Κατάργηση θητείας για Αεροπορία και Ναυτικό (2009)
- evritis309
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Πάντως για τον φίλο Γιαννη να πω ότι πιθανών να μπορείς να αλλάξεις το Ναυικό με Στρατό Ξηράς αν πας στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου. Ένας φίλος μου που είχε επιλεγεί για Ναυτικο, το άλλαξε σε Στρατό ξηράς (λόγω διαμονής στην Αλεξανδρούπολη) και όχι μόνο αυτό, αλλά επέλεξε κ το σώμα που θα υπηρετούσε. Οπότε δεν νομίζω να είναι απίθανο νε κάνεις μετάταξη από Ναυτικό σε Στρατό (το αντίθετο είναι μάλλον απίθανο χωρίς καλό βύσμα... )
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
evritis309 έγραψε:Πάντως για τον φίλο Γιαννη να πω ότι πιθανών να μπορείς να αλλάξεις το Ναυικό με Στρατό Ξηράς αν πας στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου.Ένας φίλος μου που είχε επιλεγεί για Ναυτικο, το άλλαξε σε Στρατό ξηράς (λόγω διαμονής στην Αλεξανδρούπολη) και όχι μόνο αυτό, αλλά επέλεξε κ το σώμα που θα υπηρετούσε. Οπότε δεν νομίζω να είναι απίθανο νε κάνεις μετάταξη από Ναυτικό σε Στρατό (το αντίθετο είναι μάλλον απίθανο χωρίς καλό βύσμα... )
Aρχηγέ όλη αυτή η ρομαντική ιστορία χωρίς βύσμα δεν γίνεται. Αυτές οι μετατάξεις έχουνε κοπεί από το 2009!

- evritis309
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
ΟΚ έχεις δίκιο. Αυτός ήταν 303 (08Β) ΕΣΣΟ. Γράψε λάθος...
γεια σας παιδια! θελω να ρωτησω κατι.. εγω παρουσιαστηκα στην π. α τωρα τον φεβρουαριο και μου εδωσαν αναβολη για ενα χρονο λογω καποιου προβληματος αλλα εγω μετα πηρα και λογω σπουδων μεχρι το 2019. εγω αμα παω του χρονου η και πιο μετα λογω της αναβολης που πηρα και εχει καταργηθει η π. α θα παω εκει η σ. ξ;
-
- Στρατηγός
γιωργος έγραψε:γεια σας παιδια! θελω να ρωτησω κατι.. εγω παρουσιαστηκα στην π. α τωρα τον φεβρουαριο και μου εδωσαν αναβολη για ενα χρονο λογω καποιου προβληματος αλλα εγω μετα πηρα και λογω σπουδων μεχρι το 2019. εγω αμα παω του χρονου η και πιο μετα λογω της αναβολης που πηρα και εχει καταργηθει η π. α θα παω εκει η σ. ξ;
Αν καταργηθεί η θητεία στην Π. Α θα πάει στον στρατό ξηράς..
αυτο ειναι 100% σιγουρο; ρωταω επειδη ειχα παρουσιαστει κιολας δεν ειναι οτι εχω το χαρτι της π. α..
-
- Στρατηγός
γιωργος έγραψε:αυτο ειναι 100% σιγουρο; Ρωταω επειδη ειχα παρουσιαστει κιολας δεν ειναι οτι εχω το χαρτι της π. Α.
Όχι τα λέω για να περνάει η ώρα.
Φαινεται. Ευχαριστω και για την ευγενια.
Παιδιά, έχω αναβολή μέχρι το 2013. Το χαρτί μου όταν έγινα 18 ήταν για ναυτικό. Το ίδιο και στο στρατολογία.gr, εμφανίζομαι ως "κατανεμημένος" στο ΠΝ.
Ξέρετε μέχρι πότε θα παίρνουν ναύτες; Ή είναι φλου; Υπάρχει κάτι επίσημο;
Γιατί θέλω να την εξαντλήσω την αναβολή. Απ την άλλα, αν πάψουν ενετελώς να παίρνουν ΠΝ, την κόβω αύριο το πρωί! Χαχα!
Γιατί θέλω να την εξαντλήσω την αναβολή. Απ την άλλα, αν πάψουν ενετελώς να παίρνουν ΠΝ, την κόβω αύριο το πρωί! Χαχα!
antonis έγραψε:Παιδιά, έχω αναβολή μέχρι το 2013. Το χαρτί μου όταν έγινα 18 ήταν για ναυτικό. Το ίδιο και στο στρατολογία.gr, εμφανίζομαι ως "κατανεμημένος" στο ΠΝ.
Ναύτες θα συνεχίσει να παίρνει για πολύ καιρό ακόμη. Μην αγχώνεσαι

D.Y.K έγραψε:Ναύτες θα συνεχίσει να παίρνει για πολύ καιρό ακόμη. Μην αγχώνεσαι
Ωραίος! Γιατί έχω ψιλοαγχωθεί. Οπότε, παραμένω πολίτης ως το 13 και μετά ναύτης!

(χωρίς βύσμα, ναύτης ο πατέρας μου, ναύτης ο αδερφός του, ναύτης κι εγώ, χαχα, αμα σε θέλει η τύχη)
Σ' ευχαριστώ.
antonis έγραψε:D.Y.K έγραψε:Ναύτες θα συνεχίσει να παίρνει για πολύ καιρό ακόμη. Μην αγχώνεσαι
Ωραίος! Γιατί έχω ψιλοαγχωθεί. Οπότε, παραμένω πολίτης ως το 13 και μετά ναύτης!
(χωρίς βύσμα, ναύτης ο πατέρας μου, ναύτης ο αδερφός του, ναύτης κι εγώ, χαχα, αμα σε θέλει η τύχη)
Σ' ευχαριστώ.
απλα ειχατε οικογενειακως βυσμα, πες το, δεν ειναι ντροπη. Ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος.
Καλησπέρα. Φεύγω Νοέμβρη, μπορώ να μπω πολεμική αεροπορία ή έχει κατηργηθεί;
-
- Στρατηγός
μινωας έγραψε:Καλησπέρα. Φεύγω Νοέμβρη, μπορώ να μπω πολεμική αεροπορία ή έχει κατηργηθεί;
Από την στιγμή που είναι ανοιχτό το παρών θέμα η θητεία δεν έχει καταργηθεί

Και τι πρέπει να κάνω για να καταταγώ στην πολεμική αεροπορία;(ρεαλιστικά). Δεν το γνώριζα και δήλωσα πεζικό αν και δεν Είχε Επιλογή για αεροπορία από ότι θυμάμαι στην αίτηση που συμπλήρωσα. Σε ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση σου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες