Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Τρέξιμο γυμναστική φαγητό ταξίδια
- Επάγγελμα: Ιδιωτικός υπάλληλος
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Παιδιά καλημέρα και καλή αντιπυρική σε ολους με υγεία.Στον τομέα της δυτικής αττικής είμαι 6 επιλαχών σαν μάχιμος.Στους πίνακες της εμοδε παρατήρησα πως οι περισσότεροι έχουν δηλώσει δίπλωμα θεωρείτε πως έχω πιθανότητες για φέτος ; Είναι απόλυτο πως είναι όλοι οδηγοί ;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Παιδιά μια μικρή βοήθεια..Στην καρτέλα που λέει για τοξικολογικες θέλει και έξτρα γνωμάτευση η αρκεί η σφραγίδα και τα αποτελέσματα των τοξικολογικων ?
Εννοείτε πως έχεις πιθανότητες φίλε, αυτή τη στιγμή η δυτική Αττική τράβηξε 4 μάχιμους οπότε τώρα είσαι 2ος επιλαχών δυτική σάν μάχιμος οπότε στο επόμενο κάλεσμα 99,9% θα είσαι μέσα,τώρα πότε θα γίνει αυτό η λογική λέει μετά την εμοδε σε κάνα μήνα χοντρικά, οπότε προετοιμάσουNick138 έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 11:45 am Παιδιά καλημέρα και καλή αντιπυρική σε ολους με υγεία.Στον τομέα της δυτικής αττικής είμαι 6 επιλαχών σαν μάχιμος.Στους πίνακες της εμοδε παρατήρησα πως οι περισσότεροι έχουν δηλώσει δίπλωμα θεωρείτε πως έχω πιθανότητες για φέτος ; Είναι απόλυτο πως είναι όλοι οδηγοί ;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Τρέξιμο γυμναστική φαγητό ταξίδια
- Επάγγελμα: Ιδιωτικός υπάλληλος
Φίλε μου καλησπέρα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ με το τελευταίο κάλεσμα πριν λίγες μέρες έφτασα 6 δεν το διατύπωσα σωστάΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 1:38 pmΕννοείτε πως έχεις πιθανότητες φίλε, αυτή τη στιγμή η δυτική Αττική τράβηξε 4 μάχιμους οπότε τώρα είσαι 2ος επιλαχών δυτική σάν μάχιμος οπότε στο επόμενο κάλεσμα 99,9% θα είσαι μέσα,τώρα πότε θα γίνει αυτό η λογική λέει μετά την εμοδε σε κάνα μήνα χοντρικά, οπότε προετοιμάσουNick138 έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 11:45 am Παιδιά καλημέρα και καλή αντιπυρική σε ολους με υγεία.Στον τομέα της δυτικής αττικής είμαι 6 επιλαχών σαν μάχιμος.Στους πίνακες της εμοδε παρατήρησα πως οι περισσότεροι έχουν δηλώσει δίπλωμα θεωρείτε πως έχω πιθανότητες για φέτος ; Είναι απόλυτο πως είναι όλοι οδηγοί ;
Από ότι βλέπω είμαστε 3 εδώ ! Παιδιά καλή μας επιτυχία αρχικά . Είχατε κάποια άλλη ενημέρωση από την ΔΙΠΥ για αθλήματα ; Επίσης γνωρίζετε καθόλου για τοποθετήσεις ;
Τα κενά για Δυτική Αττική αφορούν 4 θέσεις μαχίμων στην Π.Υ Μεγάρων, και 8 θέσεις οδηγών σύνολο, 1 θέση για το ΜΕΤΠΕ, 3 θέσεις για την Π.Υ Ελευσίνας και 4 θέσεις για το Π.Κ Βιλλίων.
Αυτά τα Βιλλια είναι το πρόβλημα ΔΥΚD.Y.K έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 6:32 pm Τα κενά για Δυτική Αττική αφορούν 4 θέσεις μαχίμων στην Π.Υ Μεγάρων, και 8 θέσεις οδηγών σύνολο, 1 θέση για το ΜΕΤΠΕ, 3 θέσεις για την Π.Υ Ελευσίνας και 4 θέσεις για το Π.Κ Βιλλίων.

Σιγά το πρόβλημα που είναι τα βιλλια. Αρχικά είναι ήσυχος σταθμός. Τι να πουν και άλλοι που πρέπει να πηγαίνουν στα νησιά ή 90 χιλ μακρυά μόνο πήγαινε. 11 μερες τον μήνα είναι σιγά!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 6:58 pmΑυτά τα Βιλλια είναι το πρόβλημα ΔΥΚD.Y.K έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 6:32 pm Τα κενά για Δυτική Αττική αφορούν 4 θέσεις μαχίμων στην Π.Υ Μεγάρων, και 8 θέσεις οδηγών σύνολο, 1 θέση για το ΜΕΤΠΕ, 3 θέσεις για την Π.Υ Ελευσίνας και 4 θέσεις για το Π.Κ Βιλλίων.
Καλά προφανώς έτσι παιδιά να μαστε καλά και ότι γίνει θα γίνειGuest2 έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 11:05 pmΣιγά το πρόβλημα που είναι τα βιλλια. Αρχικά είναι ήσυχος σταθμός. Τι να πουν και άλλοι που πρέπει να πηγαίνουν στα νησιά ή 90 χιλ μακρυά μόνο πήγαινε. 11 μερες τον μήνα είναι σιγά!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 6:58 pmΑυτά τα Βιλλια είναι το πρόβλημα ΔΥΚD.Y.K έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 6:32 pm Τα κενά για Δυτική Αττική αφορούν 4 θέσεις μαχίμων στην Π.Υ Μεγάρων, και 8 θέσεις οδηγών σύνολο, 1 θέση για το ΜΕΤΠΕ, 3 θέσεις για την Π.Υ Ελευσίνας και 4 θέσεις για το Π.Κ Βιλλίων.
Παιδιά καλημέρα γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθούν τα αθλήματα ;
Τα κενά που θα δημιουργηθούν από ΕΜΟΔΕ στο περίπου ξέρουμε πότε θα καλέσουν????πιστεύω αρχές Ιουλίου
Υπάρχει περίπτωση να γίνει πανελλήνια πρόσκληση ενδιαφέροντος σε κάποια ΔΙΠΥΝ για μάχιμους; Ή υπερκαλύπτονται όλες από τους επιλαχόντες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες