Avatar έγραψε:Εννοείς τι σημαίνει ΥΕΑ ; Το γράφει ο τίτλος του θέματος όπου βρίσκεσαι. Έχει πολλές πληροφορίες το φορουμ για τους ΥΕΑ-ΔΕΑ, ψάξε. Για αρχή πάρε αυτό /thiteia/dea_2.asp
εννοω θα αλλαξει κατι τωρα που γραφει ΥΕΑ;
D.Y.K έγραψε:
ventic έγραψε:Καλησπερα παρελαβα το χαρτι σημερα και λεει Πυροβολικο ΥΕΑ
Αν θες πας για ΥΕΑ αν θες δεν πας. Διάβασε αυτό που σου έστειλα για αρχή να δεις θετικά αρνητικά. Τα υπόλοιπα τα ψάχνεις στο φορουμ αν έχεις καμιά απορία στείλε μου πμ αν και όλα έχουν απαντηθεί
Καλησπερα παιδια! Καλη θητεια ευχομαι σε ολους τους φανταρους! Παρουσιαζομαι 9/9/2013 στο ΚΕΠΒ ΘΗΒΑ και εχω επιλεγει ως πυροβολικο υεα! Επειδη ενδιαφερομαι για πυροβολικο υεα λογω οικονομικων προβληματων κυριως, θα μπορουσατε να μου πειτε αν:1) οι δοκιμασιες και τα τεστ για να επιλεγεις ως υεα ειναι γενικα ευκολα 2) αν στην εκπαιδευση των 4 μηνων περιπου πληρωνεσαι η οχι (η θα πληρωθεις οταν γινεις και τυπικα δεα μετα την εκπαιδευση) και 3) αν θα μου μεινουν γενικα χρηματα στην ακρη χωρις την μεσολαβηση των γονιων μου (δεν καπνιζω και γενικα οταν βγαινω βολτες χαλαω λεφτα σε μαγαζια παρα πολυ σπανιααα) ! Ευχαριστω!
Φιλε μου τα αθληματα ειναι γενικα ευκολα! Και εγω για υεα παω ειδικων δυναμεων πρωτα ο θεος! Στην εκπαιδευση οχι δεν πληρωνεσαι, μολις ονομαστεις δεα και επισημα μετα απο λιγο καιρο πληρωνεσαι κανονικα. Τωρα για τα χρηματα σκεψου οτι θα παιρνεις γυρω στα 500 ευρω και θα χρειαζεσαι δικο σου σπιτι (αρα εξοδα). Οσο να ναι θα χρειαστεις και λιγη βοηθεια απο τους γονεις! Καλη θητεια φιλε μου !
Οσο κοπος , οσο ιδρωτας και οσο κουραση για σενανε χαλαλι..
manos89 έγραψε:Καλησπερα παιδια! Καλη θητεια ευχομαι σε ολους τους φανταρους! Παρουσιαζομαι 9/9/2013 στο ΚΕΠΒ ΘΗΒΑ και εχω επιλεγει ως πυροβολικο υεα! Επειδη ενδιαφερομαι για πυροβολικο υεα λογω οικονομικων προβληματων κυριως, θα μπορουσατε να μου πειτε αν:1) οι δοκιμασιες και τα τεστ για να επιλεγεις ως υεα ειναι γενικα ευκολα 2) αν στην εκπαιδευση των 4 μηνων περιπου πληρωνεσαι η οχι (η θα πληρωθεις οταν γινεις και τυπικα δεα μετα την εκπαιδευση) και 3) αν θα μου μεινουν γενικα χρηματα στην ακρη χωρις την μεσολαβηση των γονιων μου (δεν καπνιζω και γενικα οταν βγαινω βολτες χαλαω λεφτα σε μαγαζια παρα πολυ σπανιααα) ! Ευχαριστω!
Επίσης θέλω να σε ενημερώσω ότι είσαι τυχερός που δεν ήμουνα online την ώρα που δημιούργησες νέο θέμα, γιατί θα το είχα διαγράψει και ούτε καν θα σε είχα ειδοποίησει, φρόντισε την επόμενα φορά να είσαι πιο προσεκτικός.
Συγγνωμη αν το μηνυμα μου σας πειραξε, αλλα ειχα αποριες για το που θα παω! Επρεπε αυτες τις αποριες να τις λυσω! Την επομενη φορα θα ειμαι πιο προσεκτικος!
Καλησπερα μου ηρθε το χαρτι για Πυροβολικο ΥΕΑ θηβα αλλα το θεμα ειναι το εξης εγω δεν Εχω τελιωσσει το λυκειο ειμαι αποφοιτος Γυμνασιου τι παιζει με αυτο; Καποιος που να ξερει
Christos18 έγραψε:Καλησπερα μου ηρθε το χαρτι για Πυροβολικο ΥΕΑ θηβα αλλα το θεμα ειναι το εξης εγω δεν Εχω τελιωσσει το λυκειο ειμαι αποφοιτος Γυμνασιου τι παιζει με αυτο; Καποιος που να ξερει
Πολύ παράξενο. Πρέπει να είναι λάθος στα σίγουρα. Πήρες τηλέωνο στα γραφεία στρατολογίας;
christos18 έγραψε:θα παρω αυριο και θα που πω δεν ξερω τι παιζει να ανχονομαι;
Θα ήταν καλή συμβουλή να σου πω "ΑΓΧΩΣΟΥ! "; χαχαχα. Δε νομίζω.
Φαντάζομαι πως σου ζήτησαν να παρουσιαστείς Ιούλιο όπως και εμένα. Αν ναι, έχεις καιρό να το λύσεις το θέμα. Πάρε τηλέφωνο ένα πρωί και θα σου πουν τι να κάνεις.