β κατηγορία τουλάχιστον 100 υποψήφιοι και στο τέλος είχαν μείνει 40 με 35 άτομα!
Δεν μπορούσαν να τρέξουν ούτε 6 ή 7 λεπτά ήρθαν απροετοίμαστοι δυστυχώς 
Η διαδικασία ήταν πολύ δίκαιοι με το τσιπακι 
Σίγουρα όπως πάει από την Α κατηγορία όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θα πάρουν πολλά παιδιά από τους επιλαχόντες 
Αν ξέρει κάποιος πότε θα μας καλέσουν εμας να πάμε Τρίπολη!!
Ας μας πει ή τέλος πάντων στο περίπου 

Ρε παιδιά εννοείται είναι δίκαιο ΑΛΛΑ εμένα πχ με έκοψαν 4:22
Για 2 δευτερόλεπτα. Αυτό δεν είναι αδικία ; Προφανώς όλοι οι υπόλοιποι πίσω μου που το τερμάτισαν 5 και 6 λεπτά εννοείται να κοπούν , αλλά για 2 δευτερόλεπτα; 

Προφανώς και είναι γιατί σε εμάς τον Γενάρη που δώσαμε πολλές γκόμενες που έδιναν μαζί μας το έκαναν 4:40+ και αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι μέσα στο σώμα. Αλλά δυστυχώς τότε δεν υπάρχει τσιπακι. Και το θέμα είναι ότι περνούσαν και άτομα στα 5+ λεπτά. Λογικά γινόταν χαμός με τις ενστάσεις και σου λέει το έχουμε παραχεσει πρέπει να γίνουμε επιτέλους άνθρωποι

Χωρίς παρεξήγηση κορίτσι μου ή αγόρι μου … το όριο είναι όριο με την ίδια λογική θα έπρεπε να περάσουν και το 4:23, το 4:24 και πάει λέγοντας . Βέβαια δεν είναι ωραίο να κρίνουμε , απλά σου γράφω ποιο είναι το δίκαιο . Δεν γίνεται όλα να ταιριάζουν με τα δικά μας θέλω . Σου γράφω με σεβασμό. Βάλε τα δυνατά σου να περάσεις καλό βράδυ 

Επισκέπτης

Ελα μη βγάζετε κακίες για όνομα 
Επισκέπτης

Τα δαχτυλίκα αποτυπώματα τα έχω δώσει πριν της ΠΚΕ είμαι βέβαια από τους επιτυχόντες Α κατηγορία και έχω περάσει απλά περιμένω να μας φωνάξουν 
Εσείς που λέτε ότι σας φώναξαν γιατί δεν τα είχατε δώσει πριν της ΠΚΕ!!

Επισκέπτης

Παιδιά εγώ πήγα τώρα το πρωί, και μου έδωσαν το υγειονομικό χαρτί το οποίο μέχρι 10 του Οκτώβρη πρέπει να έχω κάνει τις εξετάσεις ή σε ιδιωτικό ή σε νοσοκομείο 

Επισκέπτης

Τι θέση είσαι φιλαράκι ; 
Επισκέπτης

Αθλήματα πότε θα περασετε;
Επισκέπτης

Παιδιά περιμένετε γιατί δεν έχει βγει ανακοίνωση στο σάιτ της αστυνομίας και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να καλέσουν χωρίς να έχει βγει κάτι επίσημο 
Επισκέπτης

Εάν κάποιος πάει για εκπαίδευση στην σχολή μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή πριν τελειώσει η εκπαίδευση ή έχει υποχρεωτική παραμονή ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 26, 2026 1:17 pm Εάν κάποιος πάει για εκπαίδευση στην σχολή μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή πριν τελειώσει η εκπαίδευση ή έχει υποχρεωτική παραμονή ;

Ναι μπορείς να φύγεις χωρίς κυρώσεις μέχρι και το τέλος της πρακτικής.
Tzimani

Δημοσίευση από Tzimani »

Με κάλεσαν χθες για καρτέλα, κατηγορία Α θέση 600-650.
Ξέρουμε στα αθλήματα αν είχαν τσιπακι; Γιατί είχα ξεκινήσει προετοιμασία κ τα πήγαινα καλά. Μήνες πριν αποφάσισα τελικά να μην πάω κ τα παράτησα όλα. Προφανώς έχω πάρει κιλά κ θα είμαι σίγουρα εκτός φόρμας. Έχω σκοπό να ξεκινήσω κανονικά κ σοβαρά, αλλά έχω απορία για το τσιπακι. Αφού γνωρίζω ότι χωρίς τσιπακι τους βοηθούσαν στα δευτερόλεπτα κ θα τα χρειαστώ πιθανότατα εφόσον είμαι εκτός φόρμας, θα ήθελα να μάθω αν το έχουν ή όχι.
Ευχαριστώ κ καλή επιτυχία σε όλους 
Επισκέπτης

Παλικάρι μου έχουν βάλει τσιπάκι και κόβουν και για 1 δεύτερο οπότε το νου σου 
Rotonta

Δημοσίευση από Rotonta »

Οκ για να το λέει πάει να πει ότι δεν έχει 

Rotonta

Δημοσίευση από Rotonta »

Οφείλω να ζητήσω μια συγγνώμη από τον φίλο, νόμιζα ότι ήταν ειρωνεία. Με συγχωρείς φίλε μου ...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 7 επισκέπτες