Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Με τοση διαφημιση που εχει γινει για το 1500αρι, σε καναλια, σε συνεντευξεις, ο Μητσοτακης ειπε "δεσμευομαι για 1500 προσληψεις". Αν δε βγει η προκυρηξη θα φανε πολυ ντοματα και κραξιμο!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε , αλλά δεν αναφέρθηκε σε προσλήψεις σε άλλους τομείς. Εγώ το έχω ξαναπεί 1/5 θα κάνει για όλο το δημόσιο απλά τις 1800 θέσεις πού έχει περιθώριο από ότι φαίνεται θα τις δώσει στην αστυνομία.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Wolver μπορει να ειναι και η προκυρηξη του Λιμενικου μεσα, αυτη που ηταν στα σκαρια επι συριζα.
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Έχει πει πολλές φορές για προκήρυξη νοσηλευτών... Θα δειξει wolver παντως για μας είναι σχεδόν σίγουρο
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν μενουν 1800 ατομα κατα την γνωμη μ θα τουε παρει ολους αστυνομια.. για τι λιμενικο κακα τα ψεματα δεν ακουγεται τπτ κ θα πεσει κ μεγαλη τροποποιηση κατα την γνωμη μου.. οποτε ναι μεν θα την βγαλει αλλα θα την καθηστερησει.. εχει περιθωριο 1 χροονοαφου βγηκε το φεκ
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ ισως εναν ανωνυμος π ειχε γραψει εδω καποοα πραγματα πιυ δουλευει κ καλα στην γαδα ειχε πει να. μην μας φανει παραξενο αν παρει παραπανω ατομα απο τα 1500.. ισως σε αυτο απο ολα π ειχε πει να ισχυει.. οσοι περισσοτεροι τοσο το καλυτερα.. απλα ξαναειπε για την αξιολογηση που θα κανουν οσο αφορα τις προσληψεις... λετε να βαλει σε ποσοστο τα πολυτεκνα;
Margeorge
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Margeorge »

Καλησπέρα! Έχω γράψει 14.444 και είμαι πολύτεκνος.0απο 20 πολύτεκνους που παιρνανε θα πάρουν 25 φετος και σε συνδυασμό το ότι μπήκε και το λιμενικό μου δίνει λίγες ελπίδες... εσεις τι λέτε;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Στην συγκεκριμενη προκηρυξη δεν πιστευω! Ασε που εαν βαλει υπουργο τον χρυσοχοϊδη που ακουγεται δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα στα προσοντα. Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον. Μιας που οι ειδικοι φρουροι ειναι δημιουργια του χρυσοχοϊδη
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

wolver έγραψε:Στην συγκεκριμενη προκηρυξη δεν πιστευω! Ασε που εαν βαλει υπουργο τον χρυσοχοϊδη που ακουγεται δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα στα προσοντα. Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον. Μιας που οι ειδικοι φρουροι ειναι δημιουργια του χρυσοχοϊδη

και πριν γίνουν οι ειδικοί φρουροί πως έμπαιναν στο σώμα;

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Μονο μεσω πανελληνιων
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Από το 95 μπαίνουν με πανελληνιες οι αστυφ. Πριν ήταν με προκήρυξη με επιτροπές, και βγαίναν μη ανακριτικοι αστυφύλακες.

Ο Μητσοτάκης έχει προαναγγειλει και 2.000 νοσηλευτες, και έχει δώσει το οκ σε προκηρύξεις του Συριζα ( 757 στους δήμους, ειδική αγωγή). Και θα βγει και του Λιμενικού σίγουρα.

Τα νούμερα δεν βγαίνουν, δε θα ισχύει το 1-5. Ισως μόνο σε δημόσιες υπηρεσίες που θες 175 σφραγίδες από 38 διαφορετικά άτομα, για ένα χαρτί.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Γοα αγωγη κ δημους εχω ακουσει... θεωρω πως το λιμενικο θα την βγαλει αλλα θα πεσει κ τροποποιηση αλλα κ θα την αργησει σχετικα.. κ σιτε που παρακολουθησα τα ιδια λενε.. μιλανε πρωτα για ειδικους φρουρους για δημους για αγωγη αλλα για το λιμενικο τιποτα το ιδιαιτερο.. θα δειξει οτι βγαλει καλο ειναι... φοβαμαι οτι για το λεμενικο μετα το 2020
βαλαντης

wolver έγραψε:Μονο μεσω πανελληνιων

δεν υπήρχε κάποιος θεσμός; Για τον στρατό, πυροσβεστική και λιμενικό πως έμπαιναν χωρίς πανελλήνιες;

βαλαντης

Διασωστης31 έγραψε:Από το 95 μπαίνουν με πανελληνιες οι αστυφ. Πριν ήταν με προκήρυξη με επιτροπές, και βγαίναν μη ανακριτικοι αστυφύλακες.

Ο Μητσοτάκης έχει προαναγγειλει και 2.000 νοσηλευτες, και έχει δώσει το οκ σε προκηρύξεις του Συριζα ( 757 στους δήμους, ειδική αγωγή). Και θα βγει και του Λιμενικού σίγουρα.

Τα νούμερα δεν βγαίνουν, δε θα ισχύει το 1-5. Ισως μόνο σε δημόσιες υπηρεσίες που θες 175 σφραγίδες από 38 διαφορετικά άτομα, για ένα χαρτί.

επιτροπές να υποθέσω όχι απο ασεπ σωστά;

είχαν ίδια εξέλιξη με τους ειδικούς φρουρούς;

πως και μπήκε τόσο νωρίς στις πανελλαδικές;

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από wolver »

Όσο περίεργο και αν ακούγεται , η αστυνομία μπήκε με πανελλήνιες με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Αλλά η ίδια παράταξη έκανε και τους ειδικούς φρουρούςΕικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες