Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Με τοση διαφημιση που εχει γινει για το 1500αρι, σε καναλια, σε συνεντευξεις, ο Μητσοτακης ειπε "δεσμευομαι για 1500 προσληψεις". Αν δε βγει η προκυρηξη θα φανε πολυ ντοματα και κραξιμο!
Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε , αλλά δεν αναφέρθηκε σε προσλήψεις σε άλλους τομείς. Εγώ το έχω ξαναπεί 1/5 θα κάνει για όλο το δημόσιο απλά τις 1800 θέσεις πού έχει περιθώριο από ότι φαίνεται θα τις δώσει στην αστυνομία.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Wolver μπορει να ειναι και η προκυρηξη του Λιμενικου μεσα, αυτη που ηταν στα σκαρια επι συριζα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Έχει πει πολλές φορές για προκήρυξη νοσηλευτών... Θα δειξει wolver παντως για μας είναι σχεδόν σίγουρο
Αν μενουν 1800 ατομα κατα την γνωμη μ θα τουε παρει ολους αστυνομια.. για τι λιμενικο κακα τα ψεματα δεν ακουγεται τπτ κ θα πεσει κ μεγαλη τροποποιηση κατα την γνωμη μου.. οποτε ναι μεν θα την βγαλει αλλα θα την καθηστερησει.. εχει περιθωριο 1 χροονοαφου βγηκε το φεκ
Κ ισως εναν ανωνυμος π ειχε γραψει εδω καποοα πραγματα πιυ δουλευει κ καλα στην γαδα ειχε πει να. μην μας φανει παραξενο αν παρει παραπανω ατομα απο τα 1500.. ισως σε αυτο απο ολα π ειχε πει να ισχυει.. οσοι περισσοτεροι τοσο το καλυτερα.. απλα ξαναειπε για την αξιολογηση που θα κανουν οσο αφορα τις προσληψεις... λετε να βαλει σε ποσοστο τα πολυτεκνα;
Καλησπέρα! Έχω γράψει 14.444 και είμαι πολύτεκνος.0απο 20 πολύτεκνους που παιρνανε θα πάρουν 25 φετος και σε συνδυασμό το ότι μπήκε και το λιμενικό μου δίνει λίγες ελπίδες... εσεις τι λέτε;
Στην συγκεκριμενη προκηρυξη δεν πιστευω! Ασε που εαν βαλει υπουργο τον χρυσοχοϊδη που ακουγεται δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα στα προσοντα. Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον. Μιας που οι ειδικοι φρουροι ειναι δημιουργια του χρυσοχοϊδη
wolver έγραψε:Στην συγκεκριμενη προκηρυξη δεν πιστευω! Ασε που εαν βαλει υπουργο τον χρυσοχοϊδη που ακουγεται δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα στα προσοντα. Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον. Μιας που οι ειδικοι φρουροι ειναι δημιουργια του χρυσοχοϊδη
και πριν γίνουν οι ειδικοί φρουροί πως έμπαιναν στο σώμα;
Μονο μεσω πανελληνιων
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Από το 95 μπαίνουν με πανελληνιες οι αστυφ. Πριν ήταν με προκήρυξη με επιτροπές, και βγαίναν μη ανακριτικοι αστυφύλακες.
Ο Μητσοτάκης έχει προαναγγειλει και 2.000 νοσηλευτες, και έχει δώσει το οκ σε προκηρύξεις του Συριζα ( 757 στους δήμους, ειδική αγωγή). Και θα βγει και του Λιμενικού σίγουρα.
Τα νούμερα δεν βγαίνουν, δε θα ισχύει το 1-5. Ισως μόνο σε δημόσιες υπηρεσίες που θες 175 σφραγίδες από 38 διαφορετικά άτομα, για ένα χαρτί.
Ο Μητσοτάκης έχει προαναγγειλει και 2.000 νοσηλευτες, και έχει δώσει το οκ σε προκηρύξεις του Συριζα ( 757 στους δήμους, ειδική αγωγή). Και θα βγει και του Λιμενικού σίγουρα.
Τα νούμερα δεν βγαίνουν, δε θα ισχύει το 1-5. Ισως μόνο σε δημόσιες υπηρεσίες που θες 175 σφραγίδες από 38 διαφορετικά άτομα, για ένα χαρτί.
Γοα αγωγη κ δημους εχω ακουσει... θεωρω πως το λιμενικο θα την βγαλει αλλα θα πεσει κ τροποποιηση αλλα κ θα την αργησει σχετικα.. κ σιτε που παρακολουθησα τα ιδια λενε.. μιλανε πρωτα για ειδικους φρουρους για δημους για αγωγη αλλα για το λιμενικο τιποτα το ιδιαιτερο.. θα δειξει οτι βγαλει καλο ειναι... φοβαμαι οτι για το λεμενικο μετα το 2020
wolver έγραψε:Μονο μεσω πανελληνιων
δεν υπήρχε κάποιος θεσμός; Για τον στρατό, πυροσβεστική και λιμενικό πως έμπαιναν χωρίς πανελλήνιες;
Διασωστης31 έγραψε:Από το 95 μπαίνουν με πανελληνιες οι αστυφ. Πριν ήταν με προκήρυξη με επιτροπές, και βγαίναν μη ανακριτικοι αστυφύλακες.
επιτροπές να υποθέσω όχι απο ασεπ σωστά;
είχαν ίδια εξέλιξη με τους ειδικούς φρουρούς;
πως και μπήκε τόσο νωρίς στις πανελλαδικές;
Όσο περίεργο και αν ακούγεται , η αστυνομία μπήκε με πανελλήνιες με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Αλλά η ίδια παράταξη έκανε και τους ειδικούς φρουρούς

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες