ξερεις κατι ρε συ, το στρατο τ λατρευω κ θα γινω εποπ ετσι γιατι γουσταρω τρελα κ θ το πετυχω, τελοσ. Δν θ επιτρεψω ξανα σε κανεναν τετοιον σαν εσενα ν μ χαλασει τ ψυχολογια, αντε, βαρεθηκα πια, δν αντεχω. Ας κοιταξει ο καθενας τ δουλεια τ λοιπον.georgeee έγραψε: Σκοπος μας δεν ειναι να σας μειωσουμε. Λαθος καταλαβαινεις βαγιουλα. Αλλα να αλλαξουμε μυαλα σε μερικους που δεν εχουν ορεξη γιαυτη τη δουλεια κ πανε μονο κ μονο επειδη δεν βρισκουν κατι αλλο καλυτερο να κανουν στην ζωη τους. Και αυτοι που το κανουν αυτο ειναι η πλειοψηφια. Καταλαβαινω ειναι δυσκολες εποχες σχεδον για ολους στο οικονομικο θεμα αλλα το θεωρω ανηθικο και εκμεταλευση της πατριδας αυτο που κανουν μερικοι-ες. Μακαρι να κανετε ενα σωρο λεφτα. Δεν ειναι εκει το θεμα μας. Ουτε θελει κανεις το κακο σας. Και ουτε οι επιθεσεις γινονται επι προσωπικου. Αλλα στην νοοτροπια που επικρατει.
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 45
- Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
- Επάγγελμα: τιποτα ακομη.
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 179
- Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
- Επάγγελμα: Web Designer
το θεωρεις εξυπνο αυτο που ειπες?laios έγραψε:οχι. Ολοι το ιδιο ειμαστε. Αλλα πιστεψε με υπαρχουν λαμογια ανδρες και γυναικες, ευτυχως λιγοι, που και εμεις ιδιοι λεμε, ΕΛΕΟΣ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ.ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Οχι δεν ειμαι. Αλλα σε ρωταω για να μου πεις αν και εσυ σαν εποπ εχεις την ιδια αποψη για τις γυναικες εποπ
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 76
Δεν αμφιβαλω και πολλοι που κοιτανε μονο το οικονομικο αλλα σε αυτο φταιει το κρατος που μεσα βαζει τους βυσματιες και οχι οσους το αξιζουν και το θελουν
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 22
δε καταλαβα;OMEGA έγραψε:το θεωρεις εξυπνο αυτο που ειπες;laios έγραψε:οχι. Ολοι το ιδιο ειμαστε. Αλλα πιστεψε με υπαρχουν λαμογια ανδρες και γυναικες, ευτυχως λιγοι, που και εμεις ιδιοι λεμε, ΕΛΕΟΣ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ.ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Οχι δεν ειμαι. Αλλα σε ρωταω για να μου πεις αν και εσυ σαν εποπ εχεις την ιδια αποψη για τις γυναικες εποπ
-
Σε εμενα αναφερεσαι ομεγα;
-
- Επιλοχίας
εεεε μν αρπαχτητε κ εσεις τωρα...laios έγραψε:δε καταλαβα;OMEGA έγραψε:το θεωρεις εξυπνο αυτο που ειπες;laios έγραψε:οχι. Ολοι το ιδιο ειμαστε. Αλλα πιστεψε με υπαρχουν λαμογια ανδρες και γυναικες, ευτυχως λιγοι, που και εμεις ιδιοι λεμε, ΕΛΕΟΣ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ.ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Οχι δεν ειμαι. Αλλα σε ρωταω για να μου πεις αν και εσυ σαν εποπ εχεις την ιδια αποψη για τις γυναικες εποπ
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
δεν ειναι ΚΨΜ το topic Ξυπνατε...laios έγραψε:δε καταλαβα;OMEGA έγραψε:το θεωρεις εξυπνο αυτο που ειπες;laios έγραψε:οχι. Ολοι το ιδιο ειμαστε. Αλλα πιστεψε με υπαρχουν λαμογια ανδρες και γυναικες, ευτυχως λιγοι, που και εμεις ιδιοι λεμε, ΕΛΕΟΣ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ.ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Οχι δεν ειμαι. Αλλα σε ρωταω για να μου πεις αν και εσυ σαν εποπ εχεις την ιδια αποψη για τις γυναικες εποπ
"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
-
Καλα λεει η βαγιουλα ας ηρεμησουμε
- OMEGA
- Συνταγματάρχης
οχι μαρια μου...ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Σε εμενα αναφερεσαι ομεγα;
-
χαλαρωσε. Τα ξυπνατε και κατι τετοια αλλου.OMEGA έγραψε:δεν ειναι ΚΨΜ το topic Ξυπνατε...laios έγραψε:δε καταλαβα;OMEGA έγραψε:το θεωρεις εξυπνο αυτο που ειπες;laios έγραψε:οχι. Ολοι το ιδιο ειμαστε. Αλλα πιστεψε με υπαρχουν λαμογια ανδρες και γυναικες, ευτυχως λιγοι, που και εμεις ιδιοι λεμε, ΕΛΕΟΣ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ.ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Οχι δεν ειμαι. Αλλα σε ρωταω για να μου πεις αν και εσυ σαν εποπ εχεις την ιδια αποψη για τις γυναικες εποπ
-
Παμε κψμ γιατι ξεφυγαμε οντωσ
-
- Επιλοχίας
ωωωωχ σωστα, δν ειμαστε στ κψμ. Παμε εκει τοτε παιδια, μπραβο ρε ομεγα π μας τ υπενθυμησεσ!OMEGA έγραψε:δεν ειναι ΚΨΜ το topic Ξυπνατε...laios έγραψε:δε καταλαβα;OMEGA έγραψε:το θεωρεις εξυπνο αυτο που ειπες;laios έγραψε:οχι. Ολοι το ιδιο ειμαστε. Αλλα πιστεψε με υπαρχουν λαμογια ανδρες και γυναικες, ευτυχως λιγοι, που και εμεις ιδιοι λεμε, ΕΛΕΟΣ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ.ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Οχι δεν ειμαι. Αλλα σε ρωταω για να μου πεις αν και εσυ σαν εποπ εχεις την ιδια αποψη για τις γυναικες εποπ

- OMEGA
- Συνταγματάρχης
σεβασου τους κανονες του φορουμ για να σε σεβαστο φιλε μου καταντησε αηδια ! Καλο σου βραδυlaios έγραψε:χαλαρωσε. Τα ξυπνατε και κατι τετοια αλλου.OMEGA έγραψε:δεν ειναι ΚΨΜ το topic Ξυπνατε...laios έγραψε:δε καταλαβα;OMEGA έγραψε:το θεωρεις εξυπνο αυτο που ειπες;laios έγραψε:οχι. Ολοι το ιδιο ειμαστε. Αλλα πιστεψε με υπαρχουν λαμογια ανδρες και γυναικες, ευτυχως λιγοι, που και εμεις ιδιοι λεμε, ΕΛΕΟΣ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ.ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Οχι δεν ειμαι. Αλλα σε ρωταω για να μου πεις αν και εσυ σαν εποπ εχεις την ιδια αποψη για τις γυναικες εποπ
-
μπορεις να το πιο ομορφα. Καλο σου βραδυ.OMEGA έγραψε:σεβασου τους κανονες του φορουμ για να σε σεβαστο φιλε μου καταντησε αηδια ! Καλο σου βραδυlaios έγραψε:χαλαρωσε. Τα ξυπνατε και κατι τετοια αλλου.OMEGA έγραψε:δεν ειναι ΚΨΜ το topic Ξυπνατε...laios έγραψε:δε καταλαβα;OMEGA έγραψε:το θεωρεις εξυπνο αυτο που ειπες;laios έγραψε:οχι. Ολοι το ιδιο ειμαστε. Αλλα πιστεψε με υπαρχουν λαμογια ανδρες και γυναικες, ευτυχως λιγοι, που και εμεις ιδιοι λεμε, ΕΛΕΟΣ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ.ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Οχι δεν ειμαι. Αλλα σε ρωταω για να μου πεις αν και εσυ σαν εποπ εχεις την ιδια αποψη για τις γυναικες εποπ
-
Συμφωνω απολυτα μαζι σου σε αυτο αλλα οπως ειπες υπαρχουν εξαιρεσεις ελα κψμ αν θες εχουμε ξεφυγει εδω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης