Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
VECTRA
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από VECTRA »

• Μήπως γνωρίζει κανείς αν στο άλμα εις μήκος πηδάμε από την βαλβίδα ή από την άκρη του σκάματος.
  • Αν κάποιος περάση τα αγωνίσματα των σωμάτων μπορεί να μπεί σε κάποιο όπλο με βάσει τα μόρια ποιυ συγκεντρώνη.
  • Πήγα για συνέντευξη στο Νταλίπη στις 05/11 και το μορφωτικό επίπεδο τον περισσοτέρων ήταν πολυ χαμηλό (ΟΑΕΔ, ΤΕΕ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ) , πόλλα τσακάλια δεν ειχαν πάει στο στρατό και πόλλες γυναίκες.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

1)προφανως απο τη βαλβιδα... 2)αν υπάρχει έλλειψη σε κάποιες ειδικοτητες πρέπει να καλυφθούν οπότε ναι μπορεί να μπει
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από kallitexnis »

vectra έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς αν στο άλμα εις μήκος πηδάμε από την βαλβίδα ή από την άκρη του σκάματος.
Αν κάποιος περάση τα αγωνίσματα των σωμάτων μπορεί να μπεί σε κάποιο όπλο με βάσει τα μόρια ποιυ συγκεντρώνη.
Πήγα για συνέντευξη στο νταλίπη στις 05/11 και το μορφωτικό επίπεδο τον περισσοτέρων ήταν πολυ χαμηλό (οαεδ, τεε, γυμνασιο) , πόλλα τσακάλια δεν ειχαν πάει στο στρατό και πόλλες γυναίκες.
1. Από ' κεί που θα΄κάνεις την ρίψη θα μετρήσουν οι κριτές.

2. Δεν νομίζω.

3. Δεν παίζει ρόλο... εξαρτάται η ειδικότητα. Μην ξεχνάς ότι έχει επιτροπές ξάνθη, λάρισα στο στρ/δο μπουγά και αθήνα στο γουδί στρ/δο βαρύτη.

SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 40
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

Αποκλείω και εγώ την ανακοίνωση των επιδόσεων. Δεν γίνεται να κάνουν κάτι τέτοιο γιατί θα εμποδίσουν τις περαιτέρω διαδικασίες...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από yandr »

Όπως προέβλεψε η Illy, διέσπασα τη συζήτησή σας σε διάφορους τομείς.

Μερικά μηνύματα πήγαν στο Ειδικές δυνάμεις > Συντάξιμα χρόνια, άλλες στο Στρατιωτικές σχολές > Βαθμολογική εξέλιξη αξιωματικών και άλλες στο ΕΠΟΠ > Γνωριστείτε και ανταλλάξτε εμπειρίες.

Sorry για τις μεταφορές, αλλά θέλω να μείνει το πράγμα οργανωμένο.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Δεν πειράζει καλέ μου, απλά μας παρέσυρε η συζήτηση σε αυτό το topic... Ευχαριστούμε για την ενημερωση σε ο, τι την μεταφορα των μηνυματωνΕικόνα

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Το θέμα είναι η ενημέρωση. Τώρα αν αυτή γίνεται σε άλλο topic απ'αυτό που αναφέρει το θέμα του εκάστοτε topic είναι ευπρόσδεκτο γιατί σκοπό έχει να ενημερώσει και όχι να βλάψει κανέναν.
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

ΑΣΠΑ έγραψε: Μπηκα κ βρηκα οτι ειμαι καταλληλη αυτο σημαινει οτι περασα... ; Αν ναι που μπορω να βρω σε ποιο στρατοπεδο κ περιοχη θα δωσω αθληματα κ ιατρικα; Ας μ πει καποιος. Καλη επιτυχια σε ολους. Εικόνα
Πως το καταφερες αυτο; Τα αποτελεσματα βγαινουν σε 10 μερες

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ξέρει μήπως κάποιος που έχει ξαναδώσει τι περίπου γίνεται στις αθλητικές δοκιμασίες; Δλδ πας, σε βάζουν πρώτα να τρέξεις; Μόνος σου; Φαντάζομαι οι υπόλοιπες δοκιμασίες θα είναι περίπου όπως στη συνέντευξη! Κ σου λένε αμέσως αν κόπηκες ή πέρασες; Σ'αφήνουν να τα κάνεις όλα κι ας έχεις κοπεί κάπου; Συγνωμη ρε παιδιά αλλά...
Σ'αφήνουν να είναι μαζί σου κάποιος συγγενής όσο περιμένεις;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΜΑΡΙΑΝΝΑ έγραψε: Ξέρει μήπως κάποιος που έχει ξαναδώσει τι περίπου γίνεται στις αθλητικές δοκιμασίες; Δλδ πας, σε βάζουν πρώτα να τρέξεις; Μόνος σου; Φαντάζομαι οι υπόλοιπες δοκιμασίες θα είναι περίπου όπως στη συνέντευξη! Κ σου λένε αμέσως αν κόπηκες ή πέρασες; Σ'αφήνουν να τα κάνεις όλα κι ας έχεις κοπεί κάπου; Συγνωμη ρε παιδιά αλλά...
Σ'αφήνουν να είναι μαζί σου κάποιος συγγενής όσο περιμένεις;
Εντός του χώρου μόνο οι υποψήφιοι. Αν κοπείς θα το καταλάβεις διότι δεν θα έχεις περάσει τις επιδόσεις. Ναι κάνεις όλες τις αθλητικές δοκιμασίες. Στην αρχή έχεις και κάποιο χρονικό περιθώριο για προθέρμανση. Στα ομαδικά αθλήματα(100μ. -1.000μ. )διαγωνίζεσαι σε 6άδες και 18-20άδες αντίστοιχα.
Σπυρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Σπυρος »

Εγώ θά κάνω 1.500 για ΕΔ... τρέχω τουλάχιστον 8 χλμ , καθημερινάΕικόνα
Anonymous

Κοριτσια γεια σας. Μπαινω για πρωτη φορα στις συζητησεις σας. Περιμενω ημερομηνιες για το ποτε θα δωσω τα αγωνισματα. Το θεμα ειναι οτι εχω αγχωθει παρα πολυ. Ενω γενικα γυμναζομαι και εχω πολυ καλο σωμα ειναι δυσκολο να πιασω τα ορια ολα. Μεσον εχω και χοντρο μαλιστα. Λετε τα εχω ελπιδες; Η θα μας πετσοκοψουν εμας τις γυναικες; Ας μου απαντησει καποιος εμπειρος!

Anonymous

Ρε κοριτσια ειναι δυνατον οι γυναικες να πιασουν ολα τα ορια; Τι γινεται αν εχεις πολιτικο μεσον;
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΙΝΑ έγραψε: Κοριτσια γεια σας. Μπαινω για πρωτη φορα στις συζητησεις σας. Περιμενω ημερομηνιες για το ποτε θα δωσω τα αγωνισματα. Το θεμα ειναι οτι εχω αγχωθει παρα πολυ. Ενω γενικα γυμναζομαι και εχω πολυ καλο σωμα ειναι δυσκολο να πιασω τα ορια ολα. Μεσον εχω και χοντρο μαλιστα. Λετε τα εχω ελπιδες; Η θα μας πετσοκοψουν εμας τις γυναικες; Ας μου απαντησει καποιος εμπειρος!

Δεν είναι μόνο κορίτσια εδώ.
lolita
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από lolita »

Φυσικα και ειναι δυνατον οι γυναικες να πιασουν ολα τα ορια με λιγη σωστη προπονηση.
Επισης νομιζω οτι πρεπει να βοηθησεις κι εσυ λιγο το μεσον σου κι αυτο με το να περασεις τα αθληματα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες