Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 1:30 pm Παιδιά τα μόρια θα βγουν στις 16 του μήνα … έχω έγκυρη πηγή από πολιτικό βύσμα 

Ρωτα το βυσμα σου ποτε δινουμε αθληματα
NikhtasK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από NikhtasK »

Διαβαζω μερικα ατομα να λενε οτι τωρα θα περιμενουμε να ανακοινωθουν τα ''μορια'' η οτι θα γινει η ''μοριοδοτηση''

να ανακοινωθουν τα μορια να τα κανουμε τι? 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 3:39 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 1:30 pm Παιδιά τα μόρια θα βγουν στις 16 του μήνα … έχω έγκυρη πηγή από πολιτικό βύσμα 

μου ειπε οτι τελος του μηνα θα βγαλουν ανακοινωση για το ποτε θα δωσουμε ... παντως θα διαρκεσει 5 μερες 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 4:30 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 3:39 pm

μου ειπε οτι τελος του μηνα θα βγαλουν ανακοινωση για το ποτε θα δωσουμε ... παντως θα διαρκεσει 5 μερες 

Ημερομινιες θελουμε εμεις τα εχουν βγαλει ολα αυτοι δεν περιμενουν τελευταία στιγμη τελος πάντων 

Επισκέπτης

Όταν εννοούν θα βγουν μορια οχι σε λίστα ανά ειδικότητα να φανταστώ απλά θα ξέρει ο καθενας τι μορια έχει ..
Dertilis

Δημοσίευση από Dertilis »

Για πολεμικο ναυτικο στην Αθηνα αθληματα που δινουμε? Σκαραμαγκα ή στην Δοκιμων?

Επισκέπτης

Dertilis έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 5:21 pm Για πολεμικο ναυτικο στην Αθηνα αθληματα που δινουμε? Σκαραμαγκα ή στην Δοκιμων?

Τι σημασία έχει βρε φιλαράκι. Είτε πας στο ένα η στο άλλο μέρος θα πρέπει να τα περνάς. Το θέμα είναι να τα βγάζεις άμα τα βγάζεις και στη Ζιμπάμπουε να σε στείλουν δεν έχει σημασία. Αν σε καλέσουν για πκε θα μάθεις σε πιο μέρος θα πας. Μην βιάζεσαι πάλι πρώτα είναι η μοριοδοτηση
Επισκέπτης

Ρε παιδιά μην τρελενεστε τόσο για την ανακοίνωση των μορίων. Άλλωστε μπορείτε και μόνοι σας να δείτε πόσα έχετε δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε αυτούς να σας πουν.
Special2

Δημοσίευση από Special2 »

Αυτήν την εβδομάδα βγαίνει η μοριοδοτηση και την άλλη το πότε δίνουμε
Επισκέπτης

Special2 έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 6:54 pm Αυτήν την εβδομάδα βγαίνει η μοριοδοτηση και την άλλη το πότε δίνουμε

το ειπε κι αλλος νταξει το εμπεδωσαμε αδερφουλη δεν χρειζεται να ανακυκλωνεται η κουβεντα

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 7:05 pm
Special2 έγραψε: Τρί Μάιος 13, 2025 6:54 pm Αυτήν την εβδομάδα βγαίνει η μοριοδοτηση και την άλλη το πότε δίνουμε

το ειπε κι αλλος νταξει το εμπεδωσαμε αδερφουλη δεν χρειζεται να ανακυκλωνεται η κουβεντα

οκ σ'ευχαριστω κοπελια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες