Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις (2011)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
kampf
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kampf »

Nassos έγραψε:Υπηρξε ήρωας ΛΟΚατζής με Γερμανόφωνο επίθετο και το όνομα του δοθηκε προς τιμήν σε Στρατόπεδο Ειδικών Δυνάμεων.Εικόνα

τον Καλινσκυ (η) λες;
"Αδελφοί, εν τη κρισίμω ταύτη περιστάσει μόνον ένδοξον θάνατον πρέπει να ευχόμεθα" Γ. Ολύμπιος
Άβαταρ μέλους
GReen Beret 315
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GReen Beret 315 »

Τα σέβη μου σε όλους. Είμαι καινούργιος. Την Τρίτη στις 3/5/11 παρουσιάζομαι στη Τρίπολη 11ο ΣΠ. Για ΥΕΑ σε ρωτάνε τη 1η μέρα;
Μπορώ να πάω απο ΥΕΑ Πεζικού (Τρίπολη) σε ΥΕΑ Ειδικών Δυνάμεων; Ή μόνο ένα από τα δύο. Ενδιαφέρομαι για ΥΕΑ στους ΛΟΚ

Απ την αρχή σκεφτόμουν ΥΕΑ αλλά τις τελευταίες μέρες ψύθηκα για ΛΟΚ; Αλλά δεν ξέρω λόγω του αναστήματος μου και του βάρους

αν γίνομαι δεκτός, είμαι μικροκαμομένος,1,75 ύψος και 59 κιλά. Με την εκπαίδευση τι γίνεται; Υπάρχει υψηλός βαθμός

δυσκολίας; Έχω αντοχές, παρά του χαμηλού βάρους μου, το μόνο πρόβλημα είναι λίγο στις έλξεις.
Στα ΛΟΚ αλλά και στα ΥΕΑ, χρειάζεται το κολύμπι; Γιατί τις ασκήσεις γενικώς τις έχω το κολύμπι δεν το κατέχω. Δλδ υπάρχουν

ασκήσει που περιλαμβάνουν θάλασσα; Και γενικα στο περιπου τι ασκησεις κανουν.
Οι ορεινεί καταδρομείς κάνουν και σε βουνό καί σε θάλασσα Εκπαίδευση;
Μπορώ να επιλέξω εγώ ειδικότητα στα ΛΟΚ; Θέλω στους ορεινούς, το επιλέγω; Υπάρχει πιθανότητα να με βάλουν αλλού;
Θελω να μαθω πια περιπου ειναι η εκπαιδευση Στα ΛΟΚ;

Αθλήματα για ΛΟΚ ; Τρέξιμο 1000μ. Σε 5',4 έλξεις,20 κάμψεις Ή εχουν αλλάξει;

Στα ΛΟΚ αν δεν αντέξω γίνεται να αποχωρήσω; Στα ΥΕΑ;

Πόσα μόρια παίρνει ο ΥΕΑ και πόσα ο ΥΕΑ στα ΛΟΚ και πόσα απλά στα ΛΟΚ;
Δεν θα πάω τόσο για τα μόρια, αλλά όσο για την εκπαίδευση. Αλλά στις μέρες μας που δύσκολα βρίσκεις δουλειά θέλω να ξέρω τι

παίζει και με αυτά.

Πόσα χρήματα παίρνουν οι ΥΕΑ; Και από πότε; Δλδ μετά την 4μηνη εκπαίδευση, ή από τη 1η μέρα της εκπαίδευσης; Και σπίτι πότε

νοικιάζω; Μετά την εκπαίδευση ε/;

Υ. Γ. Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικα και συγνώμη για το μεγάλο μηνυμα αλλά με εχει πιάσει το άγχος των τελευταίων ημερών
Απατνήστε όσο ποιο γρήγορα μπορείτε. Δεν έχω πολυ χρόνο. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ποιο πολύ χρόνο έχασες για να γράψεις αυτό το κείμενο παρά να ψάξεις τα θέματα στο φόρουμ
1. ΛΟΚ: Δόκιμοι Έφεδροι Αξιωματικοί 2. ΛΟΚ: Εκπαίδευση / Ασκήσεις

3. Aθλήματα για Κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις
4. Γίνεται να αποχωρήσεις και από δόκιμος
5. Ο απλός ΥΕΑ παίρνει 500 μόρια ενώ ο δόκιμος των ειδικών δυνάμεων παίρνει 1000 μόρια αυτό ισχύει για τους ειδικούς φρουρούς
6. ΥΕΑ: Τι μισθό παίρνουν οι Δόκιμοι;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Καλησπερα παιδια. ειμαι 2ο και προκειται να κοψω την αναβολη που εχω λογω σπουδων για να καατταχθω, απλα μου την βαρεσε!
αυτο που με απασχολει ειναι οτι ακολουθω ισοβια φαρμακευτικη αγωγη... ειναι πολυ σοβαρο εμποδιο στο να καταταχθω στους καταδρομεις;
το χω καψα... τι μπορω να κανω;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε:Καλησπερα παιδια. Ειμαι 2ο και προκειται να κοψω την αναβολη που εχω λογω σπουδων για να καατταχθω, απλα μου την βαρεσε!
αυτο που με απασχολει ειναι οτι ακολουθω ισοβια φαρμακευτικη αγωγη... Ειναι πολυ σοβαρο εμποδιο στο να καταταχθω στους καταδρομεις;
το χω καψα... Τι μπορω να κανω;

Για ποιο λόγο παίρνεις φάρμακα;
ΞΕΝΑΚΗΣ

Δημοσίευση από ΞΕΝΑΚΗΣ »

Καλησπερα... Ειμαι 18 ετων και θελω να μπω στης ειδηκες δυναμεις... Αλλα στο περιοδευων δε μου ανεφεραν τπτ για της ειδηκες δυναμεις και δηλωσα Αεροπορια... Μπορω να το αλλαξω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΞΕΝΑΚΗΣ έγραψε:Καλησπερα... Ειμαι 18 ετων και θελω να μπω στης ειδηκες δυναμεις... Αλλα στο περιοδευων δε μου ανεφεραν τπτ για της ειδηκες δυναμεις και δηλωσα Αεροπορια... Μπορω να το αλλαξω

Αν σε έχουνε βάλει στα μητρώα της αεροπορίας πλέον δεν αλλάζει.
sintoma lokatzis
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10
Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική και Αθλητισμός, Φίλοι και Γυναίκες
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από sintoma lokatzis »

Εγω παλι ακουσα πως πλεον δε παιρνουνε κληρωτους σε αεροπορια και ναυτικο... Μαλλον παπατζα ηταν ε?
297ΙΜΑΚ
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8
Επάγγελμα: Possessed Killing Machine

Δημοσίευση από 297ΙΜΑΚ »

ΞΕΝΑΚΗΣ έγραψε:Καλησπερα... Ειμαι 18 ετων και θελω να μπω στης ειδηκες δυναμεις... Αλλα στο περιοδευων δε μου ανεφεραν τπτ για της ειδηκες δυναμεις και δηλωσα Αεροπορια... Μπορω να το αλλαξω
Ρωτησες εσυ για Ειδικες Δυναμεις; οταν το συμπληρωνες δεν ειδες εκει που ελεγε κατι για καταδρομεις αλεξιπτωτιστες πεζοναυτες; Ειχα εναν γνωστο που στην αρχη ηθελε να λουφαρει κ εβαλε βισμα για Αεροπορια αλλα μετα το μετανιωσε. Δυστυχως για κεινον ηταν πολυ αργα...
Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από giwrgos19 »

297ΙΜΑΚ έγραψε:
Ρωτησες εσυ για Ειδικες Δυναμεις; Οταν το συμπληρωνες δεν ειδες εκει που ελεγε κατι για καταδρομεις αλεξιπτωτιστες πεζοναυτες; Ειχα εναν γνωστο που στην αρχη ηθελε να λουφαρει κ εβαλε βισμα για Αεροπορια αλλα μετα το μετανιωσε. Δυστυχως για κεινον ηταν πολυ αργα...

μπορεις να το αλλαξεις στο κεντρο που θα παρουσιαστεις αργοτερα... Περναει κλιμακιο ειδικων δυναμεων δινεις κατι τεστ και σε περνουν για την πλακα...

Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

sintoma lokatzis έγραψε:Εγω παλι ακουσα πως πλεον δε παιρνουνε κληρωτους σε αεροπορια και ναυτικο... Μαλλον παπατζα ηταν ε;

Εδώ είναι η απάντηση που ψάχνεις
Άβαταρ μέλους
pitbull7nikaia
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από pitbull7nikaia »

Καλησπέρα παιδιά. Ελπίζω κάποιος να με βοηθήσει.
στο περιοδεύων είχα δηλώσει λοκ... (αν θυμάμαι καλά βέβαια) ... Πήρα ναβολή λόγω σπουδών αλλά θέλω να την κοψω για να τελειωνω...
σε αυτο το διαστημα της αναβολης, το 2008 για την ακριβεια επαθα εγκεφαλικο.(δεν σας δουλευω)
οθσιαστικα πλεον ειμαι μια χαρα απλα παιρνω φαρμακα...
εγω ομως θελω να παω οπωσδηποτε λοκ... Εχω πιθανουτητες;
αν σας βοηθει και παιζει καποιο σημαντικο ρολο εχω υψος 1.90,85 κιλα και πολυ γυμνασμενος!
MaDN3Ss
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από MaDN3Ss »

Καλησπέρα παίδες!
Είμαι 17 και μιας και σε λίγο θα κληθώ να συμπληρώσω το Δελτίο Απογραφής είπα να το ψάξω λίγο το θέμα.
Από το site σας βρήκα το συγκεκριμένο: http://images.ellinikos-stratos.com/thiteia/deltioapogr.jpg

Ενδιαφέρομαι για Ειδικές Δυνάμεις, και συγκεκριμένα για τους Πεζοναύτες (απ'ότι κατάλαβα είναι ακόμα στις Ε. Δ. Έτσι;)

Αυτό που ΔΕΝ βλέπω όμως στο Δελτίο Απογραφής στην παραπάνω εικόνα είναι η επιλογή συγκεκριμένου σώματος (π. Χ. ΛΟΚ, Πεζοναύτες, κλπ.)
Δηλώνεις κάπου αν θες να πας Πεζοναύτης κλπ. Ή δηλώνεις Ειδ. Δυνάμεις και σε βάζουν αυτοί όπου θέλουν ;
Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξεις αυτό μετά (παραμένοντας όμως στις Ειδ. Δυνάμεις) ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι στις Ειδικές Δυνάμεις είναι οι Πεζοναύτες.

Αν σε πάρουν ως Καταδρομέα, όταν παρουσιαστείς στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, απλώς δηλώνεις ότι θές να πάς στους Πεζοναύτες και σε μεταθέτουν εκεί.
MaDN3Ss
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από MaDN3Ss »

Nassos έγραψε:Ναι στις Ειδικές Δυνάμεις είναι οι Πεζοναύτες.

Αν σε πάρουν ως Καταδρομέα, όταν παρουσιαστείς στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, απλώς δηλώνεις ότι θές να πάς στους Πεζοναύτες και σε μεταθέτουν εκεί.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης