Κατάργηση θητείας για Αεροπορία και Ναυτικό (2009)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από evritis309 »

Πάντως για τον φίλο Γιαννη να πω ότι πιθανών να μπορείς να αλλάξεις το Ναυικό με Στρατό Ξηράς αν πας στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου. Ένας φίλος μου που είχε επιλεγεί για Ναυτικο, το άλλαξε σε Στρατό ξηράς (λόγω διαμονής στην Αλεξανδρούπολη) και όχι μόνο αυτό, αλλά επέλεξε κ το σώμα που θα υπηρετούσε. Οπότε δεν νομίζω να είναι απίθανο νε κάνεις μετάταξη από Ναυτικό σε Στρατό (το αντίθετο είναι μάλλον απίθανο χωρίς καλό βύσμα... )
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Greek_Army »

evritis309 έγραψε:Πάντως για τον φίλο Γιαννη να πω ότι πιθανών να μπορείς να αλλάξεις το Ναυικό με Στρατό Ξηράς αν πας στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου.Ένας φίλος μου που είχε επιλεγεί για Ναυτικο, το άλλαξε σε Στρατό ξηράς (λόγω διαμονής στην Αλεξανδρούπολη) και όχι μόνο αυτό, αλλά επέλεξε κ το σώμα που θα υπηρετούσε. Οπότε δεν νομίζω να είναι απίθανο νε κάνεις μετάταξη από Ναυτικό σε Στρατό (το αντίθετο είναι μάλλον απίθανο χωρίς καλό βύσμα... )

Aρχηγέ όλη αυτή η ρομαντική ιστορία χωρίς βύσμα δεν γίνεται. Αυτές οι μετατάξεις έχουνε κοπεί από το 2009!Εικόνα

Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από evritis309 »

ΟΚ έχεις δίκιο. Αυτός ήταν 303 (08Β) ΕΣΣΟ. Γράψε λάθος...
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

γεια σας παιδια! θελω να ρωτησω κατι.. εγω παρουσιαστηκα στην π. α τωρα τον φεβρουαριο και μου εδωσαν αναβολη για ενα χρονο λογω καποιου προβληματος αλλα εγω μετα πηρα και λογω σπουδων μεχρι το 2019. εγω αμα παω του χρονου η και πιο μετα λογω της αναβολης που πηρα και εχει καταργηθει η π. α θα παω εκει η σ. ξ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

γιωργος έγραψε:γεια σας παιδια! θελω να ρωτησω κατι.. εγω παρουσιαστηκα στην π. α τωρα τον φεβρουαριο και μου εδωσαν αναβολη για ενα χρονο λογω καποιου προβληματος αλλα εγω μετα πηρα και λογω σπουδων μεχρι το 2019. εγω αμα παω του χρονου η και πιο μετα λογω της αναβολης που πηρα και εχει καταργηθει η π. α θα παω εκει η σ. ξ;

Αν καταργηθεί η θητεία στην Π. Α θα πάει στον στρατό ξηράς..
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

αυτο ειναι 100% σιγουρο; ρωταω επειδη ειχα παρουσιαστει κιολας δεν ειναι οτι εχω το χαρτι της π. α..
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

γιωργος έγραψε:αυτο ειναι 100% σιγουρο; Ρωταω επειδη ειχα παρουσιαστει κιολας δεν ειναι οτι εχω το χαρτι της π. Α.

Όχι τα λέω για να περνάει η ώρα.
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Φαινεται. Ευχαριστω και για την ευγενια.
antonis

Δημοσίευση από antonis »

Παιδιά, έχω αναβολή μέχρι το 2013. Το χαρτί μου όταν έγινα 18 ήταν για ναυτικό. Το ίδιο και στο στρατολογία.gr, εμφανίζομαι ως "κατανεμημένος" στο ΠΝ.

Ξέρετε μέχρι πότε θα παίρνουν ναύτες; Ή είναι φλου; Υπάρχει κάτι επίσημο;

Γιατί θέλω να την εξαντλήσω την αναβολή. Απ την άλλα, αν πάψουν ενετελώς να παίρνουν ΠΝ, την κόβω αύριο το πρωί! Χαχα!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από D.Y.K »

antonis έγραψε:Παιδιά, έχω αναβολή μέχρι το 2013. Το χαρτί μου όταν έγινα 18 ήταν για ναυτικό. Το ίδιο και στο στρατολογία.gr, εμφανίζομαι ως "κατανεμημένος" στο ΠΝ.

Ξέρετε μέχρι πότε θα παίρνουν ναύτες; Ή είναι φλου; Υπάρχει κάτι επίσημο;

Γιατί θέλω να την εξαντλήσω την αναβολή. Απ την άλλα, αν πάψουν ενετελώς να παίρνουν ΠΝ, την κόβω αύριο το πρωί! Χαχα!

Ναύτες θα συνεχίσει να παίρνει για πολύ καιρό ακόμη. Μην αγχώνεσαι Εικόνα

antonis

Δημοσίευση από antonis »

D.Y.K έγραψε:Ναύτες θα συνεχίσει να παίρνει για πολύ καιρό ακόμη. Μην αγχώνεσαι Εικόνα

Ωραίος! Γιατί έχω ψιλοαγχωθεί. Οπότε, παραμένω πολίτης ως το 13 και μετά ναύτης!Εικόνα

(χωρίς βύσμα, ναύτης ο πατέρας μου, ναύτης ο αδερφός του, ναύτης κι εγώ, χαχα, αμα σε θέλει η τύχη)

Σ' ευχαριστώ.

faoust21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από faoust21 »

antonis έγραψε:
D.Y.K έγραψε:Ναύτες θα συνεχίσει να παίρνει για πολύ καιρό ακόμη. Μην αγχώνεσαι Εικόνα

Ωραίος! Γιατί έχω ψιλοαγχωθεί. Οπότε, παραμένω πολίτης ως το 13 και μετά ναύτης!Εικόνα

(χωρίς βύσμα, ναύτης ο πατέρας μου, ναύτης ο αδερφός του, ναύτης κι εγώ, χαχα, αμα σε θέλει η τύχη)

Σ' ευχαριστώ.

απλα ειχατε οικογενειακως βυσμα, πες το, δεν ειναι ντροπη. Ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος.
μινωας

Δημοσίευση από μινωας »

Καλησπέρα. Φεύγω Νοέμβρη, μπορώ να μπω πολεμική αεροπορία ή έχει κατηργηθεί;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

μινωας έγραψε:Καλησπέρα. Φεύγω Νοέμβρη, μπορώ να μπω πολεμική αεροπορία ή έχει κατηργηθεί;

Από την στιγμή που είναι ανοιχτό το παρών θέμα η θητεία δεν έχει καταργηθείΕικόνα
μινωας

Δημοσίευση από μινωας »

Και τι πρέπει να κάνω για να καταταγώ στην πολεμική αεροπορία;(ρεαλιστικά). Δεν το γνώριζα και δήλωσα πεζικό αν και δεν Είχε Επιλογή για αεροπορία από ότι θυμάμαι στην αίτηση που συμπλήρωσα. Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες