https://www.nomotelia.gr/photos/File/169a-24.pdf?
Επίσης ναι, μέχρι τον Αύγουστο του 2026 είναι ενεργός. Αν ήταν έτσι δεν θα τον άφηνε ενεργό, θα πήγαινε για άλλη προκήρυξη. Με βάση τι έκανε το προηγούμενο έτος που τράβηξε 600 και τώρα πρόσφατα άλλους 85 και τα δημοσιεύματα λένε ότι θα πάρει άλλους 600 από τον πίνακα ( + 300 για τα μουσεία με αφορμή την ληστεία στο Λούβρο) είναι πολύ πιθανό να κάνει το ίδιο πάλι. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ( εκτός από το να βρει ως δικαιολογία τα χαμηλά μόρια των υποψηφίων που και πάλι δεν νομίζω ) να ξανακάνει την ίδια διαδικασία από την αρχή. Το έχει ήδη προβλέψει ο Χρυσοχοΐδης γι' αυτό το έκανε αυτό με τον πίνακα.
https://www.nomotelia.gr/photos/File/169a-24.pdf?
Επίσης ναι, μέχρι τον Αύγουστο του 2026 είναι ενεργός. Αν ήταν έτσι δεν θα τον άφηνε ενεργό, θα πήγαινε για άλλη προκήρυξη. Με βάση τι έκανε το προηγούμενο έτος που τράβηξε 600 και τώρα πρόσφατα άλλους 85 και τα δημοσιεύματα λένε ότι θα πάρει άλλους 600 από τον πίνακα ( + 300 για τα μουσεία με αφορμή την ληστεία στο Λούβρο) είναι πολύ πιθανό να κάνει το ίδιο πάλι. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ( εκτός από το να βρει ως δικαιολογία τα χαμηλά μόρια των υποψηφίων που και πάλι δεν νομίζω ) να ξανακάνει την ίδια διαδικασία από την αρχή. Το έχει ήδη προβλέψει ο Χρυσοχοΐδης γι' αυτό το έκανε αυτό με τον πίνακα.
Σε αυτό που είπες πάτησαν και οι συνδικαλιστές και ζήτησαν νέα προκήρυξη λόγω χαμηλού επιπέδου στα μόρια. ( ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ).
Παρολαυτα ευχαριστώ για τον εποικοδομητικό διάλογο. Σπανίζει σε αυτό το φόρουμ πλέον
James8 έγραψε: Τρί Νοέμ 04, 2025 4:48 pm
Συζήτηση κάνουμε παιδιά δεν υπάρχει λόγος για προσβολές. Όλοι το καλύτερο θέλουμε για τον εαυτό μας. Από την άλλη μεριά βέβαια λέει δύναται να χρησιμοποιηθεί ο πίνακας και όχι υποχρεούται.
Πότε στο είπαν αυτό οι συνδικαλιστές ρε φίλε? Αφού βγήκε άρθρο το οποίο είπε ο ίδιος ο υπουργός ότι θα πάρει από τον υπάρχον πίνακα. Εκτός και αν μπαίνεις μέσα και τρολαρεις.
Όχι αδελφέ και εγώ την ζωή μου θέλω να χτίσω και να φτιάξω όπως οι περισσότεροι από εμάς δεν έχω χρόνο για τρολ για όνομα της Παναγίας …. Η αλήθεια είναι ότι μου το είπαν πριν το άρθρο που ανέβηκε από τον μισελ οπότε κατάλαβες…… Παρολαυτα κάντε και εσείς μια προσπάθεια να επικοινωνήσετε με το σεφεαα ίσως βγάλετε κάποια άκρη να ξέρουμε όλοι μας τι μας γίνετε. Αν έχετε κάποιον δικό σας που είναι μέσα ακόμα καλύτερα γιατί αν επικοινωνήσετε ως απλοί ενδιαφερόμενοι το πιθανότερο είναι να σας πουν δε ξέρουμε ακόμα περιμένουμε (για να μην εκτεθούν)