alex99 έγραψε:Παιδιά, μιας και λέτε για αθλήματα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Το άλμα εις μήκος είχε συζητηθεί εδώ μέσα ότι δεν έχει σκάμμα ή τύπου βατήρα και απλά πηδάς πριν το χώμα. Ισχύει αυτό;
Ξέρει κάποιος να απαντήσει σε αυτό; Και αν έχει να κάνει με το γήπεδο η ύπαρξη ή όχι σκάμματος;
alex99 έγραψε:Παιδιά, μιας και λέτε για αθλήματα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Το άλμα εις μήκος είχε συζητηθεί εδώ μέσα ότι δεν έχει σκάμμα ή τύπου βατήρα και απλά πηδάς πριν το χώμα. Ισχύει αυτό;
Ξέρει κάποιος να απαντήσει σε αυτό; Και αν έχει να κάνει με το γήπεδο η ύπαρξη ή όχι σκάμματος;
Σκαμα θα υπάρχει σίγουρα με άμμο. Τώρα αν σε βάλουν να πηδήξεις από τη βαλβίδα η από τη γραμμή που ξεκινάει η άμμος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε προβληματίζει, το ίδιο πράγμα ακριβώς είναι η απόσταση θα μετράει από το τελευταίο σημείο που μπορείς να πατήσεις έτσι και αλλιώς.
Πολύ με έχει απογοητεύσει το τρέξιμο. Κάποια σώματα είναι δομημένα έτσι ώστε να βγάζουν πολύ ευκολα αεροβια άσκηση και αλλά μπορούν να βγάλουν ίσως πιο εύκολα κάμψεις &ελξεις και κάποια και τα δύο αναλόγως φυσικής κατάστασης. Βέβαια το σώμα που προσφέρεται για τα αθλήματα που θα δώσουμε για αστυνομια είναι ένα λεπτό αδυνατο σωμα. Για παράδειγμα στο λιμενικό (ειδικές δυνάμεις) θέλει να είναι λίγο πιο δυνατό και ογκώδη καθώς πρέπει να πάρεις κάμψεις έλξεις και κοιλιακους κλπ. Χθες έκανα 900 μέτρα σε 4'02" και δε ξέρω αν θα μπορούσα να βγάλω το 1000αρι σε 4'20" με είχαν μπερδέψει και λίγο οι διαστάσεις του γηπέδου και νόμιζα ότι τον εβγαζα τον χρονο αλλα σήμερα το μέτρησα όπως είπε ένα παλικάρι εδώ με το παπούτσι και είναι 300 μέτρα ένα γυρος που σημαίνει ότι για να τρέξεις 1km θέλει 3 γύρους και άλλα 100 μετρα (Αν πατάς στην άσπρη γραμμή του γηπέδου). Τι να πω μακάρι να τα καταφέρω.
Σκαμα θα υπάρχει σίγουρα με άμμο. Τώρα αν σε βάλουν να πηδήξεις από τη βαλβίδα η από τη γραμμή που ξεκινάει η άμμος δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε προβληματίζει, το ίδιο πράγμα ακριβώς είναι η απόσταση θα μετράει από το τελευταίο σημείο που μπορείς να πατήσεις έτσι και αλλιώς.
Δεν ξέρω το φοβάμαι κάπως και κόβω φόρα, νομίζω ότι θα πέσω πιο πριν και θα σπάσω κανα πόδι Ψυχολογικό είναι. Ωστόσο όταν πηδάω απ τη γραμμή του χώματος μου βγαίνει μια χαρά.
Fotis L έγραψε:Στο μήκος δεν σου λένε από που θα κάνεις αλμα... Από όπου σε βολεύει εσένα αρκεί να κάνεις το άλμα Εγώ προσωπικά κάνω από την άκρη του σκάμματος και μου βγαίνει μια χαρά από βαλβίδα είναι ποιο δύσκολο...
Ευχαριστώ πολύ. Αυτό εννοούσα αλλά το έγραψα χάλια με τους όρους. Ωραία λοιπόν.
Παιδιά... Ένας άνθρωπος αν τρέξει με 100τα 100 Και πηδήξει θα το κάνει πανω απο 3.60 ημαρτον τι ανχονεστε πείτε στα ***** μ και οτι γίνει τρέξτε σαν τρελοί δεν γίνετε να κάνετε λιγότερο εγω το περνάω με 3 μεγαλα βήματα χωρις να πέσω κιόλας
Βλεπω οι περισσοτεροι δυσκευεστε στα αθληματα... ο αλλος 101 κιλα λεει το βγαζει, μα δε θα φτασεις καν στα αθληματα θα κοπεις στο ΔΜΣ. Κοπειτε γιωταδες, στα αθληματα θα ειναι αυστηρα, θα πετσοκοβουν.
Υπαρχουν βυσματα που ειναι περιπου 2000 σειρα, πρεπει να φτασει εκει κατω η σειρα. Οποιος καταλαβε καταλαβε
Ακριβώς πριν το χωμα παιδιά τίποτα άλλο δεν βάζουν σκαμα και εγώ στις αρχές από σκαμα πηδαγα αλλά 2 προπονητές που ασχολούνται με σώματα ασφαλείας μου είπαν ότι πηδάς πριν το χωμα και μετράνε
Επισης κατι που εμενα με εχει βοηθησει αρκετα στο να βελτιωσω την αποδοση μου τοσο στο μηκος οσο και στο υψος ειναι οτι τοποθετω ενα μονοκιλο βαρακι με κλιψ στο καθε ποδι αν θελετε δοκιμαστε το