- Μήπως γνωρίζει κανείς αν στο άλμα εις μήκος πηδάμε από την βαλβίδα ή από την άκρη του σκάματος.
- Αν κάποιος περάση τα αγωνίσματα των σωμάτων μπορεί να μπεί σε κάποιο όπλο με βάσει τα μόρια ποιυ συγκεντρώνη.
- Πήγα για συνέντευξη στο Νταλίπη στις 05/11 και το μορφωτικό επίπεδο τον περισσοτέρων ήταν πολυ χαμηλό (ΟΑΕΔ, ΤΕΕ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ) , πόλλα τσακάλια δεν ειχαν πάει στο στρατό και πόλλες γυναίκες.
Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 95
1)προφανως απο τη βαλβιδα... 2)αν υπάρχει έλλειψη σε κάποιες ειδικοτητες πρέπει να καλυφθούν οπότε ναι μπορεί να μπει
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 65
1. Από ' κεί που θα΄κάνεις την ρίψη θα μετρήσουν οι κριτές.vectra έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς αν στο άλμα εις μήκος πηδάμε από την βαλβίδα ή από την άκρη του σκάματος.
Αν κάποιος περάση τα αγωνίσματα των σωμάτων μπορεί να μπεί σε κάποιο όπλο με βάσει τα μόρια ποιυ συγκεντρώνη.
Πήγα για συνέντευξη στο νταλίπη στις 05/11 και το μορφωτικό επίπεδο τον περισσοτέρων ήταν πολυ χαμηλό (οαεδ, τεε, γυμνασιο) , πόλλα τσακάλια δεν ειχαν πάει στο στρατό και πόλλες γυναίκες.
2. Δεν νομίζω.
3. Δεν παίζει ρόλο... εξαρτάται η ειδικότητα. Μην ξεχνάς ότι έχει επιτροπές ξάνθη, λάρισα στο στρ/δο μπουγά και αθήνα στο γουδί στρ/δο βαρύτη.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 40
- Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
- Επικοινωνία:
Αποκλείω και εγώ την ανακοίνωση των επιδόσεων. Δεν γίνεται να κάνουν κάτι τέτοιο γιατί θα εμποδίσουν τις περαιτέρω διαδικασίες...
Όπως προέβλεψε η Illy, διέσπασα τη συζήτησή σας σε διάφορους τομείς.
Μερικά μηνύματα πήγαν στο Ειδικές δυνάμεις > Συντάξιμα χρόνια, άλλες στο Στρατιωτικές σχολές > Βαθμολογική εξέλιξη αξιωματικών και άλλες στο ΕΠΟΠ > Γνωριστείτε και ανταλλάξτε εμπειρίες.
Sorry για τις μεταφορές, αλλά θέλω να μείνει το πράγμα οργανωμένο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 95
Δεν πειράζει καλέ μου, απλά μας παρέσυρε η συζήτηση σε αυτό το topic... Ευχαριστούμε για την ενημερωση σε ο, τι την μεταφορα των μηνυματων

-
- Συνταγματάρχης
Το θέμα είναι η ενημέρωση. Τώρα αν αυτή γίνεται σε άλλο topic απ'αυτό που αναφέρει το θέμα του εκάστοτε topic είναι ευπρόσδεκτο γιατί σκοπό έχει να ενημερώσει και όχι να βλάψει κανέναν.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Πως το καταφερες αυτο; Τα αποτελεσματα βγαινουν σε 10 μερεςΑΣΠΑ έγραψε: Μπηκα κ βρηκα οτι ειμαι καταλληλη αυτο σημαινει οτι περασα... ; Αν ναι που μπορω να βρω σε ποιο στρατοπεδο κ περιοχη θα δωσω αθληματα κ ιατρικα; Ας μ πει καποιος. Καλη επιτυχια σε ολους.![]()
Ξέρει μήπως κάποιος που έχει ξαναδώσει τι περίπου γίνεται στις αθλητικές δοκιμασίες; Δλδ πας, σε βάζουν πρώτα να τρέξεις; Μόνος σου; Φαντάζομαι οι υπόλοιπες δοκιμασίες θα είναι περίπου όπως στη συνέντευξη! Κ σου λένε αμέσως αν κόπηκες ή πέρασες; Σ'αφήνουν να τα κάνεις όλα κι ας έχεις κοπεί κάπου; Συγνωμη ρε παιδιά αλλά...
Σ'αφήνουν να είναι μαζί σου κάποιος συγγενής όσο περιμένεις;
-
- Συνταγματάρχης
Εντός του χώρου μόνο οι υποψήφιοι. Αν κοπείς θα το καταλάβεις διότι δεν θα έχεις περάσει τις επιδόσεις. Ναι κάνεις όλες τις αθλητικές δοκιμασίες. Στην αρχή έχεις και κάποιο χρονικό περιθώριο για προθέρμανση. Στα ομαδικά αθλήματα(100μ. -1.000μ. )διαγωνίζεσαι σε 6άδες και 18-20άδες αντίστοιχα.ΜΑΡΙΑΝΝΑ έγραψε: Ξέρει μήπως κάποιος που έχει ξαναδώσει τι περίπου γίνεται στις αθλητικές δοκιμασίες; Δλδ πας, σε βάζουν πρώτα να τρέξεις; Μόνος σου; Φαντάζομαι οι υπόλοιπες δοκιμασίες θα είναι περίπου όπως στη συνέντευξη! Κ σου λένε αμέσως αν κόπηκες ή πέρασες; Σ'αφήνουν να τα κάνεις όλα κι ας έχεις κοπεί κάπου; Συγνωμη ρε παιδιά αλλά...
Εγώ θά κάνω 1.500 για ΕΔ... τρέχω τουλάχιστον 8 χλμ , καθημερινά

Κοριτσια γεια σας. Μπαινω για πρωτη φορα στις συζητησεις σας. Περιμενω ημερομηνιες για το ποτε θα δωσω τα αγωνισματα. Το θεμα ειναι οτι εχω αγχωθει παρα πολυ. Ενω γενικα γυμναζομαι και εχω πολυ καλο σωμα ειναι δυσκολο να πιασω τα ορια ολα. Μεσον εχω και χοντρο μαλιστα. Λετε τα εχω ελπιδες; Η θα μας πετσοκοψουν εμας τις γυναικες; Ας μου απαντησει καποιος εμπειρος!
Ρε κοριτσια ειναι δυνατον οι γυναικες να πιασουν ολα τα ορια; Τι γινεται αν εχεις πολιτικο μεσον;
-
- Συνταγματάρχης
Δεν είναι μόνο κορίτσια εδώ.ΙΝΑ έγραψε: Κοριτσια γεια σας. Μπαινω για πρωτη φορα στις συζητησεις σας. Περιμενω ημερομηνιες για το ποτε θα δωσω τα αγωνισματα. Το θεμα ειναι οτι εχω αγχωθει παρα πολυ. Ενω γενικα γυμναζομαι και εχω πολυ καλο σωμα ειναι δυσκολο να πιασω τα ορια ολα. Μεσον εχω και χοντρο μαλιστα. Λετε τα εχω ελπιδες; Η θα μας πετσοκοψουν εμας τις γυναικες; Ας μου απαντησει καποιος εμπειρος!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 36
Φυσικα και ειναι δυνατον οι γυναικες να πιασουν ολα τα ορια με λιγη σωστη προπονηση.
Επισης νομιζω οτι πρεπει να βοηθησεις κι εσυ λιγο το μεσον σου κι αυτο με το να περασεις τα αθληματα!
Επισης νομιζω οτι πρεπει να βοηθησεις κι εσυ λιγο το μεσον σου κι αυτο με το να περασεις τα αθληματα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες