Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ακουγετε πολυ δυνατα να παρει ατομα γυρω στις 10 Γεναρη Τριπολη . Εκπσιδευτρια προηγουμενης σειρας ειπε για 11 Γεναρη τωρα ποτε θα προλαβουνναυτοι ξερουν και πως.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 9:26 am Ακουγετε πολυ δυνατα να παρει ατομα γυρω στις 10 Γεναρη Τριπολη . Εκπσιδευτρια προηγουμενης σειρας ειπε για 11 Γεναρη τωρα ποτε θα προλαβουνναυτοι ξερουν και πως.

Αυτό το έμαθες φίλε μου απι έγκυρη πηγή?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 9:26 am Ακουγετε πολυ δυνατα να παρει ατομα γυρω στις 10 Γεναρη Τριπολη . Εκπσιδευτρια προηγουμενης σειρας ειπε για 11 Γεναρη τωρα ποτε θα προλαβουνναυτοι ξερουν και πως.

Μακάρι να ισχύει. Από πού το έμαθες φίλε μου?

Επισκέπτης

Γνωρίζεις άμα θα πάρουν κάποιος από τους 85 που έχουν περάσει πκε το Μάιο;
Επισκέπτης

Παιδια οπως ειπα η μια πηγη ειναι εκπαιδευτρια της προηγουμενης σειρας η οποια πως ενημερωθηκαν οτι μαλλον 11 Γεναρη θα μπουν ατομα στην Τριπολη η αλλη πηγη ειναι απο μεσα . Τωρα για να ακουγετε απο διαφορετικα ατομα κατα πασα πιθανοτητα θα αληθευει αν και σας ειπα μου φαινετε λιγο συντομος ο χρονος γιατι μεσολαβουν γιορτες. Βεβαια αν παρει απ τη δεξαμενη ( οπως ειναι το πιο πιθανο ) θα χρειαστουν μονο τα αθληματα και γιατροι οποτε αν βγει τελος μηνος λογικα προλαβαινει . Αυτα μεχρι τωρα εχω μαθει. Οσο για τα παιδια δηλ τους 85 που ρωτανε λογικα αυτοι θαναι μεσα στους 926 απλα αυτοι δεν θα δωδουν τιποτα μια και εχουν περασει ολες τις εξετασεις
 Λογικα θα μπουν μαζι ολοι.
Επισκέπτης

Άρα άμα δούμε να καλεί κόσμο από την καρτέλα για πκε σημαίνει πως σιγα σιγα ξεκινάει η διαδικασία για να μπούμε και εμείς οι 85 που περιμένουμε
υπομονή αδέρφια και ολα θα γίνουν !!!
Επισκέπτης

Σωστα ειδικα οι 65 απο τους 85 ειναι οι μονοι σιγουροι που δεν εχουν θεμα αυτοι θα μπουν οτι και να γινει.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 2:05 pm Παιδια οπως ειπα η μια πηγη ειναι εκπαιδευτρια της προηγουμενης σειρας η οποια πως ενημερωθηκαν οτι μαλλον 11 Γεναρη θα μπουν ατομα στην Τριπολη η αλλη πηγη ειναι απο μεσα . Τωρα για να ακουγετε απο διαφορετικα ατομα κατα πασα πιθανοτητα θα αληθευει αν και σας ειπα μου φαινετε λιγο συντομος ο χρονος γιατι μεσολαβουν γιορτες. Βεβαια αν παρει απ τη δεξαμενη ( οπως ειναι το πιο πιθανο ) θα χρειαστουν μονο τα αθληματα και γιατροι οποτε αν βγει τελος μηνος λογικα προλαβαινει . Αυτα μεχρι τωρα εχω μαθει. Οσο για τα παιδια δηλ τους 85 που ρωτανε λογικα αυτοι θαναι μεσα στους 926 απλα αυτοι δεν θα δωδουν τιποτα μια και εχουν περασει ολες τις εξετασεις
 Λογικα θα μπουν μαζι ολοι.

Νομίζω πως πέρσι τον Δεκέμβρη είχε γίνει το ίδιο είχε καλέσει άτομα αρχές Δεκέμβρη και κάπου 15 Δεκέμβρη πήγαν για αθλήματα 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 5:23 pm Σωστα ειδικα οι 65 απο τους 85 ειναι οι μονοι σιγουροι που δεν εχουν θεμα αυτοι θα μπουν οτι και να γινει.

Συγνώμη αλλά γιατί οι 65 από τους 85 και οχι όλοι και οι 85 δηλαδή.
οντως δεν το κατάλαβα αυτό για αυτό ρωταω
Επισκέπτης

Γιατι το φεκ ειχε βγει για 65 ειδικους φρουρους καλεσε 200 επιλαχοντες και κτιθηκαν ικανοι οι 85. Οποτε οι πρωτοι 65 εθναι οι προσληψιμοι οτι και να γινει που σημαινει οι πρωτοι 52 απο Α κατηγορια και οι πρωτοι 13 απο Β κατηγορια. Βεβαια οτι καενο δημιιυργηθει θα συμπληρωθει πρωτα απο τους 20 που περισεψαν μια και εχουν κριθει ικανοι. Αυτοι οι 20 επισης στην επομενη προκηρυξη και εννοω για τους 926 θα ειναι πρωτοι που θα μπουν μια και εχουν ηδη κριθει ικανοι και εχουν περασει τα παντα.Στο πλαίσιο πλήρωσης των εξήντα πέντε (65) θέσεων Ειδικών Φρουρών και κατ’ ανάλογη εφαρμογή της παρ. 1 του άρθρου 6 της υπό στοιχεία 7002/12/1κστ’/22.7.2019 (Β’ 3010) υπουργικής απόφασης, όπως ισχύει, καλούνται να προσέλθουν ενώπιον των επιτροπών του άρθρου 5 του π.δ. 4/1995 (Α’ 1), διακόσιοι (200) επιλαχόντες της υπό στοιχεία 6000/2/7907-ρα’/ 5.8.2024 προκήρυξης διαγωνισμού πρόσληψης Ειδικών Φρουρών, κατά φθίνουσα σειρά μορίων, εκ των οποίων εκατόν πενήντα (150) επιλαχόντες της κατηγορίας Α’ και πενήντα (50) της κατηγορίας Β’, προκειμένου να υποβληθούν στις προκαταρκτικές εξετάσεις (υγειονομικές εξετάσεις και ψυχομετρικές αθλητικές δοκιμασίες) του άρθρου 6 της προαναφερόμενης απόφασης.
Επισκέπτης

Καλά έχουμε ακόμα εννοώ εγώ είμαι από β κατηγορία που έχω περάσει πκε από Ιανουάριο κι ολας και ακόμη δεν με έχουν καλέσει οπότε η β τουλάχιστον που πέρασε πκε τον Μάιο θα είναι ακόμη πιο πίσω από εμένα.. 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Νοέμ 25, 2025 10:07 pm Καλά έχουμε ακόμα εννοώ εγώ είμαι από β κατηγορία που έχω περάσει πκε από Ιανουάριο κι ολας και ακόμη δεν με έχουν καλέσει οπότε η β τουλάχιστον που πέρασε πκε τον Μάιο θα είναι ακόμη πιο πίσω από εμένα.. 

Μπορείς να μας πεις που περίπου έχει φτάσει η σειρά σου στην β κατηγορία;

Επισκέπτης

Με σιγουριά θα σου πω ότι έχει μείνει ακόμη από την λίστα Ιανουαρίου που πέρασαν πκε αριθμό δεν θυμάμαι αλλά εγώ απο εκεί είμαι στην Β και ακόμη δεν με έχουν καλέσει...
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 26, 2025 2:18 pm Με σιγουριά θα σου πω ότι έχει μείνει ακόμη από την λίστα Ιανουαρίου που πέρασαν πκε αριθμό δεν θυμάμαι αλλά εγώ απο εκεί είμαι στην Β και ακόμη δεν με έχουν καλέσει...
Κάτω από εσένα πόσοι υπάρχουν 10 20 άτομα 
Gk111

Δημοσίευση από Gk111 »

Παιδιά καλησπέρα . Οι διαδικασίες εξοπλισμού της αστυνομικής ακαδημίας έχουν ξεκινήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρουμε επιβεβαιωμένα κάτι.. σίγουρα είναι ένα θετικό βήμα και σημαίνει ότι οι διαδικασίες τρέχουν. Σας παραθέτω τα λινκ από διαύγεια. Ενδεικτικά γράφουν «λόγω προγραμματιζόμενων έκτακτων προσλήψεων ειδικών φρουρών». Λογικά σε λίγες μέρες θα έχουμε την κοινή υπουργική απόφαση.. λίγο έμεινε , υπομονή! 

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A1%CE%9 ... nline=true

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9D5%CE ... nline=true
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες