Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Γεια σου Slade, δεν είμαι εντελώς άσχετος με τον αθλητισμό, έπαιζα 5 χρόνια περίπου ποδόσφαιρο σε ομάδα αλλά στα εφηβικά μου χρόνια, πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε, πλέον πάω μια στο τόσο για τρέξιμο γενικά, δεν μιλάω για αυτές τις μέρες που κάνω προπονήσεις, είμαι όπως είπα 1.81 και 92 κιλά, δεν πρόλαβα όλο το καλοκαίρι να κάνω προπονήσεις γιατί δούλευα και δεν προλάβαινα δυστηχώς, αν ήξερα ότι θα είμαι στους επιτυχόντες θα σταματούσα τη δουλειά και θα έκανα από τον Ιούλιο προπονήσεις, όπως και να έχει ξεκίνησα περίπου αρχές Σεπτεμβρίου να τρέχω μόνος μου για προετοιμασία, οι επιδόσεις μου όπως είπα είναι περίπου 4.50 το χιλιάρι, για τις άλλες δοκιμασίες εντάξει, δεν γράφω, είναι όλες γελοίες και τις έχω δοκιμάσει, το χιλιάρι είναι το παλούκι για μένα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
Το μήκος είναι ένα αγώνισμα το οποίο πρέπει να το προσέχετε όλοι σας διότι είναι εύκολο αν δεν προσέξεις να πάθεις θλάση στον τετρακέφαλο και επαγωγο. Θέλει καλές διατάσεις και να μάθουν λίγο τα πόδια να συνηθίσουν λίγο στην άθληση. Όχι ότι πρέπει να το φοβάστε , αλλά θέλει λίγο παραπάνω προσοχή από τα υπόλοιπα διότι πηδάς βάζεις όλη σου την δύναμη πάνω στην ταχύτητα και τεντώνεις τους μυς. Στον τετρακέφαλο μπορεί να το πάθεις από την απότομη κάθετη δύναμη που ασκείται στο ένα πόδι κατά την στιγμή του αλματος και στον επαγωγο κα την ώρα που τεντώνεις πόδια μπροστά για να φτάσεις πιο μακριά . Συνιστώ πολύ καλές διατάσεις. Όχι φόβο αλλά καλές διατάσεις για να μην έχουμε θέματα. Για μένα άστο λίγο στην άκρη τώρα που τα πόδια σου είναι λίγο κουρασμένα. Γτ όσο πιο κουρασμένα είναι τόσο πιο ευάλωτα είναι σε κράμπες και θλάσης. Κουρασμένα είναι όταν έχουν μαζέψει γαλακτικό οξύ λόγω της άσκησης. Φάε και καμιά μαύρη σοκολάτα για μαγνήσιο βοηθάει στις κράμπες και μπανανες
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 42
Συγγνώμη δικέφαλο εννοούσα όχι επαγωγο
Παιδιά, μιας και λέτε για αθλήματα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Το άλμα εις μήκος είχε συζητηθεί εδώ μέσα ότι δεν έχει σκάμμα ή τύπου βατήρα και απλά πηδάς πριν το χώμα. Ισχύει αυτό;
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Panos93 έγραψε:Γεια σου Slade, δεν είμαι εντελώς άσχετος με τον αθλητισμό, έπαιζα 5 χρόνια περίπου ποδόσφαιρο σε ομάδα αλλά στα εφηβικά μου χρόνια, πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε, πλέον πάω μια στο τόσο για τρέξιμο γενικά, δεν μιλάω για αυτές τις μέρες που κάνω προπονήσεις, είμαι όπως είπα 1.81 και 92 κιλά, δεν πρόλαβα όλο το καλοκαίρι να κάνω προπονήσεις γιατί δούλευα και δεν προλάβαινα δυστηχώς, αν ήξερα ότι θα είμαι στους επιτυχόντες θα σταματούσα τη δουλειά και θα έκανα από τον Ιούλιο προπονήσεις, όπως και να έχει ξεκίνησα περίπου αρχές Σεπτεμβρίου να τρέχω μόνος μου για προετοιμασία, οι επιδόσεις μου όπως είπα είναι περίπου 4.50 το χιλιάρι, για τις άλλες δοκιμασίες εντάξει, δεν γράφω, είναι όλες γελοίες και τις έχω δοκιμάσει, το χιλιάρι είναι το παλούκι για μένα
Φίλε θα κάνεις 400αρια μια μέρα. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
Την παραλλη θ κάνεις 400αρια και 800αρι. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ πάλι
Την επόμενη θα κάνεις 800αρια και 2 κατοσταρια. ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
Και την επόμενη από ένα 400αρι 800αρι 1000αρι
Την επόμενη θ κάνεις ξεκούραση κ μετά 1000αρι. Το να κάνεις 1000αρι κάθε μέρα η πάρα μέρα δεν κάνει καλο. Και επίσης τα τελευταία 200 μέτρα είναι ένα μεγάλο σπριντ όλα για όλα. Υπολογισε το 800αρι στο 3.20 να το έχεις άντε στο 3.30 κ μετά φουλ για να το βγάλεις έστω στο όριο αν δεν μπορείς πιο κάτω.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Φίλε για να ανέβεις στο χιλιαρι θες και αντοχη και ταχύτητα. Κάνε 2 προπονήσεις τη βδομάδα διαλειμματική 100.
Δηλαδή κάνε τις ευθείες του γηπέδου με γρήγορο Ρυθμό γύρω στο 80%. και στις στροφές περπατα.
Κάνε 8 100σταρια.
Εννοείται ζεσταμα πριν και αποθεραπεία στο τέλος.
Κάνε και άλλη μία φορά 400αρια τη βδομάδα.
Με πιο αργό Ρυθμό κάνε έναν ολόκληρο γύρο.
Εκεί πρέπει να σου βγει κάτω από 1.50 ο γύρος. μαξ 1.50
Είναι δύσκολο ειδικά μετά από 1 γύρω οπότε μην πιεστεις 100% και πάθεις τπτ.
Κάνε 4 τέτοια με ξεκουραση ενδιάμεσα αρκετή ώστε να έχεις ανάσες.
Τέλος βάλε αν θες άλλη μια προπόνηση χαλαρό τρέξιμο μισή ώρα.. όσο χαλαρό θες αλλά να είναι μισάωρο.
Ένα τούμπανο. πρωινο το πρωί με κάνα αυγό.. και φρόντισε το βραδυ να μην τρως βαριά και βάλε και κάνα γιαουρτακι πριν τον ύπνο.
Σε 2 βδομάδες θα είσαι άλλος άνθρωπος.
Δηλαδή κάνε τις ευθείες του γηπέδου με γρήγορο Ρυθμό γύρω στο 80%. και στις στροφές περπατα.
Κάνε 8 100σταρια.
Εννοείται ζεσταμα πριν και αποθεραπεία στο τέλος.
Κάνε και άλλη μία φορά 400αρια τη βδομάδα.
Με πιο αργό Ρυθμό κάνε έναν ολόκληρο γύρο.
Εκεί πρέπει να σου βγει κάτω από 1.50 ο γύρος. μαξ 1.50
Είναι δύσκολο ειδικά μετά από 1 γύρω οπότε μην πιεστεις 100% και πάθεις τπτ.
Κάνε 4 τέτοια με ξεκουραση ενδιάμεσα αρκετή ώστε να έχεις ανάσες.
Τέλος βάλε αν θες άλλη μια προπόνηση χαλαρό τρέξιμο μισή ώρα.. όσο χαλαρό θες αλλά να είναι μισάωρο.
Ένα τούμπανο. πρωινο το πρωί με κάνα αυγό.. και φρόντισε το βραδυ να μην τρως βαριά και βάλε και κάνα γιαουρτακι πριν τον ύπνο.
Σε 2 βδομάδες θα είσαι άλλος άνθρωπος.
Λοιπόν Παναγιώτη θα γράψω ακριβώς το πρόγραμμα που ακολουθω εγώ εδώ και 1.5 μήνα περίπου να πάρεις μια άποψη πρωτίστως πιστεύω ότι φταίνε τα κιλά σου επειδή τελευταία δεν είχες προπόνηση με τρέξιμο μέρα πάρα μέρα και άρχισες τελευταία στιγμή τον Σεπτέμβριο λοιπόν.Εγώ γενικά ασχολούμαι 6 7 χρόνια με γυμναστήριο αρχικά
Και crossfit τα τελευταία 3 χρόνια ειμαι 1.87 ύψος και τα κιλά μου κυμαίνονται 93-96 το χειμώνα και 89 με 92 το καλοκαίρι φέτος το Μάιο προς το τέλος είχα ένα μικρό τραυματισμό στον ώμο και γι'αυτό σταμάτησα το Κροσσφιτ είχε μπει και το καλοκαίρι και γενικά ήταν μια χρόνια που δεν είχα δώσει βάση στο αθλητισμό όπως άλλες χρονιές που πήγαινα 5 6 φορές τη βδομάδα και έκανα κροσσφιτ φέτος λοιπόν 20 25 Μάιου σταματάω την γυμναστική και ξεκινάω ξανά μόνο βάρη 20 Ιουνίου είχα πάρει και κάποια κιλά μπάνια μπύρες διακοπές κτλπ κτλπ μην τα πολυλογώ 25 Ιουλίου ειμαι 94.7 κιλά με αποχή από την αερόβια άσκηση 2 μήνες, τότε λοιπόν είχε βγει ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα βγει προκήρυξη και πήγα στο γήπεδο να δοκιμάσω το 1000αρη κατευθείαν έκανα καλό ζέσταμα όλα οκ το δοκιμάζω λοιπόν και το βγάζω 4.37 κατάλαβα λοιπόν ότι πρέπει να ξεκινήσω εντατική αερόβια έκανα λοιπόν για τις επόμενες 10 μέρες 4-5 χιλιόμετρα χαλαρά μέρα πάρα μέρα 5 προπονήσεις δηλαδή πήγα λοιπόν και ξανά δοκίμασα το 1000αρη το έβγαλα 4.15 ( γενικά πάντα είχα καλή τεχνική στο τρέξιμο με μεγάλο διασκελισμο) ξεκίνησα τις διαλειματικες αλλά έκανα βλακεία και έκανα μερικές φορές 2 μέρες συνεχόμενη προπόνηση 15 Αυγούστου περίπου το δοκίμασα το 1000αρη και το βγάζω 3.55 ωστόσο με είχε πιάσει μεγάλος πόνος στα καλάμια ήμουν στα όρια Περιοστιτιδας πήρα αντιφλεγμονώδη ειχα φτασει 91 κιλα έκατσα 7 μέρες ακριβώς με πάγο καθημερινά και biofreeze, πάω λοιπόν μετά το δοκιμάζω και το κάνω λίγο καλύτερα στα 3.50 άρχισα λοιπόν να δοκιμάζω και τα υπόλοιπα αθλήματα ήμουν σε όλα πολύ καλά 100αρη 12.10 μήκος 3.7 3.8 ξεκίνησα να βελτιώσω το μήκος και έκανα χαλαρά 2 3 φορές τη βδομάδα 1 διαλειματικη και 2 5 χιλιόμετρα χαλαρό τζοκιν. Μόλις βγήκαν οι πίνακες 6 του μηνός και είδα ότι είμαι επιτυχών είπα θα πιέσω αυτές τις μέρες Από 8 του μηνός στα 89.5 κιλά τώρα πάω κάθε Κυριακή Τρίτη Πέμπτη και κάνω το εξής πρόγραμμα.
Καλό 10λεπτο ζέσταμα μετά 2 γύρους χαλαρούς στο στίβο και αρχίζω 6 γύρους 30" γρήγορη ένταση 30" περπάτημα μετά 3 γύρους 60"/60" Και στο τέλος ένα 400αρη να το βγάλω 1.30 με 1.40 αυστηρά τέλος 2 γύρους χαλαρούς και καλές διατάσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα την τελευταία βδομάδα το διαμόρφωσα ως 4 30"/30" και 2 60"/60" και μετα 1 400αρη 1 600αρη και 1 800αρη τα οποια να ειναι (1.30-1.40) (2.20-2.30) και 3.00 με 3.20 το 800 τέλος 2 γύρους χαλαρά σβήσιμο και καλές διατάσεις.
Με βελτίωσε αφάνταστα και μετά από 6 προπονήσεις τελευταία φορά προχτές Κυριακή που έκανα το 1000αρη δοκιμή βγήκε 3.35 ( πιστεύω αν ήταν τα επίσημα αθλήματα μπορεί να το πιεζα και λίγο παραπάνω να έβγαινε 3.30 )
Αυτή λοιπόν είναι η μικρή ιστορία προετοιμασίας μου συγγνώμη αν σας κούρασα ελπίζω να πάρετε ιδέες όσοι είστε στα όρια και να το δοκιμάσετε όσο προλαβαίνετε προσοχή όμως πάντα καλό ζέσταμα και αν δείτε ότι σας τραβάει κάτι σταματατε αμέσως!
Και crossfit τα τελευταία 3 χρόνια ειμαι 1.87 ύψος και τα κιλά μου κυμαίνονται 93-96 το χειμώνα και 89 με 92 το καλοκαίρι φέτος το Μάιο προς το τέλος είχα ένα μικρό τραυματισμό στον ώμο και γι'αυτό σταμάτησα το Κροσσφιτ είχε μπει και το καλοκαίρι και γενικά ήταν μια χρόνια που δεν είχα δώσει βάση στο αθλητισμό όπως άλλες χρονιές που πήγαινα 5 6 φορές τη βδομάδα και έκανα κροσσφιτ φέτος λοιπόν 20 25 Μάιου σταματάω την γυμναστική και ξεκινάω ξανά μόνο βάρη 20 Ιουνίου είχα πάρει και κάποια κιλά μπάνια μπύρες διακοπές κτλπ κτλπ μην τα πολυλογώ 25 Ιουλίου ειμαι 94.7 κιλά με αποχή από την αερόβια άσκηση 2 μήνες, τότε λοιπόν είχε βγει ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα βγει προκήρυξη και πήγα στο γήπεδο να δοκιμάσω το 1000αρη κατευθείαν έκανα καλό ζέσταμα όλα οκ το δοκιμάζω λοιπόν και το βγάζω 4.37 κατάλαβα λοιπόν ότι πρέπει να ξεκινήσω εντατική αερόβια έκανα λοιπόν για τις επόμενες 10 μέρες 4-5 χιλιόμετρα χαλαρά μέρα πάρα μέρα 5 προπονήσεις δηλαδή πήγα λοιπόν και ξανά δοκίμασα το 1000αρη το έβγαλα 4.15 ( γενικά πάντα είχα καλή τεχνική στο τρέξιμο με μεγάλο διασκελισμο) ξεκίνησα τις διαλειματικες αλλά έκανα βλακεία και έκανα μερικές φορές 2 μέρες συνεχόμενη προπόνηση 15 Αυγούστου περίπου το δοκίμασα το 1000αρη και το βγάζω 3.55 ωστόσο με είχε πιάσει μεγάλος πόνος στα καλάμια ήμουν στα όρια Περιοστιτιδας πήρα αντιφλεγμονώδη ειχα φτασει 91 κιλα έκατσα 7 μέρες ακριβώς με πάγο καθημερινά και biofreeze, πάω λοιπόν μετά το δοκιμάζω και το κάνω λίγο καλύτερα στα 3.50 άρχισα λοιπόν να δοκιμάζω και τα υπόλοιπα αθλήματα ήμουν σε όλα πολύ καλά 100αρη 12.10 μήκος 3.7 3.8 ξεκίνησα να βελτιώσω το μήκος και έκανα χαλαρά 2 3 φορές τη βδομάδα 1 διαλειματικη και 2 5 χιλιόμετρα χαλαρό τζοκιν. Μόλις βγήκαν οι πίνακες 6 του μηνός και είδα ότι είμαι επιτυχών είπα θα πιέσω αυτές τις μέρες Από 8 του μηνός στα 89.5 κιλά τώρα πάω κάθε Κυριακή Τρίτη Πέμπτη και κάνω το εξής πρόγραμμα.
Καλό 10λεπτο ζέσταμα μετά 2 γύρους χαλαρούς στο στίβο και αρχίζω 6 γύρους 30" γρήγορη ένταση 30" περπάτημα μετά 3 γύρους 60"/60" Και στο τέλος ένα 400αρη να το βγάλω 1.30 με 1.40 αυστηρά τέλος 2 γύρους χαλαρούς και καλές διατάσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα την τελευταία βδομάδα το διαμόρφωσα ως 4 30"/30" και 2 60"/60" και μετα 1 400αρη 1 600αρη και 1 800αρη τα οποια να ειναι (1.30-1.40) (2.20-2.30) και 3.00 με 3.20 το 800 τέλος 2 γύρους χαλαρά σβήσιμο και καλές διατάσεις.
Με βελτίωσε αφάνταστα και μετά από 6 προπονήσεις τελευταία φορά προχτές Κυριακή που έκανα το 1000αρη δοκιμή βγήκε 3.35 ( πιστεύω αν ήταν τα επίσημα αθλήματα μπορεί να το πιεζα και λίγο παραπάνω να έβγαινε 3.30 )
Αυτή λοιπόν είναι η μικρή ιστορία προετοιμασίας μου συγγνώμη αν σας κούρασα ελπίζω να πάρετε ιδέες όσοι είστε στα όρια και να το δοκιμάσετε όσο προλαβαίνετε προσοχή όμως πάντα καλό ζέσταμα και αν δείτε ότι σας τραβάει κάτι σταματατε αμέσως!
SLADE7 ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΚΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΩ ΝΕΡΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
Καλησπέρα σας. Με κάλεσαν σήμερα απο τη διεύθυνση αστυνομίας να ρωτήσουν κατι για τα χαρτια.
Μου ειπαν οτι κάνουν έλεγχο εγκυρότητας.
Κάλεσαν και κανέναν αλλον;
Μου ειπαν οτι κάνουν έλεγχο εγκυρότητας.
Κάλεσαν και κανέναν αλλον;
Καλησπέρα παιδιά θα ηθελα να ρωτήσω αν στις υγειονομικές εξετάσεις χρειάζεται και το ακοόγραμμα γιατι δεν το γραφει μέσα.
Παιδιά καλησπέρα γνωρίζει κανείς που θα γίνουν οι αθλητικές δοκιμάσεις σε ποιο μέρος; Ευχαριστώ πολύ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Επειδή καποιοι είμαστε και λίγο πιο άσχετοι με τη ν αερόβια γυμναστικη τι εννοείτε διαλειμματική; Ότι σπρινταρω για κάποια μέτρα και μετά ελαττωνω και μετά ξανά δίνω κ. ο. κ.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Sailor123 έγραψε:Επειδή καποιοι είμαστε και λίγο πιο άσχετοι με τη ν αερόβια γυμναστικη τι εννοείτε διαλειμματική; Ότι σπρινταρω για κάποια μέτρα και μετά ελαττωνω και μετά ξανά δίνω κ. ο. κ.
Ναι δουλεύεις για κάποια δευτερόλεπτα σε υψηλή ένταση ( Στη δικιά μας περίπτωση κρατα ένσταση που θα έκανες σε ένα 400αρη ώστε να το βγάλεις γρήγορα) και μετά σχεδόν για τα ίδια δευτερόλεπτα που έτρεχες περπατά πολύ χαλαρά και πάρε ανάσες και επανέλαβε
Giorgos93 έγραψε:SLADE7 ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΚΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΩ ΝΕΡΟ.
Γιώργο μου πρώτον δες βίντεο στο youtube βοηθανε πολύ μετά πήγαινε γήπεδο και Κάνε τις εξής προασκησεις που θα δεις χαμηλό skip μετά μεσαίο μετά ψηλό
πάρε φορά καμία 35ρια 40 βήματα πριν το χωμα και Κάνε σπριντ χωρίς να πηδήξεις στο τέλος με ψηλά γόνατα όσο μπορείς να συνηθίσεις πριν το χωμα ακριβώς να πατάς το τελευταίο βήμα χωρίς να κόβεις μολις το συνηθίσεις μετά Κάνε άλματα
http://policenet.gr/article/%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%BC%CE%AE%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BD
Εκπαιδευμένοι ειδικοί φρουροί τι εννοεί; που τους βρήκαν;
Εκπαιδευμένοι ειδικοί φρουροί τι εννοεί; που τους βρήκαν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες