Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Nick138
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Τρέξιμο γυμναστική φαγητό ταξίδια
Επάγγελμα: Ιδιωτικός υπάλληλος

Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)

Δημοσίευση από Nick138 »

Παιδιά καλημέρα  και καλή αντιπυρική σε ολους με υγεία.Στον τομέα της δυτικής αττικής είμαι 6 επιλαχών σαν μάχιμος.Στους πίνακες της εμοδε παρατήρησα πως οι περισσότεροι έχουν δηλώσει δίπλωμα θεωρείτε πως έχω πιθανότητες για φέτος ; Είναι απόλυτο πως είναι όλοι οδηγοί ; 
xristoss1996
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από xristoss1996 »

Παιδιά μια μικρή βοήθεια..Στην καρτέλα που λέει για τοξικολογικες θέλει και έξτρα γνωμάτευση η αρκεί η σφραγίδα και τα αποτελέσματα των τοξικολογικων ?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Nick138 έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 11:45 am Παιδιά καλημέρα  και καλή αντιπυρική σε ολους με υγεία.Στον τομέα της δυτικής αττικής είμαι 6 επιλαχών σαν μάχιμος.Στους πίνακες της εμοδε παρατήρησα πως οι περισσότεροι έχουν δηλώσει δίπλωμα θεωρείτε πως έχω πιθανότητες για φέτος ; Είναι απόλυτο πως είναι όλοι οδηγοί ; 

Εννοείτε πως έχεις πιθανότητες φίλε, αυτή τη στιγμή η δυτική Αττική τράβηξε 4 μάχιμους οπότε τώρα είσαι 2ος επιλαχών δυτική σάν μάχιμος οπότε στο επόμενο κάλεσμα 99,9%  θα είσαι μέσα,τώρα πότε θα γίνει αυτό η λογική λέει μετά την εμοδε σε κάνα μήνα χοντρικά, οπότε προετοιμάσου

Nick138
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3
Ενδιαφέροντα: Τρέξιμο γυμναστική φαγητό ταξίδια
Επάγγελμα: Ιδιωτικός υπάλληλος

Δημοσίευση από Nick138 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 1:38 pm
Nick138 έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 11:45 am Παιδιά καλημέρα  και καλή αντιπυρική σε ολους με υγεία.Στον τομέα της δυτικής αττικής είμαι 6 επιλαχών σαν μάχιμος.Στους πίνακες της εμοδε παρατήρησα πως οι περισσότεροι έχουν δηλώσει δίπλωμα θεωρείτε πως έχω πιθανότητες για φέτος ; Είναι απόλυτο πως είναι όλοι οδηγοί ; 

Εννοείτε πως έχεις πιθανότητες φίλε, αυτή τη στιγμή η δυτική Αττική τράβηξε 4 μάχιμους οπότε τώρα είσαι 2ος επιλαχών δυτική σάν μάχιμος οπότε στο επόμενο κάλεσμα 99,9%  θα είσαι μέσα,τώρα πότε θα γίνει αυτό η λογική λέει μετά την εμοδε σε κάνα μήνα χοντρικά, οπότε προετοιμάσου

Φίλε μου καλησπέρα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ με το τελευταίο κάλεσμα πριν λίγες μέρες έφτασα 6 δεν το διατύπωσα σωστά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 11:13 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 10:06 pm Υπάρχει κάποιος από εδώ οδηγός από Δυτική Αττική που μπήκε τώρα επιλαχόν παιδιά ; 

Εγω φίλε μου 

Από ότι βλέπω είμαστε 3 εδώ ! Παιδιά καλή μας επιτυχία αρχικά . Είχατε κάποια άλλη ενημέρωση από την ΔΙΠΥ για αθλήματα ; Επίσης γνωρίζετε καθόλου για τοποθετήσεις ; 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 4:40 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 11:13 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Ιουν 03, 2025 10:06 pm Υπάρχει κάποιος από εδώ οδηγός από Δυτική Αττική που μπήκε τώρα επιλαχόν παιδιά ; 

Εγω φίλε μου 

Από ότι βλέπω είμαστε 3 εδώ ! Παιδιά καλή μας επιτυχία αρχικά . Είχατε κάποια άλλη ενημέρωση από την ΔΙΠΥ για αθλήματα ; Επίσης γνωρίζετε καθόλου για τοποθετήσεις ; 

Ναι για μάχιμους μόνο Μέγαρα 
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Τα κενά για Δυτική Αττική αφορούν 4 θέσεις μαχίμων στην Π.Υ Μεγάρων, και 8 θέσεις οδηγών σύνολο, 1 θέση για το ΜΕΤΠΕ, 3 θέσεις για την Π.Υ Ελευσίνας και 4 θέσεις για το Π.Κ Βιλλίων. 
Επισκέπτης

D.Y.K έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 6:32 pm Τα κενά για Δυτική Αττική αφορούν 4 θέσεις μαχίμων στην Π.Υ Μεγάρων, και 8 θέσεις οδηγών σύνολο, 1 θέση για το ΜΕΤΠΕ, 3 θέσεις για την Π.Υ Ελευσίνας και 4 θέσεις για το Π.Κ Βιλλίων. 

Αυτά τα Βιλλια είναι το πρόβλημα ΔΥΚ  :lol:

Guest2

Δημοσίευση από Guest2 »

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 6:58 pm
D.Y.K έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 6:32 pm Τα κενά για Δυτική Αττική αφορούν 4 θέσεις μαχίμων στην Π.Υ Μεγάρων, και 8 θέσεις οδηγών σύνολο, 1 θέση για το ΜΕΤΠΕ, 3 θέσεις για την Π.Υ Ελευσίνας και 4 θέσεις για το Π.Κ Βιλλίων. 

Σιγά το πρόβλημα που είναι τα βιλλια. Αρχικά είναι ήσυχος σταθμός. Τι να πουν και άλλοι που πρέπει να πηγαίνουν στα νησιά ή 90 χιλ μακρυά μόνο πήγαινε. 11 μερες τον μήνα είναι σιγά!
Επισκέπτης

Guest2 έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 11:05 pm
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Ιουν 04, 2025 6:58 pm

Σιγά το πρόβλημα που είναι τα βιλλια. Αρχικά είναι ήσυχος σταθμός. Τι να πουν και άλλοι που πρέπει να πηγαίνουν στα νησιά ή 90 χιλ μακρυά μόνο πήγαινε. 11 μερες τον μήνα είναι σιγά!

Καλά προφανώς έτσι παιδιά να μαστε καλά και ότι γίνει θα γίνει 
Επισκέπτης

Παιδιά καλημέρα γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθούν τα αθλήματα ; 
djtzou
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από djtzou »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 10:25 am Παιδιά καλημέρα γνωρίζει κανείς πότε θα πραγματοποιηθούν τα αθλήματα ; 

συνηθως μετα απο 2-3 μετα τα υγειονομικα γινονται

Επισκέπτης

Τα κενά που θα δημιουργηθούν από ΕΜΟΔΕ στο περίπου ξέρουμε πότε θα καλέσουν????πιστεύω αρχές Ιουλίου 
Επισκέπτης

Υπάρχει περίπτωση να γίνει πανελλήνια πρόσκληση ενδιαφέροντος σε κάποια ΔΙΠΥΝ για μάχιμους; Ή υπερκαλύπτονται όλες από τους επιλαχόντες;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιουν 05, 2025 12:35 pm Υπάρχει περίπτωση να γίνει πανελλήνια πρόσκληση ενδιαφέροντος σε κάποια ΔΙΠΥΝ για μάχιμους; Ή υπερκαλύπτονται όλες από τους επιλαχόντες;

Εγώ θα σου έλεγα να μην υπολογίζεις σε αυτό.. οι περισσότερες ΔΙΠΥ έχουν μεγάλη λίστα επιλαχόντων για μάχιμους. 
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες