Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
guest79

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από guest79 »

καλημερα. μια ερωτηση για οποιον γνωριζει.αν εχουμε κανει αιτηση σε περισσοτερους απο εναν κλαδους πρεπει να εκτυπωσουμε ολες τις αιτησεις και να συμπληρωσουμε τον πινακα με τις εξετασεις για ολες τις αιτησεις ή αρκει μονο μια?ευχαριστω
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Όταν πας σε γιατρό να έχεις τ χαρτιά και για τις 3 αιτησεις να στα συμπληρώσει 3ς φορές 
guest79

Δημοσίευση από guest79 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 9:54 am Όταν πας σε γιατρό να έχεις τ χαρτιά και για τις 3 αιτησεις να στα συμπληρώσει 3ς φορές 

μαλιστα.ευχαριστω .αλλοι ειπαν οτι αφου γραφει οτι εισαι κοινος και στα αλλα αρκει μονο μια αιτηση αλλα ας ειναι θα τα εκτυπωσω ολα τωρα
Επισκέπτης

Εγώ που έχω κάνει ήδη γιατρούς κ έχω δηλώσει σε 2 σώματα τ εκτύπωσα και στα 2 τώρα τι ν σ πω 
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Eleonora »

=17pxNikhtasK, Εννοείται ότι αυτοπροσώπως, θα πρέπει να είσαι όλες τις ημέρες των εξετάσεων. Η διάρκειά τους, είναι: πρώτη ημέρα ψυχοτεχνικές, δεύτερη υγειονομικές, τρίτη-τέταρτη  αθλητικές.
=17pxΕνδεχομένως, να μεσολαβήσει και ΣΚ ανάμεσά τους. Αυτό το αναφέρω για κάποιον υποψήφιο που μπορεί να χρειαστεί να κλείσει ξενοδοχείο.
=17pxΠάντως, σε προηγούμενες προκηρύξεις, οι ΠΚΕ δόθηκαν στα κοντινότερα εξεταστικά κέντρα που είχαν ορισθεί βάσει της διεύθυνσης που είχαν δηλωθεί, και στα αντίστοιχα Στρατιωτικά Νοσοκομεία. Το δυσκολότερο είναι για όσους βρίσκονται σε νησιά, λόγω σεζόν.  
Styga
NikhtasK
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από NikhtasK »

Eleonora έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 10:45 am =17pxNikhtasK, Εννοείται ότι αυτοπροσώπως, θα πρέπει να είσαι όλες τις ημέρες των εξετάσεων. Η διάρκειά τους, είναι: πρώτη ημέρα ψυχοτεχνικές, δεύτερη υγειονομικές, τρίτη-τέταρτη  αθλητικές.
=17pxΕνδεχομένως, να μεσολαβήσει και ΣΚ ανάμεσά τους. Αυτό το αναφέρω για κάποιον υποψήφιο που μπορεί να χρειαστεί να κλείσει ξενοδοχείο.
=17pxΠάντως, σε προηγούμενες προκηρύξεις, οι ΠΚΕ δόθηκαν στα κοντινότερα εξεταστικά κέντρα που είχαν ορισθεί βάσει της διεύθυνσης που είχαν δηλωθεί, και στα αντίστοιχα Στρατιωτικά Νοσοκομεία. Το δυσκολότερο είναι για όσους βρίσκονται σε νησιά, λόγω σεζόν.  

Γνωριζεις Συνηθως ποιες ειναι οι Πολεις στις Οποιες Καλουνται οι Υποψηφιοι?Επισης σε Ευχαριστω Πολυ για τις Απαντησεις σου.
episkeptis1

Δημοσίευση από episkeptis1 »

Καλησπέρα σε όλους!

Έχω την εξής ερώτηση: όποιοι περάσουν, θα παίρνουν κάτι σαν χρηματικό βοήθημα κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης;

Όπως π.χ. οι ειδικοί φρουροί? 
Επισκέπτης

τον μισθό τους κανονικά από τη πρώτη μέρα απλά νομίζω ότι θα σου τα βάλλουν μαζεμένα πχ 2 πρώτους μισθούς μετά από ένα διάστημα
Banshee

Δημοσίευση από Banshee »

Τώρα περιμένουμε τα μόρια μας..μετά η διαδικασία πως πάει; Και με τα μόρια δεν καταλαβαίνουμε κάτι μονάχα μαθαίνουμε ποσά έχουμε ;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Eleonora »

NikhtasK έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 12:55 pm
Eleonora έγραψε: Τετ Μάιος 14, 2025 10:45 am =17pxNikhtasK, Εννοείται ότι αυτοπροσώπως, θα πρέπει να είσαι όλες τις ημέρες των εξετάσεων. Η διάρκειά τους, είναι: πρώτη ημέρα ψυχοτεχνικές, δεύτερη υγειονομικές, τρίτη-τέταρτη  αθλητικές.

Γνωριζεις Συνηθως ποιες ειναι οι Πολεις στις Οποιες Καλουνται οι Υποψηφιοι?Επισης σε Ευχαριστω Πολυ για τις Απαντησεις σου.

Κοίτα, εγώ αυτές που γνωρίζω σίγουρα, πέραν της Αθήνας ( Καβούρι, Τατόι,401Νοσοκομείο, Ευελπίδων κλπ), Θεσσαλονίκη ( Καυτανζόγλειο, ) Λάρισα, Βόλος, ήσαν σε προηγούμενες προκηρύξεις.

Styga
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες