Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2010)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 45
Ενδιαφέροντα: ΚΑΡΑΤΕ,ΣΤΑΔΙΟ.
Επάγγελμα: τιποτα ακομη.

Δημοσίευση από vagioula20yahoo.gr »

Κ οσο για σενα γκρεγκορη, κριμα σ...

ΜΑΡΙΑ21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ21 »

Γιατι μας απαξιωνεις δεν εχω καταλαβει αν θες να βρισεις βρισε το κρατος και το υεεθα που περνει επο. εμας αυτο μας αρεσει και αυτο θα κανουμε που να χτυπιεσαι απο κατω.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από laios »

Δεν με νοιαζει το επιπεδο του αλλου με νοιαζει να ειναι σωστος. Και σκουπιδιαρης να μου δωσει συμβουλη θα κατσω να τον ακουσω και τον σεβομαι οπως ολους. Απλως δεν μου αρεσει αυτο που γινεται με εποπ που εχει γινει παιδικη χαρα. Διοτι προκειται για το εθνος και την πατριδα αν ηταν για οποιαδηποτε αλλη δουλεια Δεν θα ασχολουμουν μαζι σας ουτε εγω ουτε κανεις αλλος.

[/QUOTαλλο θεμα ειναι αυτο και αλλο θεμα οι προσβολες. Κανενας δε σε προσβαλε. Και οσο για τη παιδικη χαρα στη μοναδα μου μαλλον παιδικη χαρα δεν ειμαστε.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

Μαρια εισαι εποπ;
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 179
Ενδιαφέροντα: Game Developer-Μπασκετ-Πολο
Επάγγελμα: Web Designer

Δημοσίευση από OMEGA »

Κωστάκης έγραψε:Διαβάζω αρκετό καιρό όσα γράφετε εδώ στο φόρουμ χωρίς να είμαι γραμμένος κλπ. Πραγματικά οι περισσότεροι από εσάς αν όχι όλοι είστε τόσο παθιασμένοι με τον θεσμό των ΕΠΟΠ, τόσο επίμονοι και αποφασισμένοι να προσφέρετε και να κάνετε άριστα την δουλειά σας που αξίζετε όλοι να μπείτε πολυ περισσότερο από άλλους που ίσως να έχουν και παραπάνω μόρια και πάρουν την θέση ίσα ίσα για το βόλεμα και μόνο χωρίς αγάπη για αυτό που θα αναλάβουν να κάνουν. Ο Ελληνικός στρατός δεν έχει ανάγκη τόσο από σπουδαγμένους στα λόγια και ανθρώπους που δεν έχουν ιδρώσει ποτέ. Οι γραφιάδες που φοβούνται μην λερώσουν τα χεράκια τους δεν θα μπορούν να οδηγούν ενα άρμα μάχης, να βγάζουν νάρκες, να επισκευάζουν τον εξοπλισμό του στρατού, να είναι μάχημοι και αποφασιστικοι. Πραγματικά μπράβο σας. Μπορεί να απατόμαι, αλλά δεν νομίζω πως εσείς ψάχνετε το βόλεμα. Εύχομαι όλοι εσείς που λέω να περάσετε ακόμα κι αν κάποιος ίσως εκτοπίσει εμένα στην προκύρηξη όταν αυτή γίνει.
Φιλε μου κωστα με Συγκινησαν τα λογια σου. Επιτελους ενας ανθρωπος που εκανε την εξαιρεση σε αυτον τον γαμ... Ο κοσμο...

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
ΜΑΡΙΑ21

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ21 »

Οχι δεν ειμαι. αλλα σε ρωταω για να μου πεις αν και εσυ σαν εποπ εχεις την ιδια αποψη για τις γυναικες εποπ
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Εσυ μπηκες ρε γκρεγκορι κ ξεκινησες τον πολεμο κ τα μπινελικια, τι σε καναμε εμεις δλδ; Τπτ απολυτως ν πουμε. Αντε. ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagioula20yahoo.gr την Σάβ Ιούλ 31, 2010 6:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

Ρε κοριτσια μην spamarete ελεος ! Μην απαντατε σε αυτο το ζωο !

"Η Κρήτη έχει διαφορά απο τους άλλους τόπους γιατι έχει αντάρτικη καρδιά και κουζουλούς ανθρώπους"
ΜΑΡΙΑ21

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ21 »

Δεν μας ρωτησες γιατι θελουμε να μπουμε αλλα αρχισες να μας βριζεις. φιλε μου βλεπω το χακι και ανατριχιαζω δεν με νοιαζει αν δεν ειχα φαγητο να φαω αρκει να εμπαινα μεσα μην εισαι τοσο απολυτος.
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

georgeee έγραψε: Σκοπος μας δεν ειναι να σας μειωσουμε. Λαθος καταλαβαινεις βαγιουλα. Αλλα να αλλαξουμε μυαλα σε μερικους που δεν εχουν ορεξη γιαυτη τη δουλεια κ πανε μονο κ μονο επειδη δεν βρισκουν κατι αλλο καλυτερο να κανουν στην ζωη τους. Και αυτοι που το κανουν αυτο ειναι η πλειοψηφια. Καταλαβαινω ειναι δυσκολες εποχες σχεδον για ολους στο οικονομικο θεμα αλλα το θεωρω ανηθικο και εκμεταλευση της πατριδας αυτο που κανουν μερικοι-ες. Μακαρι να κανετε ενα σωρο λεφτα. Δεν ειναι εκει το θεμα μας. Ουτε θελει κανεις το κακο σας. Και ουτε οι επιθεσεις γινονται επι προσωπικου. Αλλα στην νοοτροπια που επικρατει.

εισαι αδικος. Ολους μας βαζεις στο ιδιο τσουβαλι. Εγω προσωπικα το μισθο μου τον ΤΙΜΩ. Σε δινω και δικιο που λες οτι πολλοι απο εμας το ειδαν σαν καβατζα. Εδω εχεις δικιο. Και παλι στο ρωτω. Εγω που δεν εχω δωσει το παραμικρο δικαιωμα στην υπηρεσια και δουλευω ωρες επιπλεον ωραριου, κανω κατι ανηθικο;
vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

OMEGA έγραψε: Ρε κοριτσια μην spamarete ελεος ! Μην απαντατε σε αυτο το ζωο !

εεε να προσπαθουμε ν μας υπαρασπιστουμε ομεγα, τ ν κανουμε.Εικόναπολυ στεναχωριεμαι μ ολους αυτους π μας βριζουν. Τ τους καναμε μωρε, αμαν.
Άβαταρ μέλους
OMEGA
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από OMEGA »

ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Δεν μας ρωτησες γιατι θελουμε να μπουμε αλλα αρχισες να μας βριζεις. Φιλε μου βλεπω το χακι και ανατριχιαζω δεν με νοιαζει αν δεν ειχα φαγητο να φαω αρκει να εμπαινα μεσα μην εισαι τοσο απολυτος.
Απολογεισαι στο πιτσιρικα;

vagioula20yahoo.gr
Επιλοχίας
Επιλοχίας

georgeee έγραψε: Σκοπος μας δεν ειναι να σας μειωσουμε. Λαθος καταλαβαινεις βαγιουλα. Αλλα να αλλαξουμε μυαλα σε μερικους που δεν εχουν ορεξη γιαυτη τη δουλεια κ πανε μονο κ μονο επειδη δεν βρισκουν κατι αλλο καλυτερο να κανουν στην ζωη τους. Και αυτοι που το κανουν αυτο ειναι η πλειοψηφια. Καταλαβαινω ειναι δυσκολες εποχες σχεδον για ολους στο οικονομικο θεμα αλλα το θεωρω ανηθικο και εκμεταλευση της πατριδας αυτο που κανουν μερικοι-ες. Μακαρι να κανετε ενα σωρο λεφτα. Δεν ειναι εκει το θεμα μας. Ουτε θελει κανεις το κακο σας. Και ουτε οι επιθεσεις γινονται επι προσωπικου. Αλλα στην νοοτροπια που επικρατει.

καλαααααααααααααααααααααα... Εικόνα
ΜΑΡΙΑ21

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΑ21 »

Οχι δεν απολογουμε απλα δεν μου αρεσει να με αποκαλουν οπως με αποκαλεσε και να με κρινουν χωρις να με γνωριζουν
laios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από laios »

ΜΑΡΙΑ21 έγραψε:Οχι δεν ειμαι. Αλλα σε ρωταω για να μου πεις αν και εσυ σαν εποπ εχεις την ιδια αποψη για τις γυναικες εποπ
οχι. Ολοι το ιδιο ειμαστε. Αλλα πιστεψε με υπαρχουν λαμογια ανδρες και γυναικες, ευτυχως λιγοι, που και εμεις ιδιοι λεμε, ΕΛΕΟΣ ΑΡΣΗ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΡΑ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες